Goede oefening

De examens zijn een goede voorbereiding voor het echte examen, wel vond ik dat de vragen hier moeilijker waren dan op het echte examen.

Prima oefentoetsen die op de echte lijken

Goed voorbereid met jullie toetsen en geslaagd. Bedankt

Een goede voorbereiding is het halve werk

Goede en naar mijn mening representatieve, test examens. In mijn geval waren de test examens iets moeilijker dan het officiële CBR examen. Het was waardevol om de examens door te lopen en te reflecteren waar de fouten gemaakt worden om zodoende te kunnen verbeteren. Hierbij een aantal verbeterpunten. - Sommige vragen en antwoorden zijn vrij een beetje ambigue. Het is niet meteen duidelijk wat er bedoelt wordt. Dit zit vooral in het onderdeel inzicht. - Bij gevaarherkenning worden er veel situaties hergebruikt. Na een aantal examens kan je het bijna foutloos doorlopen zonder direct de achterliggende beweegredenen te snappen. - Ik zou graag weten als ik zak op welke onderdelen ik zak en hoeveel fouten in per onderdeel mag maken. - Ik zou ook graag mijn leer progressie zien in de vorm van een analytische weergave. Ik kan 5 keer zakken maar wel steeds dichter bij mijn doel komen.

zeer tevreden

zeer tevreden met een goed resultaat!!

In 1 keer geslaagd voor de motor theorie

Ideaal voor je examen

Super! Geslaagd met 2 fouten. Goeie oefeningen

Betrouwbaar

BLIJ ben ik om te kunnen zeggen dat ik met de leerstof van TheorieExamenOefenen.nl in "1" x ben geslaagd voor het motor theorie examen. Ik heb er 7 weken voor uitgetrokken om de stof onder de knie te krijgen. >>Hoe heb ik dit gedaan?<< Het theoriepakket inclusief de 27 oefenexamens gaven mij een goede basis om vertrouwd te raken met de stof. Ik heb hierdoor meer inzicht gekregen in welke vragen er tijdens het CBR examen worden gesteld en hoe je tot het juiste antwoord komt. De klantenservice van TEO.nl was snel in het beantwoorden van aanvullende vragen over specifieke regels. Anderhalve week voor het examen heb ik alsnog het "Speed theoriepakket" aangeschaft waarin de 14 hoofdstukken, plus 20 oefenvragen per hoofdstuk op een compacte en praktische manier worden aangeboden. Met dit laatste pakket kon ik de puntjes op de "i" zetten en groeide het besef en inzicht dat ik goed beslagen ten ijs het theorie examen zou kunnen afleggen. Al met al ben ik enthousiast over de leermiddelen van TEO.nl. Ik raad iedereen die zich op een eenvoudige, overzichtelijke en betaalbare wijze wil voorbereiden op het examen, de pakketten zeker aan. Mvg, Iris

Goede voorbereiding

De vormgeving van de examens die ik heb gekocht waren identiek aan het CBR, wat erg hielp met een goede voorbereiding. Ik ben dan ook in één keer geslaagd :). Bedankt!

De proefexamens worden op dezelfde manier opgebouwd als het CBR-examen en bevatten vragen die je bij het echte examen ook kunt verwachten.

Uitstekend!

Top! Makkelijke manier van leren en meteen geslaagd!

Goeie en duidelijke vraagstelling met de juiste informatie! Erg tevreden. Ook het studie advies is erg fijn om zo de juiste onderdelen te leren!

Top je leert er veel van en lijkt veel op de echte vragen

Ik heb goed kunnen oefenen en heb er veel van geleerd. Vooral door de motivatie knop voor uitleg.

Fijne interface

Ik heb 4 verschillende oefenexamen sites geprobeerd en vond dit de fijnste!

Super en geslaagd!

Goede ervaring. Meteen geslaagd, dus super ervaring

Wel pittig maar precies zoals bij een cbr examen

Ik had een onlineboek erbij verwacht. Ik zag nu dat dit bij een andere pakket zit. Die ga ik nu bestellen.

Fijn programma!

Ik vond het super fijn om het examen op deze manier voor te kunnen bereiden. De foute antwoorden kon ik apart nogmaals oefenen en ik had ruim de tijd om alles door te nemen. Zodoende ook ik 1x geslaagd!

goed!

Proefexamens waren moeilijker als het echte examen, dus een goede voorbereiding. Hier en daar waren er wel een paar vragen die niet eenduidig waren.

Geweldig in één keer geslaagd

Goed examen heel duidelijk

Bij een andere aanbieder examens geoefend zonder succes. Bij theorieexamenoefenen was ik geslaagd na een klein pakketje te hebben afgenomen. Fijne zondag!

Toetsen geoefend en in 1x geslaagd voor theorie

Goed programma voor een gunstige prijs

Ik ben tevreden.

Ideaal om zo het examen te oefenen.

Veel afwisseling in de verschillende examens. Het hele spectrum van vragen komt aan bod.

Heb mijn autotheorie gehaald dus zal wel goed zijn

Heb de dag van te voren een pakket van 20 oefententamens gehaald en er 10 die avond gemaakt en 10 de ochtend van te voren. al had ik er maar 4 gehaald van de 20 heb ik mijn echte autotheorie wel gehaald!

Alles wat je nodig hebt om te slagen

Ik heb het boek en de oefen examens gekocht. Het boek is duidelijk, en makkelijk te navigeren (al zou het fijn zijn als de hoofdstukken ook klikbaar aren, maar ik kan wel zoeken op pagina nummer). Er zijn ontzettend veel oefenvragen, en de vragen zijn ook zoals de CBR vragen van het theorie examen. Dus ook met instinkers en dergelijke. Je leert op die manier om ook daar op te letten. Het is ook erg prettig om vragen per categorie en hoofdstuk te kunnen oefenen, en er is een makkelijk overzicht van vragen die je ooit fout had beantwoord. Ik heb een maand lang elke dag een half uur tot een uur zitten lezen en oefenen. Het resultaat; ik deed maar 10 minuten over mijn examen en haalde deze ruim. Deze website heeft een geld terug garantie, mits je 20 oefen examens hebt gedaan, en minimaal 4 achter elkaar gehaald had. Slimme business, want wie zoveel heeft ge oefend kan haast niet anders dan slagen.

geen op of aanmerkingen.

na aanmelden en betaling.kon ik vrijwel direct aan de slag.

Haagweg 1

5995 AA Kessel