Pluspunten
Veel retro meubels. Gratis levering.
Pluspunten
Goede service. Meedenken van verkoopster.
Pluspunten
Mooie meubels, mooie winkel waar je genoeg inspiratie opdoen en we zijn ook nog een super geholpen. Top
VerbeterpuntenSnellere levertijd maar goed zij zijn ook afhankelijk.
Pluspunten
Sorry maar ik ben zo negatief over de service van dit bedrijf dat geen enkel positief punt kan verzinnen
VerbeterpuntenTelefonisch niet te bereiken 3 maanden moeten wachten op het aangekochte en al betaalde artikel Totaal geen hulp/advies om iets af te handelen Geen reactie op e-mail Bedrijf geeft zelf aan dat het TE druk is Slecht verpakkingsmateriaal - als ik het moet retourneren in de doos waarin het is afgeleverd komt het heel beschadigd aan! Ben dus verplicht om de 35,00 ophaalkosten te betalen Kortom ik BAAL dat ik ooit iets bij jullie heb besteld!!!
Pluspunten
Tijdig en volgens afspraak geleverd
Pluspunten
correcte en snelle reactie via email
Verbeterpuntenvoorkomen van uitlopende levertijden.
Pluspunten
Heldere communicatie.
Verbeterpunten?
Pluspunten
goede communicatie over latere levering, wel lange levertijden.
Verbeterpuntenhet levermoment
Pluspunten
Bij het bestellen van zwevend tv-dressoir wit locco ben ik netjes te woord gestaan.
VerbeterpuntenBij klachten wordt niet meegedacht aan een oplossing. De meegeleverde keilbouten zijn veel te zwak om de kast op te hangen. De kast blijft niet hangen en je moet er zelf pootjes onder zetten. Dus geen zwevend tv-meubel!
Pluspunten
Wat een leuke winkel en wat heb ik een leuke avond "moodboard" maken gehad !! Dankzij jullie styliste weer met veel tips naar huis gegaan! Ik kom snel terug om te shoppen voor mijn nieuwe huis!
VerbeterpuntenVoor nu niks:)
Pluspunten
Niet aanwezig
VerbeterpuntenIk adviseer iedereen om hier niet te bestellen en op zoek te gaan naar alternatieven. Wij hebben bij dit bedrijf een tv-meubel bestelt. Deze is niet binnen de beloofde 3 tot 6 weken levertijd geleverd maar veel later. Vervolgens bleek het geleverde tv meubel niet goed te werken. De oplossing vanuit het bedrijf was om het tv meubel om te ruilen. Hier zijn we mee akkoord gegaan alleen tot onze grote verbazing was het"nieuwe om te ruilen" tv meubel ernstig beschadigd. Ondertussen bij 10 weken na bestel datum hebben wij thuis alleen een niet werken beschadigd tv meubel staan. Geheel onwerkelijk dat er geen goede service wordt geboden. Telefonisch werd er geen empathy getoond en werd maar weer gesommeerd om een service formulier in te vullen. Bestel hier dus niks, het bedrijf levert keer op keer niet werkende of beschadigde producten en biedt geen nette oplossing hiervoor aan. Service is werkelijk waar beneden elk peil.
Pluspunten
Na wat gegoogle bij dit bedrijf uitgekomen voor een tv-meubel. Verrassend leuke winkel met redelijke prijzen voor de meubels en vele accessoires. Uiteindelijk mooie kast gekocht. wordt gratis geleverd. Bovendien was er wat ons betreft veel mogelijk wat betreft aanpassingen naar eigen wens aan het meubel.
Pluspunten
Moodboard workshop gevolgd in april 2016 - super leuk, interactief, met veel persoonlijk advies geen commercieel verhaal (wel een rondleiding in de winkel). Leuke goodybag, lekkere hapjes en een gezellig sfeer. Een aanrader.
Pluspunten
Pluspunten
Klachten goed afgehandeld door monteur Tonnie.
VerbeterpuntenKwaliteit van het materiaal was ver onder de maat: wieltjes passen niet onder stoelen, poten staan scheef onder de tafel, bevestigingmateriaal is joepiedepoepie. Je moet dan 3x vrij zijn voor bezoek van Zen. Dat moet klantgerichter. Tonnie heeft de zaak gered.
Pluspunten
Mooie spullen en je wordt goed geholpen! Ergens anders heb ik de stoelen goedkoper gezien, zen lifestyle past de prijs aan! Super!
Verbeterpunten-
Pluspunten
veel keus en de 'normale' winkel heeft erg veel keus, hier veel ideeën op kunnen doen. uit eindelijk nog mooie eetkamer stoelen gevonden in de outlet.
Verbeterpuntenwe zijn in beide winkels geweest in de 'normale' werden we vriendelijk ontvangen en beantwoorden ze onze vragen netjes. In de outlet was dit eigenlijk het tegen over gestelde. Ook op de vraag of het bezorgd kon worden werd gelijk gereageerd "ja maar niet gratis" terwijl als je het gewoon via de site bestelde gratis bezorgd kon worden.
Pluspunten
Ze hebben leuke spullen
VerbeterpuntenLevering duurde lang. 1 item was stuk toen ik het binnen kreeg. Toen ik dit melde kreeg ik geen excuus of dat ze het vervelend voor me vonden dat ik een kapotte kruk had. Ze zeiden enkel dat ik het eerder had moeten melden.
Pluspunten
Fantastische showroom, ruime keus!
VerbeterpuntenAan de balie werd verteld 4 tot 6 weken levertijd en dat bleken er 11 te zijn. Maakt niets uit, maar dan moet je niet eerst zeggen max 6 weken. Magazijn om af te halen is bijzonder. Druk op de bel en wacht 5 minuten dan komt er vast en zeker iemand aan..
Pluspunten
Bedankt voor het omruilen van het dressoir!
Verbeterpunten0
Pluspunten
mooie collectie
VerbeterpuntenLang moeten zoeken voor we in de winkel een verkoper vonden.Verkopers zijn ook niet goed zichtbaar
Pluspunten
Snelle levering Erg klantvriendelijk
781 Graafseweg
Wijchen 6603 CG