Levring goed en snel

Klacht over tapijt waar niks mee gedaan wordt erg jammer

klantvriendelijk

Fijne verkoopster

Gewoon goed

Gewoon goed, en goede service!

geweldig

netjes geholpen in de winkel ,daarna alles netjes thuisbezorgt ..alleen maar goede service

Goed geholpen en snelle levering. Zeer blij met alles.

Heel coulant en snelle levering.

Goede kwaliteit

De afgelopem 2 jaar hebben we meerdere meubels bij Zen Lifestyle gekocht. Deze keer gingen we voor een industriële tv kast. We kijken eerst altijd op de uitgebreide website en daarna gaan we een kijkje nemen in de winkel. De keuze was snel gemaakt en binnen een week konden we genieten van de tv kast. Goede vriendelijke service.

Zeer goed!

Zeer goed en heel vriendelijk geholpen. Goede uitleg, over het materiaal enz Met een woord SUPER!

Super zaak en klasse personeel

Ik kom erg graag bij Zen Lifestyle. Mooie spullen, leuk om te winkelen en het personeel is altijd bereid om je advies te geven. En kwalitatief goede spullen.

Langere levertijd dan aangegeven op website

Informatie op website met betrekking tot in voorraad hebben van meubilair is niet up to date. Daardoor ontstaat de vervelende situatie, dat een aankoop wordt gedaan in de veronderstelling, dat deze binnen een x aantal dagen geleverd kan worden. In praktijk moest ik uiteindelijk bijna 5 maanden wachten. Heb wel een compensatie ontvangen in de vorm van een korting, maar had liever eerder het meubelstuk willen ontvangen.

Slechte afspraken, duur product

De eerste bezorging ging niet door. Was een fout in de ‘communicatie’. Ik zou de datum verkeerd begrepen hebben. Toen het artikel een week later kwam was het niet gemonteerd. 4 kleine schroefjes zonder voorgeboorde gaten. Het heeft mij en een timmerman twee schroefjes gekost. Nooit meer hier een bestelling bij Zen.

Verkeerd product geleverd

Levering gaat moeizaam ivm dat maar op 1 dag in de week geleverd kan worden (moet naar 2e verdieping geleverd worden). Dus totaal niet flexibel, enkel als er een externe bedrijf komt leveren. Maar die brengen tot aan de deur, dus niet naar boven. Dat is minder. Eindstand zelf naar boven moeten brengen. En bij uitpakken kom je dan achter, dat er de verkeerde product geleverd is .

Slechte klantenservice

Een tv meubel bij jullie besteld. Hier is een scharnier afgebroken. Na contact met jullie klantenservice, zouden wij een nieuw meubel geleverd krijgen. Echter is ons meubel nog steeds niet vervangen. De ene belofte na de andere die niet waargemaakt wordt.

Perfect!

Prima service, zelfs klachten worden snel en goed opgelost!

Goed kwaliteit

Mooi zwaar kast van goed kwaliteit en de la en deurtjes zijn allemaal netjes ingesteld waardoor alles mooi aansluit.

Modern, hangend TV-meubel

Wij waren al lange tijd op zoek naar een modern, breed TV-meubel dat zowel kan staan als hangen. Dat hebben we gevonden bij zen-lifestyle. Het bleek een product uit hun eigen collectie. Op het moment van kopen hadden ze de keuze tussen zwart en wit, hoogglans en mat. Wij hebben voor een mat, wit TV-meubel gekozen. Eerst neergezet en later hangend gemaakt d.m.v. het geintegreerde(!) ophangsysteem. Het enige wat iets minder is, is dat onze jonge dochter de klep welke dmv een magneetje werkt niet open krijgt. Daarvoor moet ze net ff te hard duwen. Maar de oplossing is een kwestie van tijd ;-)

Goed duidelijk

Kast online gekocht, duidelijke info Komen afspraken na Ik was bij de levering wat te laat , chauffeurs netjes gewacht en alles meegenomen. Top

Super makkelijk besteld en ontvangen. Top!

Handige site, eenvoudig te bestellen, duidelijkheid over levertijd. Mooie kasten

Prima ervaring

Het was top geregeld. Met uitpak service dat kan ik iedereen aanraden.

Duidelijke uitleg, vriendelijk, kortom goed geholpen.

Fijn bedrijf!

Fijn bedrijf om “zaken” mee te doen. Duidelijke site en hele goede communicatie na je aankoop over levering etc. Ben erg blij met mijn tafel! ZEN is een absolute aanrader!

Prachtig meubilair

Prachtig meubilair met goede service. Niks aan toe te voegen. Goede kwaliteit voor de juiste prijs.

Prima, alles goed bezogd

Kleur beviel niet, gevraagd of ik om mocht ruilen en binnen een paar dagen geregeld prima.

Klantvriendelijk, geduldig.

Vriendelijk en klantgericht geholpen, zowel telefonisch, als in de winkel en bij het afhaalmagazijn. Dank jullie wel.

Super fijne persoonlijke service!

Wij zijn reeds de gelukkige eigenaren geworden van onze eerste woning. Er kwam zoals een ieder wel weet een hoop op ons af. Na al het geregel, kwamen de leukere momenten, wat voor interieur willen we. Gelukkig zaten wij met zijn 2en op dezelfde lijn en kwamen we vrij gericht naar Zen-Lifestyle. Na een uitgebreide ronde kwamen we in gesprek met Olaf, hij heeft samen met onze plattegrond van de woning alles samengesteld (en gestyled) hierbij gaf hij heel kundig advies, en liet ons volledig vrij in onze keuzes. Uiteindelijk hebben we het complete pakket afgenomen en raden daarbij ook iedereen aan om net als ons een kijkje op locatie te nemen ipv online bestellingen. Zen-Lifestyle (en in het specifiek Olaf) heeft ons een hele hoop zorgen uit handen genomen en we kijken uit naar de meubels in ons eigen huis!

781 Graafseweg

Wijchen 6603 CG