In 1 keer geslaagd

Ik ben meteen de eerste keer geslaagd. Ik had voor het meest uitgebreide pakket gekozen omdat vooral de oefen toetsen mij veel aanspraken. Dit heeft dan ook zeker geholpen en ik ben de eerste keer geslaagd met enkel wat foutjes op gevaarherkenning.

Groot aanbod en realistische vragen

Een grote hoeveelheid proefexamens en aanvullende vragen om elk onderdeel van het theorie-examen door te nemen. Een groot succes en zonder fouten geslaagd, top!

Bereidt je goed voor op het echte examen, maar het oefenen is wel moeilijker dan het daadwerkelijke.

De moed zakt bij me in de schoen toen ik 15 examens geoefend had en maar voor 1 examen geslaagd was. Ik dacht oprecht dat ik ging zakken voor mijn theorieexamen. Uiteindelijk ben ik makkelijk geslaagd met 2 fouten bij gevaarherkenning, 0 bij kennis en 2 bij inzicht. Ik ben dus makkelijk geslaagd maar had er echt geen goed gevoel over voordat ik naar het examen ging. Het is gewoon niet realistisch en soms veel te ver gezocht vragen. Ook de gevaarherkenning is niet vergelijkbaar met het echte examen. Veel moeilijker en instink vragen. Ik bekijk het van twee kanten, positief en negatief. Positief omdat ik uiteindelijk geslaagd van, maar negatief omdat de vragen gewoon veel moeilijker zijn dan het werkelijk examen en omdat ik er gewoon een heel slecht gevoel over had.

Beste vragen om te oefenen

Ik ben in eerste keer geslaagd door behulp van jullie oefenexamens.

Super blij

Na mijn eerste exama die heb ik gezaakt heb ik deze theorie met examen vragen besteld en gelijk beginnen met leren en dat was de juiste keuze omdat ben ik nu geslaagd. Hartelijk bedankt voor super goede leerstof.

Fijn programma om mee te werken en te leren!

Het was even schrikken toen ik er achter kwam dat ik het verkeerde boek aan het leren was. Gelukkig bood theorieexamenoefenen.nl een online boek aan met oefenexamens. Erg handig en daardoor geslaagd!!

Probeer maar uit 100% geslaagd.

Leer het theorie boek en doe alle oefeningen van deze programma (elke dag wat leren) en u zou 100% ervoor slagen!!!!

Een super fijne website om theorie examens te oefenen! Een aanrader!

Prima, ik had voor deze prijs verwacht dat het boek ook openbaar werd gezet. Het is jammer dat dit er niet bij zat. Verder waren de toetsen zo lastig dat ik bang was dat ik de theorie niet zou halen. aangezien ik in totaal van de 30 toetsen maar 3 had gehaald. Uiteindelijk met theorie met in de gevarenherkenning maar 3 fout. Kennis 0 fout en inzicht 1 fout gemaakt. Dus dank Groetjes

Super fijn om op deze manier examens te oefenen!

Duidelijke uitleg bij de vragen en ook echt overzichtelijk. Top echt veel aan gehad!

Goede manier om examenvragen te oefenen met uitleg

Ik had via een andere site de theorie geleerd en vragen geoefend, maar ik kwam er toen achter dat deze vragen niet overeenkwamen met die van het CBR. Ik ben toen op deze site examens gaan oefenen en dit leek veel meer op de vragen die het cbr ook gebruikt. Het is wel duur voor het aantal exames dat je kan maken, maar je leert dan wel gelijk de lastige vragen

Goede voorbereiding op het examen, wel matig Nederlands.

Ik ben in één keer geslaagd voor het theorie-examen door het oefenen met TheorieExamenOefenen.nl. De vragen in het examen kwamen qua opzet en inhoud overeen met de oefenexamens. Wel vond ik de vele grammatica- en spelfouten in de oefenexamens erg afdoen aan de kwaliteit. Daarom een 7 en geen 8 of 9.

Goede voorbereiden voor jouw examen

Uit laksheid had ik geen zin om te leren. Dus dan maar oefenen. 20examens afgenomen alle 20gemaakt en in 1keer geslaagd voor mijn motor theorie. Ik schat ongeveer 75% dezelfde vragen gekregen.

Helemaal geweldig.

