Emre is een Aardige jongen en behulpzaam
Beste Sandya, Hartelijk bedankt voor je review. Goed om te lezen dat onze bezorger Emre zo'n goede service heeft gegeven. We wensen je alvast veel plezier met je nieuwe aankoop. Hartelijke groeten, Het Zen Lifestyle Team
Super snelle levering, goed van te voren geïnformeerd wanneer onze stoel bezorgd zou worden en dag van te voren een kloppende tijdsindicatie. Op de dag van bezorging werden wij netjes een half uur van te voren gebeld dat ze er over een half uur zouden zijn. Ook werd onze stoel bezorgd op een zaterdag wat top is voor de werkende mensen! In 1 woord top service en bezorging!
Beste Frank en Romy, Hartelijk bedankt voor deze mooie review. Heel fijn dat onze bezorgers zo'n goede service hebben geleverd. We wensen je alvast veel plezier met je nieuwe aankoop. Hartelijke groeten, Het Zen Lifestyle Team
Vandaag zijn twee jongens bij mij geweest om mijn nieuwe meubelen te plaatsen. Ze hebben het goed en snel opgelost. Netjes alles meegenomen en overal aan gedacht.
Beste David, Hartelijk bedankt voor je review. Heel fijn dat onze bezorgers zo'n goede service hebben geleverd. We wensen je alvast veel plezier met je nieuwe aankoop. Hartelijke groeten, Het Zen Lifestyle Team
Fijne monteur. Was duidelijk dat je het niet een en ander zou zien na wat aanpassingen van de kast. Werkte keurig en gericht en nam de tijd. Geheel tevreden.
Beste Latifa, Hartelijk bedankt voor je review. Fijn om te horen dat onze monteur goede service heeft gegeven, Veel plezier met je meubels! Hartelijke groeten, Het Zen Lifestyle Team
Vandaag twee hele aardige bezorgers, service monteurs, en gezichten van het bedrijf Zen bij ons geweest. Roy V en Bas jullie zijn toppers, groeten en tot de volgende keer. Jurgen en Loes
Beste Jurgen, Hartelijk bedankt voor je review. Heel fijn dat Roy en Bas zo'n goede service hebben geleverd. We wensen je alvast veel plezier met je nieuwe aankoop. Hartelijke groeten, Het Zen Lifestyle Team
Nette bezorgers… goede service Blij met onze kast
Beste Melissa, Hartelijk bedankt voor je review. Fijn dat je zo tevreden bent over onze service en bezorgers. We wensen je alvast veel plezier met je nieuwe aankoop. Hartelijke groeten, Het Zen Lifestyle Team
Levering van een zeer zware eiken kast door Roy V en Bas. Zijn echte toppers. Wij hadden alleen voor de optie aflevering gekozen, maar zij hebben toch wel even de tijd genomen om het te monteren. Was voor ons zekers een probleem geweest gezien het gewicht. Super blij mee. Bedankt heren!
Bram en Dylan hebben de spullen netjes binnengebracht en waren heel vriendelijk.
Beste Caroline, Hartelijk bedankt voor je review. Fijn om te horen dat onze bezorgers je bestelling netjes hebben binnengebracht. We wensen je alvast veel plezier met je nieuwe aankoop. Hartelijke groeten, Het Zen Lifestyle Team
Vorige week een mooie ronde houten salontafel besteld. Na het maken van een telefonische afspraak kreeg ik de dag voor levering een mail met tijdsindicatie. Op de dag van de levering zelf werd ik een half uur van tevoren gebeld dat ze eraan kwamen. De bezorgers Wictor en Fanancio stonden precies op tijd voor de deur en hebben de tafel binnen gezet. Vriendelijke jongens, top service! Bedankt!
Beste Rianne, Hartelijk bedankt voor je mooie review. Goed om te horen dat je zo enthousiast bent over onze service. We wensen je alvast veel plezier met je nieuwe salontafel. Hartelijke groeten, Het Zen Lifestyle Team
Bezorging was op tijd en netjes 15 minuten van tevoren gebeld. Bezorging ging vlot en mannen waren heel aardig en gezellig. Top!
