Accuraat en behulpzaam

Ideale voorbereiding op het echte examen

Heeft mij super geholpen

Kreeg mooi dezelfde vragen bij het CBR. Bijna alles goed.

Fijne instructeur met mooie ezelsburggetjes

Heb de training als plezierig ervaren en heeft mij 100% zeker geholpen bij het behalen van mijn examen.

Heb goed kunnen voor bereiden

Dit is een erg goeie voorbereiding waar door het slagen een stuk beter gaat.

vergelijkbaar met het echte examen

Erg leerzaam, vooral eerst de aanbevolen vragen maken en dan de toetsen en blijven herhalen zo ben ik de 2de keer geslaagd

Examens waren top ik heb ze allemaal gemaakt en ben geslaagd met o fouten!!!

Ik ben geslaagd met 0 fout!!! Betere recensies kan ik niet geven toch? Bedankt!!

top

ik heb zowel me auto als motor theorie geoefend... vond de vragen altijd moelijker dan op de examen zelf... wat je heel goed voorbereid en als je het hier goed doet dan ga je gegarandeerd slagen. auto had ik 0 fouten en motor 2 foutjes dus super tevreden

Goede voorbereiding voor een CBR theorie examen

Eenvoudig, goed en betrouwbaar

Snel geregeld, direct toegang, goeie feedback op gemaakte vragen. Zeker een te bevelen!

Veel oefenmogelijkheden

Na veel geoefend te hebben via TheorieExamenOefenen.nl in één keer geslaagd voor mijn auto theorie-examen!

zeer fijne oefen examens

Nadat ik de 1e keer voor het oefenexamen was gezakt heb ik meteen een 20 oefenexamen pakket gekocht. Ik vind dat ze fijn zijn om te maken en zonder stress.

Op een fijne manier heb ik me binnen een week kunnen voorbereiden op m'n theorie en heb ik het kunnen halen.

Uitstekend en uitgebreide online collectie van vragen!

Ik heb theorieexamenoefenen voornamelijk gebruikt voor het oefenen van vragen. Hiervoor is hun uitgebreide verzameling zeer geschikt. Bij het daadwerkelijke theorie-examen was geen enkele vraag hierdoor een verrassing!

Heel handig, maar soms onduidelijk.

Het is super fijn om met dit voor je theorie examen te oefenen. Het enige nadeel is dat ik het soms niet eens was met de antwoorden. En de toelichting voor met name de meerkeuzevragen waren niet echt informatief. Vaak herhaalde ze wat het antwoord was.

Pittige motor-theorie oefenexamens, geen flauwekul, top!

Nadat ik de eerste keer gezakt was vanwege een goedkope Groupon aanbieding, had ik hier 10 oefenexamens besteld. De moeilijkheidsgraad is exact zoals op de CBR! Zeer gevarieerde en up-to-date vragen die je scherp houden. De eerste 8 oefenexamen bleef ik maar zakken met 8 tot 12 fouten omdat ik telkens nieuwe vragen kreeg met andere inzichten of nieuwe onderwerpen. De feedback op mijn foute vragen waren heel leerzaam. Op de laatste 2 oefenexamens was ik eindelijk geslaagd en had uiteindelijk 1 fout op het CBR examen! "Bij het bord dat een brommer de rijbaan opmoet, mag je van een e-bike verwachten dat die dat ook gaat doen?" Antwoord is kennelijk ja.

Duidelijke examens

Top! In 1x geslaagd dood de proefexamens!

Motor theorie moeiteloos gehaald.

Het bijgeleverde online theorieboek was toerijkend en bevatte vrijwel alle stof die op het theorie-examen wordt behandeld. Daarnaast was vooral de online examentraining ideaal om je klaar te stomen. Al met al heb ik enkele honderden oefenvragen en 25 oefenexamens kunnen maken. De pittige of verwarrende situaties die je op het echte examen kunnen verrassen zijn door de oefening dan reeds bekend; denk hierbij aan bijvoorbeeld de luchtspiegelingvraag.

Goed pakket met oefeninngen

Ik heb de grotste pakket gekocht. Theorie boek samen met online oefeningen. Auto theorie in 1 keer gehaald. Alleen is pakket heel duur volgens mij en je theorie offline niet kan lezen daarom 4,5 ster.

Erg positief

Geslaagd, met 8 fouten in de gevaarherkenning en de overige twee onderdelen foutloos. Erg tevreden!!

Goede leeromgeving en veel examens om te oefenen

Goede omgeving om te leren voor het examen en hierdoor heb ik het in een keer gehaald

Prima om te oefenen!

20 oefen examens gekocht en dat heeft geholpen. Geslaagd!

Goeie ervaring

Is makkelijk te leren en als je het niet weet staat er we uitleg bij

Heel erg fijn

Ik vond de oefenexamens heel erg fijn en het heeft mij erg geholpen om mijn theorie te halen. Ik merkte dat redelijk wat vragen van de oefenexamens terug kwamen in het echte theorie examen en hierdoor werd het voor mij een stuk makkelijker. Ook de motivatie bij de vragen waren erg duidelijk waardoor ik de foute vragen daarna niet meer fout deed en het beter snapte! Heel erg bedankt!

Teleurstellend

Vaak komen dezelfde vragen meerdere keren terug, dan leer je niks nieuws. Het gratis proefexamen wat je op de site kan doen staat ook tussen de examens waarvoor je betaald. Je weet niet wat je aanklikt (je moet een nummer kiezen), dus als je die dan toevallig aanklikt is je credit verloren en heb je niks nieuws geleerd. Heb daarover een mail gestuurd, daar werd mij verteld dat ik een nieuw credit zou krijgen. Dat vind ik absoluut netjes, prima service alleen jammer dat die beloofde credit nooit op mijn account terechtgekomen is. Alsnog weggegooid geld dus. Wel is de uitleg bij de vragen duidelijk, alleen soms een beetje scheef (de ene keer wel remmen en de andere keer niet bij een soortgelijke vraag). Ik heb morgen mijn examen, maar heb er nu geen vertrouwen in dat ik deze ga halen.

Door mijn testen van examen oefening is eerste stap blijere

Ja mijn Door zitter met oefening ondanks jullie ben ik tevreden .

Haagweg 1

5995 AA Kessel