Erg fijn om mee te oefenen, examen met gemak gehaald!

Zeker aan te bevelen!

Zojuist in één keer geslaagd voor het motor theorie-examen. Veel gehad aan het duidelijk geschreven boek met goede visuele voorbeelden en uitleg van aandachtspunten voor motorrijders. Genoeg variërende oefenexamens. Soms een wat omslachtige vraagstelling, echter zijn dit dan vaak ingewikkelde onderwerpen. Ook kan je naderhand examens opnieuw maken en worden alle foute antwoorden per onderwerp weergeven. Zo kan je goed zien welke punten nog aandacht vragen.

Goeie oefeningen

Door deze oefeningen heb ik erg goed kunnen oefenen en heb ik mijn theorie in 1 keer gehaald.

Geeft een goed idee van het examenniveau!

Ondanks dat ik met 19/20 examens was gezakt, had ik bij de laatste succes. Ik merkte op het echte examen dat de oefenexamens echt hadden geholpen. Het is het oefenen zeker waard geweest!

Kwaliteit is zeer goed

De vragen zijn in kwaliteit (afbeelding en tekst) van zelfde niveau als bij het CBR. Kan iedereen adviseren om een pakket van vragen aan te schaffen. Het heeft mij geholpen om in één keer te slagen. Martin

goede heldere examens die goed voorbereiden op theorieexamen CBR

snel en deskundig voorbereid voor CBR examen

M.b.v. theorieexamenoefenen.nl geslaagd

20 oefenexamens gekocht omdat ik de eerste keer gezakt was voor mijn motortheorie-examen. In tegenstelling tot de vragen in het oefenprogramma van de rijschool kwamen de vragen/situaties in deze oefenexamens erg overeen met de vragen gesteld in het theorie-examen.

Goede en totale voorbereiding op het theorie examen B.

Het theorieboekje in combinatie met het online kunnen oefenen van vragen en gehele examens is erg fijn. De vragen sluiten zeer goed aan bij het echte theorie examen. Vooral ook het oefenen met de vragen over gevaarherkenning in 8 seconden is echt top. Soms zou de onderbouwing wel wat duidelijker mogen, vooral bij voorrangsvragen. Er mist hierbij af en toe de terugkoppeling naar waar de regels in het theorieboekje gevonden kunnen worden.

In één keer geslaagd!

Oefenen met theorieexamenoefenen.nl was voor mij heel fijn, omdat bij elke vraag een duidelijke toelichting was gegeven waarom dat antwoord juist was en waarom de andere antwoorden onjuist waren. Ook herkende ik heel veel vragen die in het echte examen voorkwamen van de oefenexamens die ik had gemaakt. Dat was heel fijn!

Erg vergelijkbaar met het echte!

Veel geoefend, vraag stelling is soms net iets anders maar komt heel erg overeen met het echt CBR tentamen

Uitstekend oefenmateriaal

Goed oefenmateriaal met oefenexamens. Daarnaast is er de mogelijkheid om de fout beantwoorde vragen nogmaals te maken. Ook heb je de mogelijkheid om het theorie in boekvorm te bestuderen.

Redelijk om je kennis te testen/verhogen maar wel onduidelijk/fout soms.

Redelijk om je kennis te testen/verhogen maar soms onduidelijk en helaas bevat het fouten. Voorbeeld van een fout: Plaatje van de motorrijder die rechtsaf wil, richting aangeeft, rijdt naast een fietspad met onderbroken streep. De vraag is of hij zo goed voorsorteerd (motorrijder staat links naast het fietspad). Het plaatje is heel dicht op de motor dus je kunt totaal niet inschatten of er iets op het fietspad rijdt. Het enige goede antwoord is ja, want dit mag. Je mag OOK op het fietspad voorsorteren mits je geen hinder veroorzaakt maar dit is volgens TheorieExamenOefenen het verkeerde antwoord. Volgens TEO is het verplicht om op het fietspad voor te sorteren. Persoonlijk vond ik een concurrent prettiger omdat deze volledig gelijk is aan het examen wat je bij het CBR krijgt qua vraagstelling/layout/interface. De rekenmachine mag ook weg, die mag je niet gebruiken tijdens het examen.

Haagweg 1

5995 AA Kessel