fijn om zo oefenen

de oefenexamen van jullie komen prima overeen met het examen van het CBR, het is fijn om zo te kunnen oefenen

Alle basisinfo was er

In de oefenvragen en oefenexamens zaten af en toe opdrachten die niet echt behandeld waren in het boek.

Werkte prima

layout is practisch hetzelfde als het echte examen, er waren we een aantal vragen die steeds terug kwamen.

Redelijke examens, maar vuistregels worden als harde regels gepresenteerd.

Als ik was gezakt, had ik oefenexamens bij het CBR besteld en was ik niet verder gegaan met deze oefenexamens. Dit heeft met name te maken dat Oefenen.nl de nodige stof in de kennis- en inzichtvragen verwerkt die geen onderdeel zijn van de stof die het CBR toetst danwel blijkbaar eigen interpretaties zijn van de wet. Waarschijnlijk is dit gedaan om de eigen methode 'noodzakelijk' te maken om deze examens te halen. In ieder geval wekt dit ten onrechte het idee dat je de theorie niet beheerst. Na er gewoon maar eens de wet er bij te hebben gepakt kon ik in elk van de 19 gemaakte examens tenminste drie kennis- of inzichtvragen aanwijzgen die niet gebaseerd waren op enige regel in de wet. Dit vind ik een ernstig gebrek. (Theorie in 1x gehaald, nul fouten.)

Blij met de hulp

Ik ben erg blij met de oefenexamens, kwam goed overeen met hoe het bij het CBR in zijn werk gaat. Gaf mij rust en vertrouwen om het examen af te leggen, ook voor een goeie prijs goed kunnen oefenen en mij kunnen voorbereiden. Erg tevreden en blij met de hulp en uitleg bij een fout beantwoorde vraag. Zo heb ik kunnen slagen tijdens mijn theorie-examen!

Een goede manier om je theorie in één keer te halen

Ik vond de vragen en uitleg nuttig. Het zou fijn zijn als je niet naar elke (fout beantwoorde) vraag moest gaan om te zien wat je verkeerd deed, en in plaats daarvan alleen de muis over het vraagnummer houden. Maar ik ben erg tevreden met de oefenexamens, het scherm ziet er ook min of meer uit als het scherm bij het CBR waardoor het echte examen al een beetje bekend lijkt.

Makkelijk en snel leren

Met dit pakket is het eigenlijk onmogelijk om je examen niet te halen, maar toch ben ik de eerste keer gezakt, omdat ik niet genoeg tijd had ingepland om alles door te nemen. Het zou handig zijn om er een tijdsplanning aan te koppelen, zodat je weet wanneer je moet beginnen.

geslaagd

door 20 proef examens te doen in 1x geslaagd

Perfecte weergave van wat je mag verwachten!

Zeer tevreden, ik heb mijn theorie de eerste keer niet gehaald omdat er teveel vragen instonden die niet in mijn eigen "online theorie boek" & oefen examens stonden. Daarom heb ik gezocht naar additionele examens online. Ik heb de avond voor mijn tweede theorie examen 17 examens gemaakt en heb het daarna wel gehaald. De vraagstelling/plaatjes ed. zijn exact hetzelfde als op het echte theorie examen. Maar nog veel belangrijker, de inhoud/stof is volledig. Eén enkel minpuntje was dat de "sleepfunctie" op mijn tablet niet werkte. Ik moest een muis aansluiten, anders had ik 5 sterren gegeven.

Door deze site ben ik voor mijn theorie examen geslaagd.

Goeie vragen, waardoor ik veel heb kunnen leren en heb kunnen slagen

Het oefenen heeft veel geholpen, zonder oefenen is naar mijn mening de kans aanzienlijk kleiner dat je in 1x slaagt.

Zeer goede oefen examens die vergelijkbaar zijn met de echte CBR examens.

Mooie website voor OEFen examens. Alles is up to date. Zelfs meerdere keren gezakt voor oefenexamen, maar in één keer geslaagd bij CBR. Veel beter dan vergelijkbare websites.

Duidelijk, of toch niet?

Het oefenen gaat zoals je het verwacht en de uitleg bij de fout beantwoorde vragen zijn meestal ruim genoeg uitgelegd zodat je het daarna wel snapt. Bij een aantal was dit bij mij niet het geval en heb ik om verdere uitleg gevraagd via de mail. Hierop volgend kreeg ik een super duidelijke uitleg via de mail met alles erop en eraan. Top!

Goede oefening, goede uitleg, makkelijk toegankelijk!

Vooral de makkelijke toegankelijkheid maakte dat ik op elk moment van de dag kon leren en oefenen. Ik ben in 1x geslaagd!

Tevreden

Ben tevreden

Duidelijk en goed

Ik heb 2 keer een pakket gekocht. Beide keren goed ervaren. Was in 1x geslaagd voor mijn theorie dankzij deze goede hulp.

Simpel en duidelijk

Boek is up to date, bijna 30 examens en een foute bank om op te oefenen

Prima en zeer aansluitend op echte examen!

Ik heb veel aan de examens gehad, en beveel ze ten zeerste aan.

Voor mijn 4e kans op deze site geoefend en gelijk geslaagd!

Ik was voor dat ik deze site gebruikte wel 3 keer gezakt, maar mijn ouders kwamen op deze site en met de vraag of het misschien beter was. Ik leerde zo veel meer dingen bij en het kwam gemakkelijker mijn hoofd in. Zo maakte ik oefenexamens en leerde ik uit het online boekje. Toen kwam de dag dat ik mijn theorie moest gaan doen. Maar dan de echte versie. Toch ben ik gewoon geslaagd, ondanks goed voorbereid te zijn en goed geleerd te hebben. Met dank aan deze site!

Heel invullend

Ik dacht dat ik met het boek lezen van anwb goed voorbereid was, maar dat is écht niet zo. Vele van de oefentoets vragen kwamen terug in het echte examen. Voordat ik het theorie-examen in ging maakte ik nog voor de zekerheid de laatste oefentoetsjes en die bleken heel erg nuttig te zijn, want ze kwamen terug. Twijfel niet en schaf er echt eentje aan!!!

Alles was goed, behalve dat er vragen waren waarbij je heel veel moest lezen

Ik heb 10 oefenexamens gemaakt en ben daardoor geslaagd

Fijne leerexamens, maar moeten nog wel beetje up to date

Alle examens zijn identiek aan de originele van het CBR. Dus de examens bereiden je goed voor. Ook kan je je fouten met motivatie terug kijken, zodat je leert van je fouten. Het enige minpunt is dat sommige vragen nog niet up to date zijn met de wetgeving van vandaag de dag (2019). Zoals dat nu alle bestuurders niet meer met de mobiele telefoon mogen rijden (en niet alleen bestuurders van motorvoertuigen). Maar verder heeft het me enorm geholpen.

makkelijk

het is heel belangrijk oefenen

Goed op tijd Goede vragen En een makkelijke site 👍🏻👍🏻

zeer tevreden, vragen zijn realistisch met het echte examen

zeer goede vragen. op het examen komen dezelfde vragen voorbij, wel met modernere plaatjes verder heeft vraagstelling heel veel overeenkomsten.

Haagweg 1

5995 AA Kessel