Top site om theorie te leren!

Ik heb op deze site een theorie pakket gekocht van 20 uur en ben in 1 keer geslaagd! Duidelijk theorieboek en goede proefexamens die erg leken op het echte examen. Ik kwam er later pas achter dat de oefenvragen per hoofdstuk zich in de online examentraining bevinden. Misschien is het handig als dat ook vermeld wordt in het theorieboek, want dan kan je gelijk checken of je het hoofdstuk hebt begrepen. Je kon bij alle vragen op een antwoord klikken en dan ging je gelijk door naar de volgende vraag, maar bij het echte examen moet je ook nog eerst rechtsonder op een ander pijltje klikken voordat je naar de volgende vraag gaat. Hier moest ik even aan wennen toen ik het echte examen ging maken. Misschien is het ook handig als dat extra pijltje wordt toegevoegd bij de vragen zodat je daar al aan kan wennen.

In één keer geslaagd voor mijn motor theorie

Super lesstof ik één keer geslaagd voor mijn motor theorie en dat na 22 jaar ja/nee auto theorie haha toppie.

Veel verschil in vragen in de verschillende thema’s

Veel Theorie examens beschikbaar met veel diversiteit aan vragen. Het meest fijne is dat je in een apart scherm de vragen die je fout had nog eens kunt doen.

In 1 keer geslaagd met dit pakket voor theorie

Super goede oefeningen om te leren voor je auto theorie. Ik heb de leertips opgevolgd van het pakket zelf en dat werkt echt top. Ik ben hiermee in 1 keer geslaagd voor mijn auto theorie en dit raad ik dus echt aan om te gebruiken om te leren voor je auto theorie!

Goed theorie boek en veel examens

Goed en snel leesbaar theorieboek, daarnaast veel examens om te oefenen. Verder kun je ook nog oefenvrgen maken per onderdeel dat helpt om specifiek met een onderdeel bezig te zijn.

Prima examens.

Prima examens. Eenvoudig an te schaffen.

TOP!

Voor mijn auto theorie examen had ik een pakket gekocht van €20,- en heb maar 5 examens gemaakt. Heb niet alles kunnen maken, maar ben gelukkig wel geslaagd. Ik raad het iedereen aan heel leerzaam!

Helemaal tevreden

Een keer geslaagd dankzij jullie!

Goed!!

Ik ben in 1x geslaagd met behulp van dit programma! Het enige programma dat bv tijdslimiet heeft op de gevaarsherkenningvragen, net zoals op het echte theorie-examen. Het enige is dat er veel vragen in kwamen die een beetje vaag waren of die je niet per se hoeft te weten voor het examen. Verder ben ik erg tevreden!

Perfect, precies wat je nodig hebt om te slagen.

Ik hen het pakket aangeschaft waarbij je het theorieboek kunt lezen en 10 uur aan examen training hebt. Ik heb in totaal het theorieboek 2 keer doorgelezen waarna ik alle oefenexamens gemaakt heb tot dat ik voor alle examens geslaagd was. Vervolgens heb ik alle vragen in de foutenbank gemaakt tot dat ik ook deze allemaal goed had. Hierna heb ik mijn examen bij het CBR gedaan en ben ik in een keer geslaagd met maar 1 fout. Ik raad TheorieExamenOefenen.nl zeker aan, de vragen komen overeen met die van het CBR en je kunt snel en makkelijk leren.

Toppie !

Pas een week van te voren gaan leren , maar dankzij de fijne lesstof en duidelijke oefen vragen in één keer geslaagd !

Theorie boek en het urenlang oefenen is een top voorbereiding!

Als voorbereiding voor mijn motor theorie examen heb ik het pakket gekocht met het boek en 20 uur oefenen. Dat is een aanrader! De vragen komen overeen met het CBR examen en de uitleg als je een fout antwoord geeft is duidelijk. Dit heeft mij zeker geholpen om mijn theorie in één keer te halen! :)

Perfect en in 1x geslaagd!

Zeer duidelijke online omgeving. Met goede feedback bij fout beantwoorde vragen

Ideale voorbereiding op mijn theorie!

Oefenvragen en examens zijn zoals je ze bij het cbr krijgt! Als je het hiermee niet haalt…

Top! In 1 keer geslaagd voor mijn scooter theorie

Ik was eerst een beetje skeptisch door de negatieve reviews maar ik heb met deze oefen examens een goede voorbereiding gehad op het CBR theorie examen die veel makkelijker was dan de oefen examens. Samen met een videocursus is dit de perfecte site!

Veel onderwerpen om van te leren

Recente examens. Goede kwaliteit van de examens en goede uitleg over de vragen.

Alles wat je nodig hebt om te slagen

Voor mijn motor theorie heb ik enkel gebruik gemaakt van theorieexamenoefenen.nl en ik ben in één keer geslaagd. Geen theorie boek of andere websites bekeken!

Dat is super site!

Ik ben al drie weken bezig met de voorbereiding op deze site. De informatie was zeer nuttig en goed gestructureerd per onderwerp. Het was erg handig. Ik ben de eerste keer geslaagd voor het examen met bijna geen fouten. Heel erg bedankt

Fijne manier van leren

Lekker thuis oefenen en de foute antwoorden nalezen.

Fijne manier van leren

Lekker thuis oefenen en de foute antwoorden nalezen.

Adequaat.

Ik heb precies kunnen gebruiken wat ik nodig had.

Prettig systeem, goede opbouw vragen

Goed programma, veel oefenvragen en veel testvragen. Wil je langer oefenen dan kun je makkelijk extra tijd bijkopen. Wil je slagen voor je theorie? Dit is de beste optie!

Heel leerzaam

Ik vond het heel goed, nog wat dingen geleerd die ik nog niet kende, top cursus en heel goede instructeurs.

Beide kinderen in 1 keer geslaagd

Zeer goed bevallen. Beide kinderen in een keer het theorie examen gehaald. Duidelijke lesmaterialen en goede uitleg. Eerst hadden we een pakket van een andere aanbieder via social deal oid maar dat was slecht.

Haagweg 1

5995 AA Kessel