Pluspunten
Goede prijs en mooie producten
Pluspunten
Winkel is groot, veel keuze, prima personeel
VerbeterpuntenBevestiging van levering had ik graag per email ontvangen. Hier uiteindelijk zelf achteraan gebeld en mondelinge toezegging gekregen. Was fijn geweest als dit ook per mail zou worden gedaan.
Pluspunten
Mooie spullen, grote zaak en genoeg keuze (voor ieder wat wils)
VerbeterpuntenVanuit Groningen helemaal naar Zen lifestyle gereden om een bank te bezichtigen, aangezien het niet mogelijke was om een paar stalen met stoffen te sturen voor een eventuele bestelling. De bank werd op de site voor €1.339,- aangeboden. Daar aangekomen kan de bank niet geleverd worden voor die prijs, de vanaf prijs is €1.695,-. Dit terwijl ik van te voren nog gebeld heb over de betreffende bank, om er zeker van te zijn dat we niet voor niets helemaal naar Wijchen zouden rijden. Tevens was het lastig een medewerker in de winkel te vinden en de medewerker die we gesproken hebben kon ons zeer weinig vertellen over de stoffen en materialen. Het duurde allemaal ontzettend lang om antwoord te krijgen op onze vragen. Daarnaast is het onduidelijk tot welke (prijs)categorieën de stalen van de stoffen behoren. Dit staat nergens aangegeven en de verkoopster in de winkel moest voor elke stof eerst de prijs gaan uitzoeken. Tevens is er geen compensatie geboden voor de fout die op de website staat vermeld en deze is ook nog steeds niet aangepast! De verkoopster wilde ons ook niet verder helpen om aan te geven van welke leverancier de bank afkomstig was, dit mocht ze niet doen. Al met al zeer slechte ervaringen met Zen lifestyle!
Pluspunten
persoonlijke aandacht, snelle levering van bestelde stoelen, leuk om het verhaal achter de kapstok te horen (koffieboom uit Indonesië)
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prima begeleiding bij het bepalen van de gewenste kasten Goede informatie over levertijd Geen opdringerige verkopers achter je aan Goede aftersales
VerbeterpuntenDe door ons gekochte wandkasten bevatten geen ophanginstructie en dat was in dit geval best lastig. Dus gaarne bij uw leveranciers aandringen op enige handleiding.
Pluspunten
Mooie ingerichte winkel met kwaliteitsvolle meubelen en assecoires..Ook zowel voor , als na verkoop heel klantvriendelijk! Ik maakte melding van een ontbrekend gasveer in mijn aankoop en heb dat nog dezelfde week toegestuurd gekregen zonder problemen of gedoe..We wonen in Antwerpen maar gaan er toch geregeld heen (135km heen). Mocht het in België liggen ,dan ging ik er wekelijks heen. Hier kunnen ze er nog wat van leren.!!
VerbeterpuntenGewoon op deze manier blijven voortdoen , top.
Pluspunten
Mooi assortiment, betaalbaar, goed en deskundig personeel. Levertijden waren ondanks alle negativiteit op het internet absoluut acceptabel !
Pluspunten
Gevarieerde collectie, met goede prijs-kwaliteitverhouding. Deskundig advies van vriendelijk personeel.
Pluspunten
Meedenken over mogelijkheden zonder opdringerig te zijn. Mooie uitgebreide en afwisselende collectie voor een redelijke prijs
Pluspunten
zeer goed geholpen. we hadden vorig jaar een mooie salontafel gezien. we konden deze niet meer vinden in de showroom, maar na goed speurwerk van de medewerker toch nog gevonden. kregen ook nog de geschiedenis van dit model hoe deze in het assortiment is gekomen. leuk verhaal.
Pluspunten
Prachtige collectie Fijne bezorgservice Veel variatie en exclusieve artikelen
VerbeterpuntenKeep on going!
Pluspunten
Aardig personeel, veel kennis over de producten/stoffen en groot aanbod aan artikelen.
VerbeterpuntenBeter contact tussen bezorgers/planning. Bezorgers stonden de 1e aan verkeerd adres en toen ik dat aangaf werd ik niet goed gehoord. Daardoor moest ik een week langer wachten op mijn mooie spullen.
Pluspunten
Levert volgens afspraak en het product voldoet zoals ik het had verwacht.
Pluspunten
goed geholpen, mooie prijs en nette levering
Pluspunten
Levering was wel op tijd
VerbeterpuntenHet klachtenformulier is niet te verzenden. Nu moet ik weer contact met hun opnemen.
Pluspunten
super geholpen door Cora. Hadden eerst een donkere kleur baml uitgekozen waar we zelf al over twijffelde. Cora heeft ons geholpen naar een wat lichtere kleur en deze pakt nu perfect uit in de woonkamer. Ook nog voor ons een prachtige set met tafels erbij uitgekozen. Echt een vakvrouw. Ook genoeg keuze in de winkel en geen opdringerige verkopers,
Pluspunten
-Mooie meubels -snelle reactie bij vragen die gesteld worden
Verbeterpunten-retourproces niet helemaal duidelijk -kosten voor klant bij retourzending
Pluspunten
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Gratis bezorging met keuze uit dagdelen, op tijd geleverd.
VerbeterpuntenIets meer vernieuwen?
Beste, Bedankt voor uw leuke reactie. Wij zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent over Zen Lifestyle. Ook verbeterpunten zijn altijd welkom. U geeft als verbeterpunt: Iets meer vernieuwen? Wij zijn benieuwd naar wat u hiermee precies bedoeld, zodat we dit in de toekomst kunnen verbeteren. Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet, Desi
Pluspunten
Jessica is de vriendelijkste verkoopster ooit! Mooi bedrijf met een enorme showroom. Alle afspraken nagekomen en snelle levering.
Pluspunten
alles word redelijk snel afgeleverd..
Verbeterpuntenjammer dat alles via de email moet als er iets moet worden nabesteld..
Pluspunten
Vriendelijk personeel, heel blij met mijn tafel !
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Grote winkel, veel verschillende stijlen en mooie spullen!
VerbeterpuntenBetere en volledigere informatie voor de aankoop van een product m.b.t. zelfmontage, retourneren of eventueel montage bij aflevering.
Pluspunten
De bestelde goederen zijn netjes en compleet afgeleverd.
Pluspunten
We werden netjes geholpen in de winkel. De meubels waren mooi op tijd en werden keurig afgeleverd!
Verbeterpunten-
781 Graafseweg