We hadden een tv meubel bestelt en betaald maar de levering bleef uit. Dat kan in deze tijd alleen we wilden niet langer wachten en zochten contact om de bestelling te annuleren. Dit was binnen één telefoontje en één mail geregeld. Binnen vier werkdagen geannuleerd en geld terug op de rekening. Je maakt ook wel eens anders mee de complimenten.
Tv meubel online gekocht en deze is keurig afgeleverd. Na het uitpakken van het meubel, was ik niet helemaal gelukkig met mijn keuze. Mailtje naar Zen of ik het kon omruilen voor een ander meubel, helemaal geen probleem! Het ander meubel had echter wel een levertijd van 8 weken en ik kon mijn meubel tot die tijd gewoon laten staan. Deze service verdient zeker 5 sterren, mijn complimenten!!
Deze winkel heeft op de website aan dat veel meubels op voorraad zijn. Echter na bestellen en betalen, ontvang je een mail dat het 6-8 weken gaat duren.
Mooie bank gekocht, helaas verkeerde maat geleverd maar uiteindelijk opgelost
Revisión original
Wij zijn al 2 jaar bezig om onze bank in de goede maten te krijgen! we zitten nu met een bank die wij niet besteld hebben! krijg bijna geen gehoor aan de telefoon want dan weten ze niet wat ze moeten doen. er is nog steeds geen nieuwe bank in de productie maar we hebben natuurlijk wel de volle mep betaald voor de bank!! geen aanrader.
Leuke stoel, werd precies volgens afspraak geleverd. Zit lekker!
We vonden precies dat wat we wilde hebben.
Wij kregen helaas een beschadigd (showroom?) meubel geleverd. Anders dan gewend bij andere leveranciers was directe en snelle communicatie niet mogelijk en moesten er digitale formulieren worden ingevuld. In het mailverkeer dat volgde werd tot tweemaal toe gereageerd naar een e-mailadres dat ik in de CC had gezet, erg onhandig. De communicatie verliep moeizaam. Zen Lifestyle bood een oplossing, wij vonden die niet passend en kozen ervoor om het meubel te retourneren. Het meubel heeft wekenlang in de doos in de woonkamer gestaan eer het werd opgehaald. Zen Lifestyle heeft nadat het meubel werd opgehaald snel het geld geretourneerd, waarvoor een compliment. Ik lees gelukkig ook veel positieve ervaringen met Zen Lifestyle.
Erg tevreden ook toen ik zelf het verkeerde model had besteld werd deze snel en kosteloos omgeruild.
Snelle levering. Onderdeel ontbrak maar snel nageleverd.
Ondanks dat wij al voor honderden euro's aan meubels in het verleden hebben gekocht doen ze niet erg hun best om hun klanten te houden. In het verleden ook al een keer een kast met deuk gekregen, maar dat kan gebeuren denk je dan. Maar nu 2!!! x een kapotte vitrinekast geleverd gekregen, eerste keer was hij zo beschadigd dat ik me überhaupt afvraag hoe ze deze hebben durven te leveren. Tweede keer weer beschadigingen en als je dan om een oplossing vraagt wordt er schaapachtig gekeken en wordt het probleem min of meer bij de klant gelegd. De enige oplossing die ze geven is: we nemen de kast wel weer meer en u kunt weer fijn maanden wachten op een nieuwe zonder enige vorm van zekerheid dat de kast dan wel goed is. En als je even pech hebt heeft de levering dan ook nog eens vertraging en kun je nog langer wachten. Geen enkele vorm van compensatie en je moet ook nog eens zelf overal achteraan bellen. Je zou toch denken dat ze graag hun 'vaste' klanten zouden houden, maar dat valt vies tegen. We zouden dezelfde dag teruggebeld worden voor een oplossing, maar ook dit is niet gedaan. Al met al zorgt dit ervoor dat wij ons geld terug willen en geen vertrouwen meer hebben in de kast. (wat ze eigenlijk niet doen, dus we moeten maar hopen op 'coulance') Ons zijn ze in ieder geval kwijt als klant!
Prachtige showroom met mooie en unieke meubels die je nergens anders ziet. Wij hebben onze woonkamer samen laten stellen en hebben perfect advies gekregen. Afgelopen week is alles bezorgd en we zijn super enthousiast en blij met de meubels en het eindresultaat. Bedankt toppers!
Mooie meubels, goede service en snelle bezorging!
