Pluspunten
VerbeterpuntenIn de vakantieperiode worden klachten slecht in behandeling genomen. Gemaakte afspraken worden niet nagekomen.
Pluspunten
Snelle levering Goede kwaliteit Mooi product Kortom; blij met mijn aankoop
VerbeterpuntenBetere track&trace en wellicht leveren op afspraak zodra er een handtekening nodig is. Ik was met toeval thuis.
Pluspunten
Geen.
VerbeterpuntenBij het bestellen een levertijd van 8 weken aangegaan. Vervolgens geen gehoor meer en na 8 weken zelf contact opgenomen. Tv meubel komt 4!! weken later. Vervolgens een (automatische) mail ontvangen dat de tv meubel 5 weken later komt. Klachtafhandeling wordt niet serieus genomen en na mijn tweede mail geen reactie meer gehad. Ik hoef zeker geen tegemoetkoming maar wanneer men bijdehand gaat doen via de mail maak je geen vrienden. Vervolgens ook veel moeite gehad met het in elkaar zetten van de meubel. Zeker geen tweede bestelling waard.
Pluspunten
Vorige week een wandkapstok gekocht bij zen. Gister al kunnen ophangen in de gang. Goede bevestigingsmogelijkheden ookk.
Pluspunten
Prachtig en fantastisch bedrijf
Pluspunten
Goede service, had mijn eetkamerstoelen binnen een week in huis. Mooi collectie meubelen ook
Pluspunten
Snelle levering! tv meubel gezien in de folder en hem vervolgens online besteld. Had hem binnen enkele dagen in huis, prima service en levertidj!
Pluspunten
Snelle levering binnen 3 dagen in huis.kleur en alles klopt zoals het is afgebeeld en uitgelegd.ik ben tevreden over mijn bestelling.
Ik heb geprobeerd mijn verhaal hier kwijt te kunnen, maar blijkbaar is het te lang. Korte samenvatting: - te late leveringen - klachten worden niet serieus behandeld of als 'ongegrond' afgedaan - wanneer iets later niet op voorraad blijkt, maar je het wel al besteld hebt, komen ze gewoon iets anders brengen wat 'er op lijkt' - meerdere malen leveren van verkeerde spullen
Pluspunten
Ze hebben een prachtig website! En het personeel is erg klant vriendelijk. Ik heb een er een bank gekocht en ze hebben mij goed advies gegeven.
VerbeterpuntenGeen. Het is een top bedrijf!
Pluspunten
Prachtige winkel! Ons bankstel hier gekocht en zullen zeker vaker terugkomen hier.
Pluspunten
Snelle levering Makkelijk te monteren Mooie meubels + goede kwaliteit
VerbeterpuntenVan te voren bellen over wanneer er geleverd kan worden, dan hoeven ze niet drie dagen achter elkaar langs te komen, zonder dat er iemand thuis is.
Pluspunten
Ruim, aantrekkelijk assortiment
VerbeterpuntenLevertijd misleidend. Er stond dat het product op voorraad was, maar na bestelling kreeg ik een mailtje dat het NIET op voorraad was.
Pluspunten
De werknemers van Zen lifestyle zijn erg klant vriendelijke en ze hebben een fantastische site.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
De eetkamerstoel Woody hier besteld omdat hij hier het goedkoopst was. Prima levering binnen een week in huis, top.
Pluspunten
Schitterende meubels echt onze stijl. De levering is wel iets aan de lange kant maar de prijs kwaliteit verhouding is zeer goed! Zou dit bedrijf zeker aanraden. Ga ook is een keer langs! Mooie showroom!
VerbeterpuntenLevertijd
Pluspunten
Goede prijs-kwaliteit, voor zover wij hebben kunnen achterhalen de goedkoopste. Snelle levering binnen 2 tot 5 werkdagen. Wij hadden onze stoelen binnen 5 werkdagen in huis. Duidelijke website met voldoende informatie en duidelijke afbeeldingen. Er ontbrak een onderdeel bij één van onze stoelen. Na contact met klantenservice zeer snel antwoord ontvangen en toegezegd gekregen dat wij het ontbrekende onderdeel zsm nagestuurd krijgen.
Verbeterpuntennvt
bij levertijd stond 1-3 weken afhankelijk van voorraad, na bestellen en betalen krijgen we een mail dat de levertijd > 6 weken bedraagt :( maar op de site kun je nog steeds bestellen met levertijd van 1-3 weken. Bij navraag kreeg je een vaag verhaal over voorraad en dat ze het in de gaten gingen houden, en na 3 weken kregen we opeens een leveringsmail en werd product afgeleverd. Communicatie laat beetje te wensen over, product is wel erg mooi!
Pluspunten
Nette levering van de bestelling.
VerbeterpuntenJammer, dat ik een aantal weken moet wachten op bestelling.
Pluspunten
Contact gehad met klantenservice over bestelling van mijn product. Ik had per abuis mijn adresgegevens niet goed ingevuld. Dit werd meteen geregeld. Service was goed en prettig. Levering van mijn product, was nog beter. Ipv een week, ontving ik het binnen 3 werkdagen.
Pluspunten
Kast gekocht. prijs kwaliteit goed, mooie winkel trouwens, leuk personeel.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle correcte levering
weet ik niet
Pluspunten
We zijn wel tevreden over onze bestelling..het was ook heel goed verpakt!
VerbeterpuntenOp de website staat voor een bepaalde tijd besteld dan de volgende dag geleverd. Helaas dit duurde langer ..... en toen hebben we maar eens gebeld. Bleek dat de bestelling niet op voorraad was ze deden hun best om de bestelling uit een andere filiaal te krijgen..dat is gelukt na twee weken. Een tip: bel of mail de klant even hierover en leg het uit waarom het wat langer kan duren.
Pluspunten
Snel geleverd en een prachtig assortiment! Schitterende collectie tv dressoirs
VerbeterpuntenMoest het tv dressoir wel zelf in elkaar zetten.
781 Graafseweg
Wijchen 6603 CG