Goeie site en goeie vragen

Niks mis mee

Goede voorbereiding

Goede voorbereiding, wel lastiger dan het echte examen

Voor mij waren de oefenexamens een goede methode om mij voor te bereiden..

Ik heb inmiddels mijn theorie gehaald.

In 1 x geslaagd.

Het is prijzig, maar zonder hulp van een programma zoals deze ga je niet snel slagen. En dan betaal je dezelfde prijs. Erg functioneel, ook dat je kan oefenen met gevaarherkenning. En de vragen op het echt examen waren hetzelfde, maar eigenlijk iets makkelijker, waardoor het echt appeltje eitje makkelijk was.

Zeker een aanrader als je wilt slagen!!!

Weekje geleden grootste pakket gekocht omdat ik lang en goed wilde oefenen. Realistische examens, erg overzichtelijk en goede leerstof. Ik raad het iedereen aan die zijn of haar motorrijbewijs willen halen. Keep up the good work guys!!

Heel erg handig

Ik kon het op al m’n devices gebruiken dus was ik in de auto kon ik even een examen maken wat heel handig was ik heb het zelf 3 dagen voor mijn examen gebruikt en heb 20 examens gedaan. Ik ben in een keer geslaagd want veel vragen kwamen me bekend voor. Ik heb deze site prettig ervaren

Systeem/methode werkt

Top, goede uitleg bij vragen.

Veel geoefend i.c.m. boek en foutenanalyse. Slechts 1 fout bij het examen

Ik heb veel geoefend, nadat ik het theorieboek had doorgelezen. 20 examens gemaakt en de vragen komen goed overeen met de gestelde vragen op het examen. De foutenanalyse was erg prettig, waardoor je gerichter kunt oefenen. Resultaat 1 foutje op het examen. Zeer tevreden

Goede voorbereiding

Door de oefenexamens ben je goed voorbereid op het echte examen

Sluit goed aan.

In 1 keer geslaagd motorenpalet.

Tevreden

Ik heb er heel veel aan gehad om te oefenen. Zelf had ik 10 examens gekocht. Wat wel fijn was geweest is dat als ik alle examens gebruikt had, en mijn tegoed dus op is, ik ze nog wel opnieuw had kunnen maken. Dat zou echt helemaal top zijn.

Examens oefenen

Makkelijk leren, en examentraining

GEWELDIG

Goede e-book, lekker up2date, goede proefexamens, goede uitleg bij de fouten.

Erg leerzaam

Erg leerzaam wilde dat dit gelijk verteld werd want (nieuwste) boek en CdROM zijn niet wat je op exame krijgt.

Heel behulpzaam.

Ik was veel beter voorbereid dan dat ik geweest zou zijn als ik alleen geleerd had. Het zou wel fijn zijn als er misschien wat meer gevaarinschattingssituaties zouden zijn. Dat onderdeel bevatte vaak dezelfde foto's in de verschillende examens.

De vragen en oefentoetsen bereiden je zeker goed voor om te slagen!

Geslaagd!

Veelzijdige examenvragen

Prima keuze als je online wilt studeren. Het feit dat je je fouten kunt inzien en die vragen apart nog eens op een rijtje krijgt helpt in het leerproces. Ook de aanbevolen vragen obv je profiel vond ik handig. Er zou wel een app of mobiel vriendelijke interface welkom zijn.

Fantastisch!

Ik vond het fijn om deze methode te gebruiken bij het leren. Ik ben geslaagd en dit was anders nooit gelukt.

Realistische oefen vragen

Deze had ik eerder moeten hebben dan was ik in 1 keer geslaagd

Fijne manier van leren

Werkt goed, handig dat je je gemaakte examens nog eens terug kan lezen.

Echt super fijn om zo te oefenen.

Ik ben geslaagd mede dankzij de goede oefenexamens!

100% waard

De tentamens op de deze site zijn lastig, maar met super goede uitleg. Je onthoud het hierdoor goed. Ik had het idee dat, doordat de vragen zo lastig waren, het op het echte examen heel goed te doen was. In 1 keer m'n motor theorie gehaald! Echt aan te raden!

Super goed!

Het leek heel erg op het echte theorie examen en heeft me goed voorbereid. Ik wist precies wat ik kon verwachten! :)

Leerzaam

Ik zou beter omschrijven dat je daarna nog losse examens kunt kopen om te oefenen.

Lijkt erg op echte examen

Niet 5 sterren omdat de examens die je hebt gebruikt niet nog een keer gemaakt kunnen worden. Ook worden meerdere vragen vaker gesteld op precies de zelfde manier dus je koopt vragen eigenlijk meerdere keren best raar. Wel een aanrader, maar ze smokkelen wel een klein beetje da's jammer.

Haagweg 1

5995 AA Kessel