Pluspunten

Goede prijs en mooie producten

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Winkel is groot, veel keuze, prima personeel

Bevestiging van levering had ik graag per email ontvangen. Hier uiteindelijk zelf achteraan gebeld en mondelinge toezegging gekregen. Was fijn geweest als dit ook per mail zou worden gedaan.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooie spullen, grote zaak en genoeg keuze (voor ieder wat wils)

Vanuit Groningen helemaal naar Zen lifestyle gereden om een bank te bezichtigen, aangezien het niet mogelijke was om een paar stalen met stoffen te sturen voor een eventuele bestelling. De bank werd op de site voor €1.339,- aangeboden. Daar aangekomen kan de bank niet geleverd worden voor die prijs, de vanaf prijs is €1.695,-. Dit terwijl ik van te voren nog gebeld heb over de betreffende bank, om er zeker van te zijn dat we niet voor niets helemaal naar Wijchen zouden rijden. Tevens was het lastig een medewerker in de winkel te vinden en de medewerker die we gesproken hebben kon ons zeer weinig vertellen over de stoffen en materialen. Het duurde allemaal ontzettend lang om antwoord te krijgen op onze vragen. Daarnaast is het onduidelijk tot welke (prijs)categorieën de stalen van de stoffen behoren. Dit staat nergens aangegeven en de verkoopster in de winkel moest voor elke stof eerst de prijs gaan uitzoeken. Tevens is er geen compensatie geboden voor de fout die op de website staat vermeld en deze is ook nog steeds niet aangepast! De verkoopster wilde ons ook niet verder helpen om aan te geven van welke leverancier de bank afkomstig was, dit mocht ze niet doen. Al met al zeer slechte ervaringen met Zen lifestyle!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

persoonlijke aandacht, snelle levering van bestelde stoelen, leuk om het verhaal achter de kapstok te horen (koffieboom uit Indonesië)

geen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Prima begeleiding bij het bepalen van de gewenste kasten Goede informatie over levertijd Geen opdringerige verkopers achter je aan Goede aftersales

De door ons gekochte wandkasten bevatten geen ophanginstructie en dat was in dit geval best lastig. Dus gaarne bij uw leveranciers aandringen op enige handleiding.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Mooie ingerichte winkel met kwaliteitsvolle meubelen en assecoires..Ook zowel voor , als na verkoop heel klantvriendelijk! Ik maakte melding van een ontbrekend gasveer in mijn aankoop en heb dat nog dezelfde week toegestuurd gekregen zonder problemen of gedoe..We wonen in Antwerpen maar gaan er toch geregeld heen (135km heen). Mocht het in België liggen ,dan ging ik er wekelijks heen. Hier kunnen ze er nog wat van leren.!!

Gewoon op deze manier blijven voortdoen , top.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Mooi assortiment, betaalbaar, goed en deskundig personeel. Levertijden waren ondanks alle negativiteit op het internet absoluut acceptabel !

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Gevarieerde collectie, met goede prijs-kwaliteitverhouding. Deskundig advies van vriendelijk personeel.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Meedenken over mogelijkheden zonder opdringerig te zijn. Mooie uitgebreide en afwisselende collectie voor een redelijke prijs

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

zeer goed geholpen. we hadden vorig jaar een mooie salontafel gezien. we konden deze niet meer vinden in de showroom, maar na goed speurwerk van de medewerker toch nog gevonden. kregen ook nog de geschiedenis van dit model hoe deze in het assortiment is gekomen. leuk verhaal.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Prachtige collectie Fijne bezorgservice Veel variatie en exclusieve artikelen

Keep on going!

• Kwaliteit

Pluspunten

Aardig personeel, veel kennis over de producten/stoffen en groot aanbod aan artikelen.

Beter contact tussen bezorgers/planning. Bezorgers stonden de 1e aan verkeerd adres en toen ik dat aangaf werd ik niet goed gehoord. Daardoor moest ik een week langer wachten op mijn mooie spullen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Levert volgens afspraak en het product voldoet zoals ik het had verwacht.

• Kwaliteit

Pluspunten

goed geholpen, mooie prijs en nette levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levering was wel op tijd

Het klachtenformulier is niet te verzenden. Nu moet ik weer contact met hun opnemen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

super geholpen door Cora. Hadden eerst een donkere kleur baml uitgekozen waar we zelf al over twijffelde. Cora heeft ons geholpen naar een wat lichtere kleur en deze pakt nu perfect uit in de woonkamer. Ook nog voor ons een prachtige set met tafels erbij uitgekozen. Echt een vakvrouw. Ook genoeg keuze in de winkel en geen opdringerige verkopers,

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

-Mooie meubels -snelle reactie bij vragen die gesteld worden

-retourproces niet helemaal duidelijk -kosten voor klant bij retourzending

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Gratis bezorging met keuze uit dagdelen, op tijd geleverd.

Iets meer vernieuwen?

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Jessica is de vriendelijkste verkoopster ooit! Mooi bedrijf met een enorme showroom. Alle afspraken nagekomen en snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

alles word redelijk snel afgeleverd..

jammer dat alles via de email moet als er iets moet worden nabesteld..

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Vriendelijk personeel, heel blij met mijn tafel !

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Grote winkel, veel verschillende stijlen en mooie spullen!

Betere en volledigere informatie voor de aankoop van een product m.b.t. zelfmontage, retourneren of eventueel montage bij aflevering.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

De bestelde goederen zijn netjes en compleet afgeleverd.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

We werden netjes geholpen in de winkel. De meubels waren mooi op tijd en werden keurig afgeleverd!

781 Graafseweg

Wijchen 6603 CG