Pluspunten
Snel geleverd en een prachtig assortiment! Schitterende collectie tv dressoirs
VerbeterpuntenMoest het tv dressoir wel zelf in elkaar zetten.
Pluspunten
Top service!
Pluspunten
De levering was sneller dan in eerste instantie de verwachting was Goederen onbeschadigd aangekomen Prettig contact over de telefoon
Pluspunten
Uitgebreide collectie
Verbeterpunteninformeren of product aanwezig is. Geen E-mail ontvangen heb 2x gebeld.
Pluspunten
Woody eetkamerstoel besteld en binnen een week in huis. Mooie stoelen en goede kwaliteit. Kom zeker terug.
Pluspunten
Prachtig dressoir die ho-19. Netjes afgewerkt en zal zen zeker aanraden!
Pluspunten
Een mooie site met leuke producten. Ik had er een leuke kapstok besteld die ik binnen een week in huis had. Moest hem nog wel zelf in elkaar zetten.
Pluspunten
Prachtige showroom zeker een kijkje waard! Handig ook om online te bestellen als je niet in de buurt woont
Pluspunten
reageren wel als je belt .
Verbeterpuntenniet schrijven van direct leverbaar ,terwijl je 6 weken moet wachten .
Pluspunten
Helemaal perfect. Door een fout van mij, vergeten aan te vinken voor thuis bezorging, is dit door Roy veranderd. Heel goede service.
VerbeterpuntenBij de kapstok waren geen schroeven bij.
Pluspunten
Snelle en correcte levering. Scherp geprijsd.
Als het product niet voorradig is, de klant dat duidelijk laten weten. En als de klant belt, niet zeggen dat het product net binnen is, en gelijk verzonden wordt. als de klant dan een week later wederom belt als hij het product nog niet binnen heeft, en hem wordt wederom verteld dat het product net binnen is gekomen, dan is dat niet geloofwaardig meer.
Pluspunten
had showmodel stoel ontvangen was niet de bedoeling maar gebeld en uitgelegd netjes geholpen wordt omgeruild
Pluspunten
gemakkelijk online navigeren, prima klantenservice na een klein inpakfoutje degelijke kwaliteit voor een toch nog aangename prijs verrassend assortiment
Pluspunten
Leuke webshop op het eerste oog
VerbeterpuntenKlachten niet wegwuiven als 'niet gegronde klacht' en meer begrip tonen als mensen voor meer dan 400 euro aan design stoelen kopen en vervolgens kapotte stoelen in verkeerde kleur en ook nog eens het verkeerde adres wordt aangehouden. Slechte levering! (verkeerd adres) na meerdere malen nieuwe adres door te hebben gegeven! Bestel geen Design stars stoelen!! - want dan krijg je kunststof stoelen (in 3 verschillende kleuren waaronder appeltjesgroen) met daarom heen een grijze hoes - ongelijke poten waarvan 1 ook nog kapot/afgebladerd Voor de gek gehouden met "Design stoelen" voor 109 euro per stuk :(
Geachte mevrouw van den Oetelaar, Bedankt voor uw beoordeling. Het volgende is u aangeboden om de klacht op te lossen: Retour halen van de stoelen en het volledige aankoopbedrag te retourneren of 50,- korting met behoudt van de stoelen en het leveren van 2 nieuwe poten. U heeft inmiddels contact gehad met aftersales en de klacht is opgelost. Met vriendelijke groet, Zen Lifestyle Aftersales
Ik heb geen factuur ontvangen. Wel per mail gevraagd maar nog niet gekregen, graag ontvang ik deze.
Geachte mevr van de Velde,, Bedankt voor uw beoordeling. U was helaas niet bereikbaar toen wij u belden Wij hebben u een e-mail gestuurd met een toelichting, wij zien uw antwoord hierop graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Klantenservice Zen-Lifestyle Wijchen Met vriendelijke groet,Frank Wassing
Pluspunten
What you see is what you get, voor een goeie prijs!
Pluspunten
mooie website.
Verbeterpunten- de factuur (eindbedrag) klopte niet - actievere communicatie bij vertraagde levering - extra ophanghaken bijvoegen voor het geval er eentje afbreekt - zelf alvast de benodigde sleuven aanbrengen in de achterwand - informatie geven over het wegwerken van kabels
Pluspunten
Telefonisch goed bereikbaar en erg vriendelijk en behulpzaam
Pluspunten
Snelle levering, prima service
Pluspunten
Leuk personeel. Vooral gasten die weten waar ze over praten. Echt zen types. Volgens mij hebben ze ook meer spullen in de winkels als online. dus aanrader om te gaan kijken.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
snel geleverd en voldeed aan verwachtte kwaliteit
VerbeterpuntenMeubels waren op verkeerd huisnummer bezorgd, hoewel bij ZEN mijn nummer bekend was. Gaf verder geen problemen, maar dat kan natuurlijk ook anders lopen. UPS wist niet beter dan dat het hun bekende nummer correct was. Zo ben ik erachter gekomen waar de stoelen waren. Bij wie die fout ligt? Joost mag het weten. Check waar de goederen heen gestuurd worden!
Pluspunten
Mooie kwaliteit Duidelijk in levertijd (levering duurde wel een aantal weken)
VerbeterpuntenIs niet op afleveradres afgegeven maar op factuuradres, is overigens wel goed gegaan.
781 Graafseweg
Wijchen 6603 CG