Pluspunten
Makkelijke ingang, ziet er mooi uit. En leuk om mee te oefenen
Verbeterpunten- verbeter het overzicht om te zien of je een examen al gedaan heb - heb het idee dat de gebruikte plaatjes wat ouder zijn i.t.t. het daadwerkelijke examen plus overige oefen sites - sommige vragen zijn niet aan de orde in het examen zoals stop/remweg berekeningen
Bijzonder gebruiksonvriendelijke lay out, een manier van vragen stellen die niet overeenkomt met de manier hoe het CBR het doet, slecht gephotoshopte afbeeldingen, herhalende vragen in opeenvolgende examens en minimale afname van 10 examens, ipv 5 bij andere aanbieders.
Pluspunten
Veel examens waaronder ook moeilijke vragen die mij erg geholpen hebben tijdens het officiële examen
VerbeterpuntenVeel van dezelfde vragen, vaak degene die ik al goed had, kwamen telkens voor in all examens. Niet heel veel variatie.
Pluspunten
Erg gemakkelijk om tw gebruiken
VerbeterpuntenNa het maken van een toets, kan het programma opeens stoppen en kan je de toets opnieuw gaan maken, en de gevaar inzichtvragen herhallrn zich erg vaak
Pluspunten
Goed gemaakt, duidelijke uitleg en prima levertijd
VerbeterpuntenPrijs wat minder maken, is erg veel geld voor de proefexamens
Pluspunten
Snel de email ontvangen. Je kan examens nog een keer doen.
VerbeterpuntenTe weinig verschillende vragen. Na een tijd herken je het plaatje bij het anwoord. Ook worden sommige vragen verkeerd gesteld. Het zou ook handig zijn als ze een soort persoonlijk proef examen maken op basis van al je foutieve antwoorden, oefen je daar extra op...
Pluspunten
Je krijgt gelijk beschikking tot de oefenexamens!
VerbeterpuntenDe oefenexamens mogen veel meer lijken op het echte examen wat je maakt en er mag meer variatie zijn in de vragen. Je kent op een gegeven moment de vragen uit je hoofd.. De oefenexamens mogen er ook wat moderner uit zien! Nogal een verschil met het echte examen!
Pluspunten
Prettige site, 10 examens gekocht en veel aan gehad, mogen van mij alleen iets minder dezelfde vragen in zitten.
VerbeterpuntenGoede oefen examens. Zeker veel aan gehad. Ik miste alleen wat meer vragen over plaatsing op de weg. Voorbeeld: Als de auto voor mij links afslaat of ik dan al rechtdoor mag en de auto dus rechts passeren op dat moment, ( mag dus al was het een kleine opening op de examenfoto waar ik die motor tussen moest drukken ) en als een tegemoet komende auto voor je de voorrangs weg al opgedraaid is, dus al bezig is en op de voorrangsweg zit, of jij dat van de andere kant rechtdoor mag oversteken. ( dat mag dus ook ondanks dat die auto al op de weg gedraaid is die moet maar stoppen ) Alle voorrangs vragen zijn als iedereen braaf op zijn plek staat en wacht maar niet vanuit bewegende oogpunten of bestuurders die al ergens mee bezig zijn. Dit bracht mij heel veel twijfel in het echte examen, waar ik wel dit soort vragen kreeg. dit is een heel ander scenario op zo'n moment en laat je twijfelen omdat het onveilig oogt.
Pluspunten
Snelle levertijd, goede vragen, mooie prijs/kwaliteit.
VerbeterpuntenTijd aanpassen naar huidige CBR richtlijnen, eventueel vormgeving aanpassen -> ook naar richtlijnen
Pluspunten
In een keer geslaagd door alle oefentoetsen en examens voor mijn motor theorie. Super tevreden!!
VerbeterpuntenNiks.
VerbeterpuntenGoed
Pluspunten
het is fijn om te met vragen hoe het je het op het examen krijgt. en ik vind het fijn dat ik kon zien wat ik fout had gedaan en daar uitleg bij
Verbeterpuntenmeer verschillende vragen maken, er kwamen de hele tijd dezelfde vragen voor
Pluspunten
Direct te gebruiken na aanschaf. Duidelijke uitleg en waar nodig een video toegevoegd ter verduidelijking of als samenvatting.
VerbeterpuntenHet lijkt een aantal theorie punten niet uitgebreid genoeg te hebben geformuleerd. Zo mis ik de uitleg over EMA, LEMA en ASP.
Pluspunten
Goeie uitleg na Der tijd
VerbeterpuntenGeluid deed niet
Pluspunten
Goeie theorie exames en uitleg. Heb alles ook kunnen onthouden omdat bepaalde vragen weer terug kwamen
VerbeterpuntenDat de spreekster ook de 3 antwoorden van a,b en c ook opnoemd. Dat scheelt qua tijd en hoef je niet zo snel telezen. Voor derest goed
In de 20 examens die ik heb gekocht zaten wel 30 dezelfde vragen in elk examen. Meer variatie zou beter zijn
Pluspunten
snel geleverd en theorie in 1x gehaald goede aanvulling op de theorie!
Pluspunten
Indien je een vraag uit het examen fout beantwoord hebt, kan je aan het eind van het examen kijken welke vraag / vragen je fout hebt gedaan en krijg je een uitleg waarom dit fout is. Dat is erg fijn en kan je van leren.
VerbeterpuntenIk heb 13,- betaald aan een pakket van 10 oefenexamens, ik vind dit al een best hoge prijs. Toen ik begon aan het tweede examen kwam ik er achter dat veel vragen hetzelfde waren als de vragen uit het eerste examen. Dit vond ik al erg raar. Ik maakte de volgende oefenexamens met daarin steeds dezelfde vragen, per nieuw examen kreeg ik maar 4 of 5 nieuwe vragen van de in totaal 65 vragen. Hierdoor was ik eigenlijk telkens geslaagd omdat ik de vragen inmiddels al uit mijn hoofd kende of het antwoord A, B óf C was. Ik vind dit zeer jammer want ik heb eigenlijk nu 13,- betaald voor ongeveer 3 proefexamens... Ik zal dit bedrijf zeker niet aanraden en ik vind de prijs-kwaliteit verhouding niet goed.
Pluspunten
Makkelijk en handige examens!
VerbeterpuntenSoms was het knopje 'volgende' wat sloom met reageren. En tikte de tijd wel door.