Geslaagd dankzij de oefenexamens

Door de uitgebreide mogelijkheden om de examens te oefenen veel geleerd. Wel had ik het idee dat niet alles te leren viel uit het theorieboek.

Tevreden

Ben blij met het oefen pakket, helaas was ik te laat begonnen met leren en heb ik het examen niet gehaald, maar ik laad m'n tegoed op en ga verder leren. Volgende keer haal ik het zeker!

Fijn

Mooie site, goede duidelijke info. En in 1x geslaagd :)

In een keer geslaagd

Duidelijk boek, vragen lijken veel op de vragen uit de cbr toets

Relevante vragen

Relevante vragen voor CBR theorie auto, die je niet alleen uit de boeken had kunnen weten.

Mijn ervaring was uitstekend

Ik kon 20 oefen examens heel goed gebruiken om alles te oefenen. De vragen die zij gebruiken kwam ik ook op de echte theorie toets tegen. In 1 keer geslaagd

Het heeft mij geholpen om de theorie eigen te maken.

Deze oefeningen zijn exact hoe je ze krijgt tijdens een officieel examen op het CBR. Door de oefenexamens kreeg ik een helder beeld & uitleg, dit kon ik vervolgens toepassen in de praktijk. Ideaal voor beelddenkers dus :). Hierdoor haalde ik mijn examen in 1 keer. Bedankt, top!!

Ben tevreden over mijn afgelegde examen

Alles was duidelijk. Had voldoende tijd om het examen te doen en de vragen zijn vergelijkbaar als die ik met mijn oefenexamens gedaan heb.

De oefentoetsen voor bromfiets waren veel moeilijker dan het echte examen. Dan valt het reuze mee

Net als de echte examens

Heb mezelf erg goed kunnen voorbereiden voor mijn motor theorie dankzij dit product. De vraagstellingen en visualisaties zijn erg goed in lijn met de werkelijke CBR examens. Toch nog enkele kritische noten: Mis een functionaliteit waarmee je vragen kan flaggen bij twijfel om eenvoudig terug te zoeken na afronding van examen. De extra toelichtingen bij de vragen tijdens het bekijkem van het resultaat zou bij een deel van de vragen informatiever mogen, voegt niet altijd meer toe dan wat reeds in de vragen benoemd is. Al met al echt handig om met dit product je voor te bereiden!

Super duidelijke cursus!

Ik heb de cursus gevolgd en het was voor mij echt super duidelijk uitgelegd! Ik begreep alles in een keer. Ik heb nog van een andere site oefen examens gekocht en daar kwam ik er alleen achter dat ik nog een paar kleine dingetjes niet geleerd had in de cursus. Dus zal ik aanraden om nog oefenexamens ergens te kopen als een aanvulling. Ik ben in 1 keer geslaagd en dat is zeker mede door deze cursus!!

Y

Geslaagd!

Ik heb zelf bij andere websites een bundel gekocht om te leren maar de vragen waren niet belijkbaar , maar bij theorieexamen.nl de oefeningen zijn echt belijkbaar en heel duidelijk. Een advies van jullie broer Begin hier meteen aan de slag!!

ben geslaagd met 10 oefen examens en said sinar

makkelijk

Fijn om op deze manier de auto-theorie te kunnen oefenen. Prettige manier van oefenen en goeie feedback bij de opdrachten. Lijkt me zeker een aanrader om te doen voor je auto-theorie!

Geslaagd!

Examens en oefenvragen werkten super.

Positief

Online theorieboek+20 uur aan examens oefenen aangeschaft. Binnen een paar seconden na betaling kreeg ik al mijn inlogcode en kon ik gelijk het theorieboek inkijken of aan een oefen examen beginnen. Netjes, zo snel. Eventuele optie (tegen betaling) om een snelcursus theorie is ook aanwezig, zelf deze nog niet geprobeerd maar lijkt wel een fijne optie om gebruik van te kunnen maken

Ik had eerst uit een ander boek geleerd en daar ook examens van gemaakt, echt kreeg ik een tip dat deze vragen het meest recent zijn en de vragen ook echt uitzien zoals op het CBR en veel leerstof kwam in mijn andere boek en examens niet voor. Ik ben mede dankzij deze examens geslaagd en goed leren natuurlijk. TIP let dus aub op dat je geen oud leerstof aanschaft.

Echt top!!

Ik heb bij jullie voor mijn scooter en voor mijn auto hier 30 examens gekocht, en echt top! Alle 2 in een keer gehaald! Toevallig gister mijn auto theorie gehaald, en allemaal dankzij jullie! Super!

Theorieexamenoefenen.nl is een website die echt helpt. Ik was twee keer gezakt voor het theorie examen na al verschillende oefensites te hebben gebruikt. Nadat ik deze website heb gebruikt ben ik nu eindelijk wel geslaagd!!

prima houden zo

fijne website om teoefenen

Overzichtelijk en compleet

Alle aspecten worden duidelijk en overzichtelijk behandeld.

Helemaal top

Mooie pakketten

Slecht

Zonder de voorwaarden aan je duidelijk te maken bieden ze ‘examengarantie’ aan. Ze raden dit aan als je een dag later je examen hebt. Er is geen link naar de voorwaarden. Via google kan je er wel komen, en de volgende voorwaarden gelden: - minimaal 4 oefenexamens achter elkaar halen - minimaal 20 oefenexamens maken Echter bieden ze in dit pakket maar 40 examens aan voor oefening waarin bovendien fouten staan in de verouderde examenstof. Voor extra examens moet je minimaal 25 euro bij betalen. Er is dus helemaal geen sprake van garantie binnen dit pakket, want 4x achter elkaar slagen is nooit gegarandeerd. Tijdens de oefenexamens werden meermaals antwoorden fout gerekend terwijl de motivatie die ze gaven exact dat antwoord gaf. Bovendien spammen ze dit soort websites kapot met neppe recensies. Troep!

Haagweg 1

5995 AA Kessel