Pluspunten
Snel en makkelijk
VerbeterpuntenSommige vragen kwamen redelijk vaak terug in meerdere oefenexamens.
Pluspunten
Thank you! 《《《《《《Geslaagd》》》》》》》
Pluspunten
Snel geleverd, goede uitleg bij fout beantwoorden van vragen.
Pluspunten
Duidelijke uitleg over de pakketten, vervolgens kan je er meteen mee aan de slag. Alles duidelijk, goed theorieboek en fijne oefenexamens. Goed voorbereid naar het examen.
VerbeterpuntenBij de pakketen ook aangeven hoeveel oefenexamens erin zitten, inplaats van het aantal uren aangeven.
Pluspunten
Leerzaam
Pluspunten
Ik heb er heel veel aan gehad. Ben gister in 1x geslaagd! Top!
Pluspunten
De oefeningen komt goed overeen met het examen. Goeie vraagstelling!
Pluspunten
Helemaal tevreden.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Pluspunten
Ik ben in een keer geslaagd! Het zijn actuele CBR vragen en ik heb de theorie echt goed geleerd hierdoor. Ik kon inloggen wanneer ik wilde en oefenen zoveel ik wilde.
Pluspunten
Goede examens
VerbeterpuntenIk heb een examen gemaakt en het antwoord hiervan klopten niet. Bij een rotonde al het verkeer voorlaten i.p.v. alle bestuurders voorlaten. Dit vind ik heel jammer omdat ik het hierdoor fout heb gedaan op mijn echte examen.
Pluspunten
10 motor- examens gekocht. Er zit genoeg variatie in de vragen. Enkele vragen kwamen ook op mijn echte examen terug.
VerbeterpuntenAls je alle 10 de examens gemaakt hebt en alles nog een keer wil doorlopen wordt je continu lastiggevallen met reclame "koop nu nog 10 extra vragen". Dat is irritant.
Pluspunten
snel,duidelijk, goede prijs/kwaliteit
Verbeterpuntenmeerdere keren oefenen van bepaalde examen zonder dat het van je tegoed afgaat.
Pluspunten
Goede en representatieve oefenopgaven.
VerbeterpuntenPakket is aan de dure kant.
Pluspunten
Je kan snel aan de slag. Veel examens beschikbaar en makkelijke manier van het aanbieden van de examens. Het spreekt voor zich hoe het werkt. Veel geleerd door de vragen en manier van vraagstelling.
VerbeterpuntenIn veel examens zitten exact dezelfde vragen. Ik onthou dan de vraag gewoon en dan word het makkelijk oefenen. Liever meer diversiteit qua vragen.
Pluspunten
Goed programma waar je snel kan leren
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Echt vergelijkbaar met cbr vragen
VerbeterpuntenJammer dat je geen 5 extra examens bij kunt kopen
Pluspunten
Heel handig als je te laat bent begonnen met leren voor je theorie-examen! Je hebt meteen toegang tot het pakket. De examens zijn precies hetzelfde als het echte examen bij het cbr!
Pluspunten
Topp !!
Pluspunten
Actuele vragen welke letterlijk terugkomen in het examen.
Pluspunten
Makkelijk en goed leren
VerbeterpuntenIets meer verschillende vragen gebruiken, kom soms dezelfde tegen ;)