Kast

Eerst in de winkel rond gekeken, later online besteld. De mannen van de bezorg service hadden super geholpen erg tevreden over namen zelfs het afval mee!!

Leuk artikel. We werden vriendelijk geholpen en het is goed bij ons thuis bezorgd. Zeer tevreden:

Snelle levering en top kwaliteit! bezorgers ook erg geduldig! Heb de mangozwarte vierkante houtsalontafel en de ronde mangozwart eettafel!

Well in time all as per promise

great experience.

Mooie kast, goede service, levering minder

De kast is ontzettend mooi! Ik miste de retoucheerstift, maar die werd na één telefoontje geleverd, dus erg goede service. De kast werd alleen als 2 in elkaar gezetten stukken geleverd. Het 2/3 deel van de kast kreeg ik daarom niet vanuit mijn gang in de woonkamer, dus moest hem alsnog uit elkaar halen en weer in elkaar zetten. Ik heb de kast dan liever als bouwpakket.

Het bestelde artikel voldeed geheel aan onze verwachtingen. De levering was goed gecommuniceerd en werd zorgvuldig uitgevoerd.

Prima product. Snelle levering.

TV-kast besteld. Top kast en snel geleverd!

Prettige winkel, mooie producten

Fijn contact, goed advies in de winkel en levering zoals afgesproken.

Kwaliteitsvolle mooie tafel

Wij zijn lang opzoek geweest naar een stevig meubel van goede kwaliteit maar voor een goede prijs. Vaker kwamen we salontafels tegen van bijna het dubbele van de prijs. Zeer tevreden en helemaal verliefd op onze nieuwe aanwinst. Het was de rit van 2 u dubbel en dik waard!

Duidelijke communicatie over de levertijd. De afspraak maken voor de levering ging ook voorspoedig en de levering zelf was heel netjes

Zeer zeer slecht

Levertijden veel te laat. 1e keer bank geleverd met een scheur er in 2e keer bank opnieuw geleverd met zwarte vlekken 3e keer verkeerde bank geleverd met andere maten. Er wordt vanalles beloofd maar je moet weken wachten bij de klantenservice. En het is echt GEEN service! Ik zou hier nooit meer bestellen.

Vriendelijke verkoper

Vandaag de bank en eetkamerstoelen bij Zen Lifestyle besteld. Ontzettend blij mee. Ik was al een aantal keer de winkel ingelopen, maar ik kon geen keuze maken. Vandaag toch de knoop doorgehakt en ik ben ontzettend fijn geholpen. De verkoper dacht goed mee over de kleurencombinatie en was heel vriendelijk. Ik hoop dat de verdere service ook goed verloopt. Jammer dat alleen de prijzen zo snel omhoog vliegen ;)

Super!!!!!!

We hadden vorig jaar een prachtige eethoek gekocht met een grote tafel van suar hout! Nu hadden we wat scheuren erin zitten die toch verder gingen dan gedacht De tafel is netjes opgehaald, leentafeltje gebracht en nu vandaag onze eigen tafel weer terug ontvangen. de tafel is geweldig gemaakt!!!! hij is zelfs nog mooier dan eerst! de toplaag van lak geeft een prachtige uitstraling en de scheur is niet meer te onderscheiden!!! hele fijne service en goede mensen in dienst Ook de monteurs zijn heel fijn. ze zijn voorzichtig en kundig ! Ik ben hartstikke blij met de tafel en hoe het is opgelost! Ze hebben prachtige meubels dus ga er eens kijken!!!

Topkwaliteit!

De nieuwe eettafel staat prachtig

Met zoveel keuze bij ZEN lifestyle, fijn geholpen bij het uitzoeken van onze eettafel! Heel blij mee!

Prachtige collectie

Wat een prachtige collectie en fijn personeel. Wij zijn echt super geholpen.

Mooie stevige salontafel

Mooie, moderne salontafel. Makkelijk in elkaar te zetten. Mooie afmeting.

Uitstekend geholpen

Heel erg fijn geholpen in de winkel door vriendelijk en deskundig personeel. Echt een aanrader!

Perfect!

Wij zijn perfecte geholpen in de winkel. Ze namen de tijd en luisterden echt naar onze wensen. Wij hebben uiteindelijk onze eettafel, eetkamerstoelen en een kast besteld. Vorige week is alles op tijd geleverd en we zijn ontzettend blij met de meubels en de service! Ga zo door!

Mooie collectie, snelle levering

Erg blij met onze nieuwe kast. Winkel is zeker een bezoekje waard. Mooie collectie.

Hele gave winkel, mooie collectie

Wij zijn hier goed kunnen slagen. Echt een mega collectie en goed geholpen en geadviseerd!

Fantastische producten met de beste kwaliteit

Ontzettend blij met mijn tv meubel! De kwaliteit is echt super

Goede service en heel vriendelijk personeel

Wij hebben een bank en een tv meubel gekocht bij Zen lifestyle. Goede service, goede en zeer vriendelijk personeel. En natuurlijk super blij met de meubels

Super bedrijf met echt een topservice!

Wij hebben onze bank tijdens de verbouwing hier gekocht. Heel vriendelijk personeel en erg goed advies gekregen bij het maken van de keuze. Later bleek dat de afgesproken bezorg datum voor ons niet haalbaar was ivm de verbouwing. Hier is geen probleem van gemaakt en we mochten contact opnemen wanneer we klaar waren om de bank in ontvangst te nemen. Echt top service dus!

Levertijden zeer slecht!!

7 maanden geleden meubels gekocht, waarbij werd beloofd dat dit tussen de 12 en 16 weken zou duren. Echter bleek dit 1 grote grap, we wachten nu al 7 maanden. En gisteren een mail ontvangen dat we nog een maand extra moeten wachten wegens transport problemen. 7 maanden lang... transport problemen??? Sorry maar dit gaat gewoon echt te ver. Wij zijn nooit boos geweest altijd geduldig. We kregen een korting van €140 op een totaal bedrag van €1549 dit is 9% om precies te zijn. Ik hoop echt dat dit snel opgelost gaat worden! Kan mij niet voorstellen dat het steeds transport problemen zijn waar dit op word gegooid.

781 Graafseweg

Wijchen 6603 CG