Pluspunten
Goede en mooie producten voor een nette prijs. Service is meer dan uitstekend.Na ongeveer 9 jaar een klein mankement aan mijn daar gekochte meubel.Meer dan voortvarend uitstekend opgelost.
Pluspunten
Ruim opgezette showroom met een grote diversiteit aan opstellingen. Vriendelijk en vlot geholpen, waarbij ook de tijd werd gegeven om rustig na te denken. Konden de meubels (tv meubel en 2 tafeltjes) die wij hadden uitgezocht ook direct meenemen. Kwaliteit van de meubels nog niet te beoordelen op de lange termijn, maar lijkt prima. Lekkere koffie in een gezellige koffiecounter.
Pluspunten
Vriendelijke mensen aan de telefoon. Snelle en goede levering .Bij het ontbreken van 2 stoelpootdopjes kregen we binnen een week de dopjes toegestuurd ..
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Pluspunten
Mooie indeling van de winel
VerbeterpuntenNiet alle medewerkers geven over 1 product het zelfde advies als klant beetje verwarrend
Pluspunten
Ruime keus
Pluspunten
positieve punten zijn verbleekt bij de "kleine lettertjes" die je achteraf te horen krijgt!
VerbeterpuntenBij levering van mijn bank en poef bleek laatste te veel plaats in beslag te nemen. Meteen gebeld, teruggeven kon niet! Een spijkerbroek kun je na 14 dagen nog teruggeven!!!! Die voorwaarden zijn mij niet mede gedeeld en had ik dit geweten had ik NOOIT bij jullie gekocht! Schande!
Pluspunten
Fijne winkel met mooie spullen. Behulpzaam personeel dat bereid is mee te denken en advies te geven. We hebben een hoekbank gekocht, deze werd ruim op tijd geleverd en gemonteerd.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteitverhouding. Mooie winkel, goede service. Konden de meubels meteen meenemen, ook al waren het de enige exemplaren in de winkel. Komen hier zeker nog terug.
Pluspunten
Prima, zoals beloofd
VerbeterpuntenStoelen werden in delen geleverd: hadden ze mogen aangeven
Pluspunten
Na telefonisch contact gehad klacht geheel naar tevredenheid opgelost!
Wat vervelend om te lezen dat u nog geen reactie heeft ontvangen. Wij hebben geprobeerd om uw klacht te achterhalen, maar kunnen helaas geen mail terug vinden. Wij nemen graag telefonisch contact met u op om uw verhaal persoonlijk te horen en tot een oplossing te komen. Wilt u uw telefoonnummer of ordernummer sturen naar [email protected], zodat wij contact met u kunnen opnemen? Met vriendelijke groet, Het team van Zen Lifestyle
Pluspunten
design prijs
Pluspunten
Super leuke bank gekocht bij Zen Lifestyle van BePureHome. Ontzettend blij met de aankoop
Verbeterpuntennee
Verschikkelijk slechte after-sales van Zen Lifestyle Store Wijchen. 6 nieuwe eettafel stoelen aangeschaft a 129.95 per stuk. We zien een klein scheurtje in het leer op de armleuning, vervolgens zeggen ze dat ze de stoel komen omruilen. (dit kan overigens alleen op een woensdagochtend, wat al erg vreemd is maar goed). De stoel die we in retour kregen was een gebruikt showroom model waarbij de anti-kras dopje al voor de helft waren afgesleten en er op diverse plaatsen staal beschadiging was. Vervolgens bieden ze maar liefst 20,-! Als compensatie. Naar meermaals mailen en bellen is dit bedrag na overleg met de ''chef'' maar liefst verhoogd naar een geweldig bedrag van 40,-! En dat voor een stoel van 130,- die overigens flink gebruikt en beschadigd is. Mijn advies, koop uw interieur elders. Want als er iets mis mee is, is dit bedrijf niet geheel ''Zen'' meer.