Beste Jamie, Hartelijk bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat de bezorging netjes is geleverd. We wensen je alvast veel plezier met je nieuwe aankoop. Hartelijke groeten, Het Zen Lifestyle Team
Zeer vriendelijke en professionele bezorgers. Mooi op tijd.
Beste Esmee, Hartelijk bedankt voor je review. Heel fijn dat Bjorn en Kai zo'n goede service hebben geleverd. We wensen je alvast veel plezier met je nieuwe aankoop. Hartelijke groeten, Het Zen Lifestyle Team
Roy en Bas V hebben fantastisch onze tafel geïnstalleerd. Daar zijn wij natuurlijk best wel over te spreken. Wij wensen de bezorgers dan ook een toffe periode toe, en hopen dat zij nog veel andere mensen blij mogen maken. Ook hopen wij dat Roy en Bas V veel succes bij de dames hebben. Tot slot hopen wij dat zij de bezorgers van de maand worden. Top service!
Beste Marjan, Hartelijk bedankt voor je review. Heel fijn dat Roy en Bas zo'n goede service hebben geleverd. We wensen je alvast veel plezier met je nieuwe aankoop. Hartelijke groeten, Het Zen Lifestyle Team
De stoelen werden snel en behendig in elkaar gezet, al het afval werd meegenomen. De bezorgers, Roy en Bas hebben goed werk geleverd en waren vriendelijk.
Beste Hanneke, Hartelijk bedankt voor je review! Goed om te horen dat de bezorgservice van Roy en Bas helemaal naar wens is verlopen. We wensen je veel plezier met je nieuwe stoelen! Hartelijke groeten, Het Zen Lifestyle Team
Roy en Bas hebben wederom een goede service geleverd. Fijn dat ik een tijdsblok kon aangeven en hieraan werd gehouden, netjes van te voren een belletje dat ze er binnen 30minuten waren, dit klopte ook. Zijn zorgvuldig met de spullen, ruimen alles netjes op en nemen het mee. Roy kon ook nog advies geven, erg fijn om wat adviezen te krijgen betreft het vlekvrij/schoon houden van de tafel, haha.
Beste Lotte, Hartelijk bedankt voor je review. Heel fijn dat Roy en Bas zo'n goede service hebben geleverd. We wensen je alvast veel plezier met je nieuwe aankoop. Hartelijke groeten, Het Zen Lifestyle Team
Op tijd, belletje kwartier van te voren en erg vriendelijk! Bedankt Wiktor en Fanancio!
Beste Patty, Hartelijk bedankt voor je review! Fijn dat de bezorging helemaal naar wens is verlopen met de hulp van Wiktor en Financio. Veel plezier met je nieuwe meubel! Hartelijke groeten, Het Zen Lifestyle Team
Goede monteurs en bezorgers alleen jammer dat de gaten vd bodemplaat en de poten niet met elkaar overeen kwamen. Alles weer netjes ingepakt en retour.
Beste Frank, Hartelijk bedankt voor je review. Fijn dat je tevreden bent over onze monteurs/bezorgers. Hopelijk passen de bodemplaat en poten de volgende keer wel bij elkaar en is alles maar wens. Hartelijke groeten, Het Zen Lifestyle Team
Emre en Fabian zijn lieve behulpzame sociale vriendelijke bezorgers. Ze werken netjes en zijn ook klantgericht. Top jongens ga zo door!! Ik vind jullie zeker de bezorgers van de maand!!
Beste Mieke, Hartelijk bedankt voor je review! Heel fijn dat Emre en Fabian alles zo netjes en klantgericht hebben uitgevoerd. Heel veel plezier met de nieuwe meubels! Hartelijk groeten, Het Zen Lifestyle Team
Ik heb mijn salontafels in oktober besteld, er is op tijd gecommuniceerd dat er vertraging voor mijn bestelling was opgelopen. Wiktor & Financio hebben vandaag mijn salontafels bezorgd binnen de aangegeven tijdslot. De salontafels zijn perfect en onbeschadigd aangekomen.
