Duidelijke uitleg en goede proefexamens

Heldere duidelijke keuzemogelijkheden. De altijd zwart-witte theorie van een Verkeersexamen wordt goed afgewisseld met inzichtvragen. Zeer goede voorbereiding op een examen..

geweldig

dankzij theorie-examen.nl kon ik mijn theorie examen in 1 keer halen!

Echt een aanrader!

Ik ben letterlijk 6 keer gezakt en elke keer videos etc alles eraan gedaan tot een vriendin deze site had aangeraden nou ik ben gewoon gelijk geslaagd. Dus ik zou het iedereen aanraden echt top

Hele fijne oefeningen en goed uitgelegd waarom iets fout is, het komt heel goed overeen met het CBR theorie-examen.

Erg handig en makkelijk te gebruiken

Ik vind het erg handig, want je kan snel examens oefenen en krijgt super goede uitleg bij vragen die je niet goed had, zodat je daar weer van kan leren. De site is ook makkelijk te gebruiken, omdat je precies kan zien welke vragen je nog niet had beantwoord of bijvoorbeeld welke je fout had

heel goed

digitaal goed opgezet. Prima oefenmodus

een hele happening

ik moet zeggen dat er heel leuk les word gegeven er zit humor in en dat is voor een cursus heel belangrijk ga vooral zo door want zo les krijgen is super leuk :) :) :)

Super kunnen oefenen

Door deze oefening ging ik goed het examen in en had zelfs dezelfde vragen voorbij zien komen. Ben dan ook met maar 1 fout geslaagd! 😊

Duidelijke examens

Ik heb hier veel aan gehad , heb eerst examen stof via mijn rijschool gehad maar na 2x zakken online hier een pakket gekocht. Uiteindelijk spijt dat ik dit niet eerder heb gedaan. Ook bij mijn rijschool een klacht hierover ingrediënt . Ik kan anderen alleen dit examen aanraden dit is net als de echte examen .dit was voor mijn brommer maar ik weet nu al dat ik over een paar maanden voor mijn auto theorie ook hier mijn examens ga oefenen . Bedankt!!

Nadat ik de oefenexamens heb gedaan heb ik mijn theorie in 1 keer gehaald!!! :)

Ik heb mede door jullie site in 1 keer mijn theorie gehaald.

Ik heb wel een aantal tips voor jullie; sommige (echt maar een paar, op 20 tentamens ben ik er misschien 4 tegengekomen) van de gevaarherkenning vragen staan niet goed in jullie systeem. Dat je ziet dat iets fout is als je remmen zegt, dat de site aangeeft dat het gas lost moest zijn; en dat bij de uitleg dan staat; als je hier niet remt vorm je een gevaar. Dit vond ik een beetje verwarrend soms, Maar verder was alles in orde! Ik vond jullie examens moeilijker dan die ik bij het cbr heb gekregen.

Goed kunnen oefenen

Jammer genoeg wel gezakt. Probeer het gewoon opnieuw

hele goeie voorbereiding op het examen.

de vragen en plaatjes lijken enorm veel op het echte examen.

It really works!

Eerst intensief geleerd. Daarna de proefexamens gemaakt. Fijn van TheorieExamenOefenen.nl is dat je daarna alle vragen/antwoorden krijgt toegelicht. Veel vragen kwamen zelfs (deels) overeen. Well spend money I would say!

Ik ben door jullie examens geslaagd!

ik heb het examen na 3x gehaald. De eerste 2x zonde examens van jullie gezakt en de 3e keer met jullie examens wel geslaagd!

Geweldige examens met een heel goede uitleg.

Deze examens lijken het meest op het echte CBR theorie examens. Ik heb een uitstekende ervaring. Echt een aanrader !!!!

Fijn en duidelijk

Fijn en makkelijk leren

Mijn ervaring met de theorie lessen zijn zeer goed omdat ik nu ook weet wat ik fout doe. Dus de vragen incl. motivatie help heel goed. Ik ben zeer tevreden

Goed om te oefenen maar veel dubbele vragen

Handige tool voor het oefen van je theorie examen, echter zitten er wel veel dubbele vragen in.

Goede duidelijke examen vragen, ook de klantenkring Werkt uitstekend

Heel goed, hierdoor in één keer geslaags

Super oefenexamens, echt top

Goeie theorie en veel goeie oefenexamens

Het theorieboek is goed geschreven en de vragen van de oefenexamens zijn goed met afwisseling en bereiden je goed voor op je examen.

Fijne oefenvragen die een goede indruk geven van het echte examen!

Ik heb heel veel geoefend en dat heeft me heel erg geholpen. Als je fouten maakt staat er een hele fijne motivatie als je je vragen terug gaat kijken. Zo snap je wat je fout hebt gedaan!

Specifieke en relevante examen-training oefening

De dag voor mijn examen heb ik via theorieexamenoefenen.nl een pakket van 10 examens aangeschaft en gemaakt. Deze heb ik naast mijn originele leermethode (een boek van een andere aanbieder) gebruikt om mij voor te bereiden voor mijn theorie examen. De examenvragen waren complex en zeer relevant (al dan niet iets complexer) aan het CBR examen. Ik zou andere examenkandidaten aan willen raden zowel deze als andere methodes te gebruiken, zodat ze een breder perspectief op de vragen kunnen behandelen.

Goede weergave van examen, waarbij plaatjes wel vaak hergebruikt worden.

Ik heb gebruik gemaakt van de 10 examens (voor 13.50). Die hebben ontegenzeggelijk geholpen. Wat ik wel merk is dat de plaatjes bij de examenvragen vaak hergebruikt worden (bijvoorbeeld bij verkeersinzicht vragen). Dan veranderd de vraagstelling van 'geef de volgorde van voorrang aan' naar 'wie mag als eerste de kruising oversteken'. Afgezien van dit, zijn het diverse examenvragen die mij zonder meer hebben geholpen mijn examen te halen. Verder complimenten voor hoe het er uit ziet: dit is heel erg vergelijkbaar met het CBR examen.

Haagweg 1

5995 AA Kessel