Pluspunten
klantenservice reageert snel en is klantvriendelijk. goede opzet van de te leren stof. makkelijke manier om deze stof eigen te maken.
Verbeterpuntenik mis dat ik ook voor een maand mag verlengen. dit is een gemiste kans voor jullie bedrijf. ben nu toch bij andere aanbieders aan het kijken.
Pluspunten
Goed les materiaal, vooral de oefen examens hebben mij helpen slagen.
VerbeterpuntenHet boek lijkt verouderd (ebook). Er miste een hele hoop in vergeleken met het echte boek wat ik had. Dingen zoals lichtgebruik en milleu regels stonden niet in het ebook.
Pluspunten
Ik had het pakket met online theorieboek en 20 oefenexamens en oefenvragen, heb het boek doorgelezen en daarna de aanbevolen oefenvragen gemaakt en een paar examens. Was genoeg om het te halen, goede en snelle voorbereiding op het echte theorie examen
VerbeterpuntenAls het mogelijk is nog wat meer verschillende vragen over bijvoorbeeld gevaarherkenning
Pluspunten
Leesmotivatie was ik blij mee
VerbeterpuntenNiet iets wat ik kan bedenken
Pluspunten
Heel handig!
Pluspunten
De website ziet er goed uit, de examens zijn overzichtelijk. Er wonen in Nederland veel mensen die een ander moedertaal hebben, bijvoorbeeld Hmong. Zij hebben steeds heel veel moeite om de vragen snel te lezen. Terwijl men de vragen wel kan beantwoorden.
VerbeterpuntenMeertalig maken.
Pluspunten
VerbeterpuntenNiet alle vragen correspondeerde met het boek.
Pluspunten
Het is heel overzichtelijk
VerbeterpuntenIk heb er geen
Pluspunten
Meest overeenkomend met examen van CBR. Veel verschillen per examen wat goed is om te oefenen!
Pluspunten
De vragen bereiden je goed voor op het examen.
VerbeterpuntenSoftware offline beschikbaar maken voor bijv in het vliegtuig
Pluspunten
Snel en makkelijk theorie examens oefenen en goede voorbereiding, in 1 keer geslaagd en veel vragen kwamen bekend voor!
VerbeterpuntenHet login systeem (onder andere bevestigen dat je login klopt) is raar en traag. Veel examens bevatten dezelfde soort vragen waardoor je veel fouten kan maken die steeds hetzelfde zijn. Dat is frustrerend en werkt ook niet goed, omdat je de vragen amper later tegenkomt. Ook is de motivatie soms 'gewoon omdat het zo is' en zit de knop daarvoor over antwoorden heen. Dat eerste is vooral gek omdat het bedrijf hierachter ook boeken schrijft en je zou verwachten dat ze de informatie wat overzichtelijker kunnen maken
Pluspunten
Voor het in aanraking gekomen met het bedrijf omdat ik op zoek was naar oefenexamens voor de motor theorie. Ik las veel positieve beoordelingen dus besloten om een pakket van 20 oefenexamens aan te schaffen. Ik ben erg tevreden! Na betaling had ik direct toegang tot de oefenexamens. Dankzij de oefenexamens ben ik in één keer geslaagd voor het theorie-examens voor de motor. Dit terwijl ik alleen geleerd heb middels de oefenexamens. Helemaal TOP!
Pluspunten
Goed pakket! Ik ben geslaagd!
VerbeterpuntenWel iets aan de dure kant...
Pluspunten
Ik ben geslaagd voor mijn theorie examen. Dus ik ben super tevreden over deze methoden.
VerbeterpuntenNiks!!!
Pluspunten
Top heel snel ontvangen werkt prima .
VerbeterpuntenLet wel op dat de examens bestaan uit echte examen vragen en dus geen onodig leer werk.
Pluspunten
Het lesmateriaal is identiek aan het examen bij het CBR. De manier waarop de proef-examens zijn opgemaakt eveneens. Ik ben in 1 keer geslaagd, dus ik raad ze zeker aan.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Goeie toetsen goed uitleg.. en niet duur
VerbeterpuntenMisschien wst leerstof erbij doen . ...