Erg effectief.

Handig...accuraat....up to date....fijn programma.

Bootst het werkelijke examen goed na, waardoor je goed bent voorbereid.

In 1 keer geslaagd

Heel fijn om mee te oefenen!

Super voorbereiding

Een absolute aanrader ter voorbereiding. Als je deze examens goed maakt kan het niet meer mis gaan

Super fijn

Heel van kunnen leren en oefenen!

prima lesstof en heel duidelijk precies als bij het cbr en daarom ook in 1x geslaagd!

Theorie gehaald met behulp van deze website!

Handig oefenmateriaal en lijkt erg op de echte toets

Makkelijk door de stof te komen. Heb wel het idee dat het oudere examens zijn. Des niet te min grotere slagingspercentage kans

Hele fijne oefenexamens die exact overeenkomen met het echte examen! Dit heeft mij heel erg geholpen en ben hierdoor in 1 x geslaagd :)

Ik heb in 1 keer de theorie gehaald voor mijn motorrijbewijs

Goede ervaring met het hele pakket, alle proefexamens gemaakt en mijn CBR examen in 1 keer gehaald.

prima pakket, je krijgt een aardig idee van wat je te wachten staat.

eerst goed geleerd en gratis proefdingen gedaan. Tot slot 10 gekocht, want die zijn echt het best. Na tien dingen heb je een aardig goed idee en gevoel bij de bevraging enzo. helemaal top

Realistisch oefenexamen met vragen die overeenkomen met het CBR

De vragen komen goed overeen met de vragen die door het CBR gesteld worden. Zonder dit oefenexamen pakket had ik het waarschijnlijk niet gehaald.

Geslaagd! Super nuttige voorbereiding op het theorie examen!

Voordat ik bij theorieexamenoefenen.nl kwam, had ik al een aantal oefenexamens gemaakt op een andere website. Op theorieexamenoefenen.nl kwam ik veel vragen tegen over onderwerpen die niet in mijn boek stonden, en die ook niet op de andere website bevraagd werden; het oefenen hier voegde dus echt wat toe. Tijdens mijn CBR theorie examen werden er minstens 3 vragen gesteld die ik ook letterlijk bij theorieexamenoefenen.nl tegen was gekomen, en die ik sowieso fout had gehad als ik ze niet al geoefend had. Ik ben dus geslaagd dankzij het oefenen op theorieexamenoefenen.nl! Super bedankt :)

Zeer goede voorbereiding

Dit is top, je krijgt het boek erbij (online). Zeer praktisch. Ook fijn dat je oefenexamens hebt zodat je echt kan kijken of je er klaar voor bent. Het enige nadeel vond ik dat je telkens opnieuw moest inloggen als je even iets te lang offline was. Ook vragen ze om een gebruikersnaam en wachtwoord bij het inloggen, maar je krijgt alleen een inlogcode, dus je moet telkens bij het beginscherm inloggen met die code. Verder vond ik het fantastisch

Goede voorbereiding

Het precies zoals de examens bij het CBR zijn en dus fijn oefenmateriaal en je weet wat je kan verwachten

Goed, geslaagd met 2 fout, sommige vragen spreken elkaar tegen.

Goed leerpakket, heb 10 uur theorie examen pakket gekozen, alles gebruikt en in één keer geslaagd. Tevreden, hoewel sommige vragen in de vragenbank elkaar tegen spreken en niet helemaal correct zijn.

Makkelijk bereikbaar voor vragen en ik kon me echt goed voorbereiden en geslaagd in 1 keer

Geslaagd!

Dit is een zeer goede basis om jouw examen te vlammen.

Het is een goede leerstof

Goede leerstof alles komt goed aan bod en is zeker op het examen voorbereid

Reflecteerde goed wat ik uiteindelijk op mijn examen kreeg, wellicht iets duurder dan de rest wel

Ik vond dit een van de betere websites om te oefenen alleen vond ik het iets duurder dan de andere opties.

geen problemen gehad

Alles is duidelijk en overzichtelijk en op dit moment geen problemen gehad

Duidelijke uitleg van de theorie en door het veel kunnen oefenen van de examens in 1 keer geslaagd. De oefen examens komen overeen met het echte examen.

geslaagd na examens op deze site te doen

Hielp enorm

De eerste keer was ik gezakt, dus dit was echt een fijne manier om me beter voor te bereiden op mijn herkansing!

Goede voorbereiding op het echte examen

Duidelijke omschrijving bij de antwoorden. Sommige konden wel duidelijker maar over het algemeen prima

Haagweg 1

5995 AA Kessel