Pluspunten
Leuk assortiment
Pluspunten
?
VerbeterpuntenHet feit dat ik het beoordelingsformulier al ontvangen heb voordat ik het product ontvangen heb, zegt mijns inziens al iets over de service van Zen Lifestyle. Half oktober een tafel besteld met een levertijd van 3-6 weken. Zonder enig bericht vanuit de winkel, heeft het uiteindelijk bijna 11 weken geduurd voordat het product eindelijk bezorgd gaat worden. Product is niet te beoordelen, aangezien ik dit nog niet ontvangen heb...
Wat ontzettend vervelend om te horen dat uw bestelling niet tijdig is geleverd. Dan is het inderdaad niet prettig dat u onze mail al heeft ontvangen. Dit was helaas een foutje in ons systeem. Wat u beschrijft is niet de service die wij willen leveren. Uw tevredenheid is voor ons erg belangrijk. Wij zouden u vriendelijk willen vragen om uw ordernummer te sturen naar [email protected]. Wij kunnen de situatie dan bekijken en achterhalen waar het mis is gegaan. Onze excuses voor het ongemak. In afwachting van uw reactie. Met vriendelijke groet, Het team van Zen Lifestyle
Pluspunten
De spullen zijn goede kwaliteit, zeer mooi en goede prijs
Verbeterpunten* 1 Negatieve klant, is 10 klanten minder houdt dit in gedachten. * Als je aangeeft iets uit te zoeken voor een bepaalde tijd, doe dit dan of geef geen tijdbestek aan * Als je aangeeft bepaalde dingen uit te zoeken, doe dit dan en zeg niet alleen het is niet meer leverbaar ( als je eerst aangeeft ik zoek uit of ze iets hebben wat erop lijkt en of stof nog beschikbaar is) * Bedenk dat je geld verdient met deze klant en dat als je ze negatief benaderen niet meer iets gaan kopen. * Levertijd opeens weken uitgesteld en dan moet je zelf erachter aan weken later of nu wel in het magazijn is. Blijkt er gewoon te staan, service is belangrijk.
Bij levering bleek dat de meubel niet naar 1 hoog bezorgd zou worden en moest ik een buurman zoeken om hierbij te helpen. Jammer dat bij het aanschaffen van een meubel van meer dan 400,- alleen maar tot aan de trap wordt bezorgd. daarnaast is de meubel tevens al kapot! De deur van de tv meubel valt continu open. Ik beveel dit bedrijf helaas niet aan.
Pluspunten
Snelle levering en goede levering op afspraak!
Pluspunten
Kwalitatief hoogwaardige en mooie producten, met een prima service.
Pluspunten
Super snel geleverd. Mooie spullen, kennisen hebben dezelfde stoelen nu ook besteld.
VerbeterpuntenMevrouw klantenservice was met verkeerde been uit bed gestapt, kan gebeuren
Pluspunten
Leuk
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering. Prettig te woord gestaan door de telefoon.
Spullen kontroleren voordat ze weggestuurd worden
Pluspunten
Heel fijn bedrijf, vriendelijk personeel en mooie producten van hoge kwaliteit! De rodeo bank bevalt goed!
Pluspunten
Ik bestelde een set tafeltjes via internet. Ze zien er super goed uit, nog mooier dan op het plaatje. Binnen enkele dagen werden ze al bezorgd. Woon in een flat met lift en bezorgers wilden in eerste instantie niet naar boven komen. Toen ik via de intercom uitlegde dat ik gehandicapt was, kwamen ze toch naar boven en namen zelfs de doos weer mee. TOP dus.
Wat een leuke reactie. Bedankt en veel plezier met uw aankoop.
Pluspunten
Vriendelijk, persoonlijk en snel
VerbeterpuntenAangeven hoe de spullen bezorgd worden. Kwam bij ons in 1 groot stuk en was niet naar binnen te krijgen.
Beste Annelies, Bedankt voor je leuke reactie. We de informatie op de site aanvullen met de informatie over de bezorging. Bedankt voor de tip. Veel plezier van uw aankoop.
Pluspunten
Duidelijke webshop, hippe meubels en snelle levering :)
Pluspunten
Leuke producten
Pluspunten
Erg leuke collectie en betaalbaar. Snelle levering. Ik ben Zeer tevreden!
De juiste artikelen leveren, De juiste voorraad in je magazijn koppelen aan het juiste product, een betere communicatie intern, als je een bestelling ophaald bij een klant deze dan ook zsm retour verwerken en het geld terug betalen. Wwacht al meerdan 2 weken op het geld terug te ontvangen. Wel geld snel afhalen, daar zijn ze goed in.
Wat ontzettend vervelend om te horen. We zijn aan het onderzoeken wat er mis is gegaan. Een collega neemt z.s.m. contact met u op. Onze excuses voor het ongemak.
Pluspunten
Mooie, grote zaak met veel keuze! Uiteindelijk erg tevreden met onze dressoir, hij staat prachtig! Goed advies gekregen.
VerbeterpuntenLevertijd was wat lang, maar het was het wachten waard! Levering was wel binnen een week nadat t meubel binnen was.
Wat een leuke reactie. Bedankt.
Pluspunten
Erg vriendelijke en klantgerichte dame (Iris) bij de klantenservice. Fantastisch om te ervaren dat contact zowel telefonisch als ook per mail met een persoonlijke "touch" toch nog mogelijk is daarmee voor mij onderscheidend.
VerbeterpuntenTwee keer zijn de verkeerde stoelen geleverd maar de derde keer ging het goed :-)
Wat leuk om te horen. We zullen het bericht doorgeven aan Iris.
Pluspunten
Snelle levering Correcte levering Vriendelijke medewerkers
Wat leuk om te horen. Bedankt
Bedankt wat een mooie beoordeling.
Pluspunten
VerbeterpuntenEen mail sturen dat de order id ontvangen
Bedankt voor de mooie beoordeling. Wat vervelend dat u geen order id heeft ontvangen. Normaal gesproken ontvangt u direct na uw bestelling een orderbevestiging per mail. Wij zullen kijken waar dit mis is gegaan.
Pluspunten
Ik ben erg tevreden, bestelling is snel geleverd, toen ik vragen had ben ik goed te woord gestaan en goed geholpen
VerbeterpuntenHeb ik op dit moment niet!
Bedankt voor de mooie reactie. Veel plezier met uw aankoop.
Pluspunten
Duidelijle website
VerbeterpuntenMeerdere dagen waarop geleverd kan worden in Zwolle.
Wat een leuke reactie. Bedankt en veel plezier met uw aankoop.
781 Graafseweg
Wijchen 6603 CG