Uitzonderlijk slechte ervaring met dit bedrijf. Twee maanden geleden eindelijk de perfecte fauteuil gevonden en besteld. De levertijd zou +- 4 weken bedragen. Na 4 weken nog niks gehoord en er zelf maar achteraan gebeld. Ik kwam op een lijst te staan met anderen die wilden weten waar hun bestelling bleef. Toen de stoel na 6 weken bezorgd werd, zag ik met verbazing dat de bezorgers mijn stoel onverpakt uit de bus tilden en het stof uit de zitting klopten. Nadat ze de stoel neer hadden gezet in mijn woonkamer en waren vertrokken, bekeek ik de stoel eens goed. De poten zaten onder het stof, er zat een vouw onder de stof in de rugleuning en bovenop de rugleuning twee lelijke groene strepen van een voorwerp dat er waarschijnlijk bovenop heeft gestaan. Is dit een levering van een nieuwe stoel, waar ik 260 euro voor heb betaald? Het lijkt wel alsof deze ergens van een zolderkamertje is geplukt. Meteen de klantenservice gebeld met de vraag hoe dit kan worden opgelost. Ik moest een mailtje sturen met foto's met de beschadigingen en imperfecties. Ook dit heb ik meteen dezelfde dag gedaan. Anderhalve week later nog geen reactie op mijn mail. Toch maar weer gebeld naar de klantenservice. Hier werd mij verzekerd dat ik diezelfde dag een reactie op de mail zou krijgen. Niks. Vanochtend weer gebeld, excuses en wederom werd mij beloofd dat vandaag echt een reactie kwam. Ondertussen is het bijna 9 uur 's avonds en heb nog niks. Geen mail, geen oplossing, geen stoel die wel voldoet.
Beste, Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat u deze ervaring met ons heeft. Dit is uiteraard niet de service waar wij voor staan. Wat zullen intern nagaan wat er verkeerd is gegeaan, zodat dit in de toekomst niet meer zal voorkomen. Graag zouden wij u persoonlijk onze excuses aanbieden. Wilt u uw ordernummer of telefoonnummer mailen naar [email protected]? Met vriendelijke groet, Het team van Zen Lifestyle
Pluspunten
Ben goed en snel geholpen met mijn klachten. Mijn tafelset werd netjes omgeruild. Ook het probleem dat ik teveel had betaald werd netjes en correct opgelost. Ik kan met een goed gevoel naar Zen gaan om daar nieuwe artikelen te gaan kopen. Hulde voor de perfecte afhandeling en oplossingen van onze problemen
Pluspunten
Leuk winkel, zeer groot en hebben ook een leuk cafe waar je een tosti even kon eten. we hebben stoelen gekocht en konden ze direct meenemen. moesten de stoelen wel zelf monteren helaas, maar prijs kwaliteit goed in orde.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Leuke styling, aantrekkelijke producten en mooie kwaliteit
VerbeterpuntenSnellere levertijd
Pluspunten
Veel keuze grote winkel vriendelijk personeel
Pluspunten
Ruim assortiment
VerbeterpuntenMagazijn op andere locatie
Pluspunten
Zeer positief
Pluspunten
- vriendelijk, behulpzaam zowel in de zaak als aan de telefoon
Verbeterpunten- in de zaak en aan de telefoon wordt niet aangegeven over de werking van teak met evt. Consequenties. Dit lees je pas op de bon. Iets te laat om daar wat mee te doen voor de klant. -telefonische dienst hebben de afmetingen niet goed over genomen. - de telefonische dienst zijn vergeten de bezorgdatum door te geven aan de bezorgdiensten. Gevolg: klant zit de hele dag te wachten terwijl er niets bezorgd werd. - de zaak was om 17.20 uur niet meer bereikbaar. site en bon geven verschillende sluitingstijden aan. - kwaliteit tafel slechter dan showmodel -
Beste, Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat niet alles goed is verlopen. Ik heb uw verbeterpunten doorgegeven aan de betreffende afdeling en we gaan dit oppakken. Graag zouden wij u persoonlijk onze excuses aanbieden. Wilt u uw ordernummer of telefoonnummer mailen naar [email protected]? Met vriendelijke groet, Het team van Zen Lifestyle
Pluspunten
Goede service, mooie spullen, goede kwaliteit
781 Graafseweg
Wijchen 6603 CG