2 sterren: slechter dan verwacht

Slechte site, de oefenexamens komen niet overeen met de officiële examens. Veel vragen die in nooit van me hele leven zou kunnen weten. NIET HIER HALEN! JE ZAKT GEHEID.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Overzichtelijk en heel fijn om te leren

Meer verschillende toetsen

Pluspunten

Snelle tijd, dus je kan gelijk beginnen met oefenen. En het lijkt op Het CBR examen

De gratis proefversie dat je dan eerst moet kopen om van je fouten te leren is wel jammer

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Gewoon top!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

vind het super dat je kan oefenen voor je examen het helpt voor mijn gevoel super alleen jammer dat het redelijk prijzig is

het zou een heel klein beetje goedkoper mogen, ik denk dat als de prijs iets lager is dat er nog meer vraag naar komt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

veel opties, zover ik weet goeie leerstof alleen verouderd. kan wel een update gebruiken voor de leerstof en interface ik heb nu alles doorgenomen en ga woensdag zien hoe nuttig de informatie allemaal was.

Regelmatige updates en modernere interface zijn nodig! staat in de stof over het rijbewijs alleen info uit 2013.... terwijl het in 2017 allemaal is veranderd dus daar heb je in totaal helemaal niks aan

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Je kan snel gebruik maken van je bestelling!

Prijs is misschien aan de hoge kant

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Een heel erg tevreden klant hier! Twee dagen alle uitleg doorgenomen en oefentoetsen gemaakt en hiermee voldoende oefening gehad om mijn theorie examen te behalen!

Er staan een aantal (kleine) spelfoutjes in de uitleg.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel examens

Te veel herhaling in ze vragen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

De prijs is top, ik heb 12,95 betaald voor 10 oefenexamens waar ik heel veel aan heb gehad. Alleen het bleek dat de examens erg overeenkwamen met de examen die ik op een theorie dvd maakte, maar dat gaf me wel een goed gevoel dat wat ik aan het leren was wel terug kwam. Ik ben geslaagd met 3 foutjes dus deze examens hebben goed geholpen

1 dingetje is dat het systeem wat moeilijker is op de telefoon voordat je namelijk iets hebt ingetoetst moet je eerst inzoomen en dan een paar keer klikken om een,antwoord in te toetsen of om naar de volgende vraag te gaan. Maar in principe is dit geen groot probleem

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

heldere examens. Goed vergelijkbaar met het echte theorieexamen.

geen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

het werkt goed alleen het lezen is soms wel een beetje veel

soms te korte uitleggen bij fouten op de toets het verschil tussen een brommer en een scooter is op de plaatjes niet te zien

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Duidelijke examen en foutenanalyse

Pluspunten

Uitstekend! Geslaagd! Eerste keer raak! Had me eerst opgegeven op de site van ANWB maar dat was 3 keer niks. Duur, niet up-to-date, onsamenhangend, en de toetsen sluiten niet aan op het lesmateriaal, en achteraf gezien sluit het ook totaal niet aan op het echte examen. Toen ben ik in de laatste dagen voor het examen op zoek gegaan naar een andere bronnen en dankzij het lesmateriaal op kenjetheorie.nl en de oefenexamens op TheorieExamenOefenen.nl ben ik geslaagd. De oefenexamens op TheorieExamenOefenen.nl kwamen erg dichtbij de echte examen. Als ik alleen de site van de ANWB had gebruikt was ik ongetwijfeld gezakt. Eigenlijk schandalig dat een bedrijf als ANWB je zo slecht voorbereidt, en ook geen wonder dat ze een '1 maand extra' pakket hebben. De meeste mensen zullen via ANWB zakken en het opnieuw moeten proberen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

hele fijne uitleg, als je iets niet snapte legde hij het extra uit

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Erg fijn dat je na de betaling gelijk kan beginnen met examens maken, site is duidelijk en overzichtelijk.

Haagweg 1

5995 AA Kessel