Beste Asmi, Hartelijk bedankt voor je review. Heel fijn dat het bezorgingsproces naar wens is verlopen. Super dat Wiktor en Financio ervoor hebben gezorgd dat de salontafels in juiste staat zijn aangekomen. Veel plezier met je nieuwe aanwinst! Hartelijke groeten, Het Zen Lifestyle Team
Mannen (Bjorn P. en Mustapha) waren goed op tijd volgens afspraak. Na uitleg hoe en wat de spullen naar binnen gebracht en uitgepakt. Goede uitleg over onderhoud en 7 jaar Al in garantie. Gelukkig ook al het karton weer retour genomen. En... nee ze hadden geen tijd voor koffie want ze moesten nog door naar andere klanten.
Beste Benno, Hartelijk bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent door Bjorn en Mustapha! Veel plezier met je nieuwe aanwinst. Hartelijke groeten, Het Zen Lifestyle Team
Roy en Bas kwamen voor ons de Diamond boekenkast voorzien van licht en ze hebben de kastjes "gesteld". Ze hadden het samen zo voor elkaar, waren goed op elkaar ingespeeld en ze betrokken ons bij de installatie van het licht, hoe wij het gemonteerd wilde hebben en vroegen ook of de kast op de gewenste plek stond. Ook hebben ze goed uitgelegd hoe het licht werkte. Binnen een half uur was het gepiept en waren ze weer vertrokken en lieten ze ons tevreden achter. Mijn complimenten, deze jongens verdienen een dikke 10!!
Beste Bart, Hartelijk bedankt voor je review. Super fijn en leuk om te horen jullie zo goed en duidelijk zijn geholpen door Roy en Bas. We wensen jullie veel plezier met jullie Diamond boekenkast. Hartelijke groeten, Het Zen Lifestyle Team
De bezorging is gedaan door Emre en Fabian. Het zijn zeer vriendelijke en nette mannen die alles rustig een vakkundig in elkaar gezet hebben. Super aardig en echt aan te bevelen!
Beste Yvonne, Hartelijk bedankt voor je review. Fijn dat je zo goed bent geholpen door Emre en Fabian. Leuk om te horen! We wensen je heel veel plezier met je nieuwe meubels. Hartelijke groeten, Het Zen Lifestyle Team
De levertijd weikt wat af van de indicatie, jongens (Roy en Bas) hebben situaties uitgelegd hoe dat kwam en hebben netjes gecommuniceerd en gewacht daarnaast goed werk geleverd.
Beste Alex, Hartelijk bedankt voor je review. Fijn om te horen dat Roy en Bas duidelijk gecommuniceerd hebben en goed werk geleverd hebben. We wensen je veel plezier met je nieuwe meubels. Hartelijke groeten, Het Zen Lifestyle Team
Mijn ervaring is dat het hele aardige mannen waren. Ze waren vriendelijk gingen zorgvuldig om met de meubels (hoekbank, eettafel, stoelen, salontafel en tv meubel) en het installeren van de poten en het vastzetten van de handgrepen. Van mij krijgen Bram en Dylan een dikke 10!
Beste Aloys, Hartelijk bedankt voor je review. Heel fijn dat Bram en Dylan zo goed geholpen hebben met de bezorging. We wensen je heel veel plezier met je nieuwe meubels. Hartelijke groeten, Het Zen Lifestyle Team
Emre en Fabian hebben de tafel nets afgeleverd en .gemonteerd. Waren vriendelijke heren. Ook binnen ze binnen de tijd na telefonisch overleg.
Beste Birgitta, Hartelijk bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je bestelde tafel netjes is afgeleverd en gemonteerd door Emre en Fabian. Veel plezier met je nieuwe aanwinst. Hartelijke groeten, Het Zen Lifestyle Team
Leuk geholpen in de winkel. Eerste deellevering heel snel. Tweede duurde enige tijd langer dan opgegeven door de aanvallen van de piraten in Jemen. Communicatie hierover had beter gekund. Achteraf kwam de 2de levering toch nog sneller dan benoemd. Aardige bezorgers (Bram en Dylan) die de tweede bezorging tot op de vierde verdieping van de seniorenflat brachten.
Beste Lida, Hartelijk bedankt voor je review. Fijn om te horen dat de rest van het proces naar wens is verlopen. We wensen je veel plezier met je nieuwe meubel. Hartelijke groeten, Het Zen Lifestyle Team
781 Graafseweg
Wijchen 6603 CG