Kwaliteit prijs verhouding is goed. Snel afgeleverd
Twee prachrige eetkamerstoelen besteld en snel ontvangen. Mooie kwaliteit en goed verpakt!
Wij hebben de TV kast in goede orde ontvangen. Hij was goed verpakt en netjes bezorgd. De kast zag er ook netjes afgewerkt uit. Een punt van kritiek is de ophanging, de beugels verbogen onder het gewicht van de kast. Daarom hebben wij hoeksteunen moeten aanbrengen.
Wat waren wij verrast toen we de showroom zagen. Meeeega veel mooie items en verschillende woonstijlen. Gezien de grootte van de showroom was het daarbij ook heel fijn dat een medewerker (jammer genoeg weet ik zijn naam niet want de credits verdient hij 100%, echt een hele fijne man!!) ons direct bracht naar de Diamond kast waar we in eerste instantie voor kwamen. Daar aangekomen bleek dit het bezoek meer dan waard want na één oogopslag waren wij direct verkocht. Ondertussen steelt deze kast de show in onze woonkamer en zijn we er nog steeds ontzettend blij mee. Conclusie; Zen Lifestyle is écht een aanrader.
Hele goede klandizie, vriendelijk, nam echt de tijd voor me en goed advies!! De stoelen die ik heb zijn van goede kwaliteit en waren makkelijk zelf in elkaar te zetten!!
Via Instagram in contact gekomen met dit bedrijf. Vriendelijke klantenservice, de tafel is in goede orde ontvangen. De tafel is erg mooi, zeer tevreden.
Goede service. Ik werd snel geholpen bij een bestelfoutje vanuit mijn kant en dat werd prima opgepakt en opgelost. Leuke winkel die meegaat met de trends ☺️
Top winkel, goede service en prachtige meubelen! Wij komen er al jaren en zullen nog vele jaren blijven komen! Ga zo door!
Omdat wij groter zijn gaan wonen was het tijd voor nieuwe meubels. Bij Zen zijn wij zo fijn geholpen en werd er goed naar onze wensen geluisterd. Nu hebben we een prachtig interieur dat perfect is afgestemd op onze smaak.
We hebben al enkele keren bij Zen meubels gekocht en zijn er altijd super blij mee. Mooie meubels, super veel keuze en leuk personeel. Zijn altijd goed geholpen. Komen zeker nog een keer terug, bedankt!
Prachtige winkel met mooie en unieke meubels. Ook werden wij super goed geholpen door het personeel in de winkel en zijn onze meubels keurig bezorgd. Wij komen snel terug!
Ik belde om te vragen of een model op voorraad was en/of wanneer dat er weer zou zijn. Vervolgens werd mij verteld dat er nog een onbeschadigd tv meubel aanwezig was. En dat ik die met korting mocht overnemen. Dat klinkt natuurlijk als een fantastische deal. 2 weken later werd het tv meubel, volledig kapot en bekrast bij mij thuis afgeleverd. Het heeft mij 4 weken geduurd om mijn geld terug te krijgen en het TV meubel heeft een geruime tijd bij mij in de woonkamer moeten staan waardoor mijn kinderen en ik de woonkamer niet meer konden gebruiken. Je moet ontzettend veel formulieren en poespas invullen om überhaupt in gesprek te kunnen gaan.. Na heel veel zeuren heb ik mijn geld terug en alle moed weer bij elkaar verzameld om op nieuw een meubel te bestellen dat op de website staat als voorradig. Krijg ik nu een mail dat het 4-6 weken duurt voor het er is. Ik zit nu in dubio of ik de order annuleer of ga wachten. Het duurt namelijk net zolang voordat je hier je geld terug hebt als dat het meubel er is, de kans dat het dan kapot of beschadigd is, is dan ook nog eens aanwezig. Een ezel stoot zich niet twee keer aan dezelfde steen.. of toch wel? Ik had al geen vertrouwen in deze partij, maar dat is nu helemaal weg.
Heel blij met dit mooie kwaliteits meubel! Hij staat prachtig en maakt de inrichting van mijn woonkamer af. Best wel lang op levering moeten wachten, maar Zen Lifestyle heeft me netjes op de hoogte gehouden en zelfs een kleine compensatie aangeboden. Ik ben heel tevreden met alles en 5 sterren review dik verdiend!
781 Graafseweg
Wijchen 6603 CG