Fantastisch!

Ontzettend fijn om op deze manier te kunnen oefenen!

Praktisch

Een hele fijne manier om je voor te bereiden op je theorie examen. Leren en oefen op één plek. Het enige wat ik mis is wat meer informatie over het onderdeel gevaarherkenning.

Nuttig en leerzaaam

Goede manier om vertrouwd te raken met de vraagstelling. Duidelijke uitleg over de motivatie waarom een bepaald antwoord goed of fout is.

Goede testen

Goede vragen en testen.

Heel snel en goed geholpen door de klantenservice!

Duidelijke vragen

Hartstikke goeie Theorie site voor auto rijlessen En je kan goed oefenen met de vragen. En wat ik ook goed vind is dat je de meest aanbevolen vragen kan maken zodat je ook een klein beetje weet als je een theorie examen aanvraagd dat je een beeld hebt hoe de examen eruit ziet. Top😎🚘☀️

Top, ik ben geslaagd

Heel erg fijn! Een top voorbereiding waardoor ik geslaagd ben. Ik zou het iedereen aanraden.

Uitstekend!

De leeromgeving is zeer overzichtelijk en de examens zijn van goede kwaliteit. Zelf had ik een vraag, heb deze gesteld en kreeg binnen één uur al een uitgebreide reactie. Al met al ben ik hartstikke tevreden!

Ik heb heel veel plezier gestudeerd

Jullie bieden up-to-date leerstof aan met meer dan genoeg oefenmogelijkheden. Ik kreeg goede begrijpelijke feedback waar je wat aan hebt als je een vraag fout had beantwoord. Vragen komen nagenoeg overeen met het echte CBR theorieexamen. Ik heb een aantal weken geoefend en mijn Theorieexamen in één keer gehaald. Bedankt!

Zeer tevrede!

Ik heb heel veel geleerd van de oefeningen. Deze oefeningen en oefenexamens hebben mij erg geholpen met het behalen van mijn theorieexamen.

Heel erg fijn

Handig om jezelf goed voor te bereiden op het echte theorie examen

Hele goede oefenmethode

Hele fijne manier van oefenen, vooral de uitleg bij de gemaakte vragen zijn handig. 2 weken voor m'n examen veel geoefend ben in 1x geslaagd.

Overzichtelijk leren

Per categorie wordt het goed uitgelegd en wordt duidelijker gemaakt aan de hand van foto's. In combinatie met "proefexamens"oefenen, vindt ik een goede keuze. Je krijgt feedback waar je struikelblokken zitten en daar kan je weer goed op oefenen. Dus Theorieboek & Theorie examen oefenen is zeker een aanrader!

Prima manier om examens te oefenen

zeer positieve ervaring.

Het boek + 20 uur examen training. Ik was helemaal klaar voor het examen en heb het in 1 keer gehaald.

Goede examen oefeningen

Moeilijke vragen maar daar word je alleen maar wijzer van. Een aanrader

Goede training voor het examen

De oefenexamen zijn duidelijk en zien er goed uit. Bij fouten antwoorden altijd uitleg waarom iets fout is. Zelf met maar 2 foutjes geslaagd!

Het was mijn eerste examen dus het was even wennen.

Prima geregeld!

Vooral bij de fouten duidelijke uitleg ik heb daar echt wat aan zou het iedereen adviseren 👍🏻😀

Ik heb het gelukkig gebaald

De inzicht en kennisvragen waren erg goed alleen de gevaren herkenning was erg veel van hetzelfde

Duidelijk en 100% geslaagd !

Proefexamen waren zeer duidelijk

Leuke Leeromgeving

Ik kom er alleen even nu niet in met mijn wachtwoord

Ik heb een week voor mijn examen 20 oefenexamens gekocht. Deze hebben mij heel goed geholpen. Dezelfde vragen kwamen letterlijk terug in het examen. Helaas ben ik wel gezakt op een stomme fout. Over ander halve week heb ik mijn volgende poging en ik ga hier zeker verder oefenen!

goed programma alleen jammer dat je maar 20 oefenexamens hebt

Haagweg 1