Pluspunten

levertijd super snel en feedback is goed van de vragen die fout zijn beantwoord

de interface wat te vermakkelijke en gelijk houden aan die van het cbr. het is oogd allemaal wat ongebruiksvriendelijk en oudbollig

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Direct na aankoop te gebruiken door inlog gegevens. Zeer specifieke vragen, soms zelfs specifieker als het echte examen. Zeer tevreden.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

Veel examens maar ieder examen heeft bijna dezelfde vragen met een andere volgorde. Aan gevaarherkenning in deze examens heb je niks! Ik raad aan om een andere oefensite te gebruiken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

veel toetsen om te oefenen

iets kortere sitenaam

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Je kan lang gebruik maken van de inlog code om de exames te maken.

Betere uitleg bij foute vragen, nu wordt gewoon het goede antwoord herhaald hier heb je totaal niks aan. Er moet uitgelegd worden waarom het fout is en hoe het wel zou moeten en dit kan niet in 1 hele korte zin!. Ook komen er heel veel de zelfde vragen terug, ook in 1 examen kunnen soms 2 keer dezelfde vraag voorkomen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Handig om de theorie via internet te leren! Makkelijk in te loggen. Veel en goede oefentoetsen. Vergelijkbaar met echte CBR examen en heel veel aan gehad! Oefenen werd zelfs leuk!

Geen verbeterpunten! Erg tevreden.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Duidelijk, prima prijs en goede kwaliteit. het was overzichtelijk en fijn om achteraf makkelijk je foute antwoorden te vinden

ik vond het antwoord en "volgende" ver van elkaar zitten, wat bij gevarenherkenning veel tijd koste, hierdoor kon ik niet nog even snel veranderen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Redelijk goede oefening voor het theorie examen.

De examens (situaties) mogen wel meer up to date zijn (2018). Ook veel dezelfde vragen met name bij de gevaarherkenning. Ik ben helaas niet in 1x geslaagd. 1 fout teveel. Hopelijk slaag ik de volgende keer wel.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prijs en vragen waren aardig goed vergeleken met Theorie-examen

Pas de tijd aan op 8 seconden zodat je realistischer kan oefenen. Ook komen sommige vragen vaker voor in een tentamen en wordt precies dezelfde vraag gesteld. Dat is jammer.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Je krijgt vragen die je helpen en voorbereiden voor je ,"echte" theorie examen. Waarbij je meer leert dan de standaart examens die er worden aangeboden.

N.v.t

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke uitleg en vergelijkbaar met het echte CBR examen. In één keer geslaagd en daarom ook tevreden.

- Veel herhalende vragen op de oefenexamens, voornamelijk bij het onderdeel gevaarherkenning.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Echt super, kwam vrij goed overeen met wat het CBR vroeg op het examen. Echt een topproduct om snel te slagen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Deze mensen he hahaha! Ik dacht zou makkelijk zijn maar de vragen komen totaal niet voor bij de echte theorie-examen van cbr en voor de 5 de keer gezakt ! Enigste wat je hier leert is van wie voorrang heeft de rest is allemaal rotzooi ! Een afrader dit mensen die goeie revieuws geven zoek aub leven want jullie lokken mensen voor niks ik ben gewoon oprecht heel eerlijk en de echte cbr vragen zijn geheim zijn nergens te vinden dus succes met het oplichten van mensen en hun tijd. Zonde van het geld en me tijd sukkels. Opgedonderd trouwens de service is ook heel slecht staat 24 uur bericht je krijgt niks enigste wat je krijgt als je theorie reserveert is de dag dat je moet op komen een email krijgt waar ze je succes wensen nou stop die succes in je moeders reet

Deze website sluiten Enplaats van geld proberen te maken op mensen met jullie up to date grappenmakers

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Prettige e-learning en kon direct aan de slag. De volgende avond geslaagd.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

prima opzet

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Super service !!! had per abuis voor de auto cursus betaald maar dat moest voor de brommer zijn, gelijk gemaild en binnen 1 minuut was het al voor me omgezet ! heel blij mee ! het is een verjaardags kado voor mijn dochter morgen

Haagweg 1

5995 AA Kessel