Trage service na melding schade aan tv meubel

Tijdens het uitpakken van de tv meubel zagen we dat het tv meubel meerdere beschadigingen had. Hier gelijk een melding van gemaakt, ondertussen zijn wij 4 weken verder en nog geen duidelijkheid wat er met de schade gedaan wordt. Wel mail-contact, we moesten o.a. een schade-formulier invullen, foto’s opsturen van de schade. Hierna werd gevraagd naar de code in de tv meubel. Hier ook gelijk een foto van gemaakt en opgestuurd. Vandaag opnieuw een mail gestuurd met de vraag of er al duidelijkheid is wat er met de schade wordt gedaan. Toch zonde voor een mooie tv meubel! Je moet blijkbaar wat geduld hebben!

Kwaliteit/prijs perfect in balans

Kwaliteit 80% Wat een mooi meubel, ik zat al helemaal met mijn inbus setje schroevendraaier en kniebeschermers klaar was het meubel al helemaal in elkaar gezet super fijn. Omdat er onverwacht een probleem met mijn vloer was mocht het dressoir kosteloos in het magazijn blijven staan. Deze Service vond ik heel netjes. Echter was de vervolgafspraak verkeerd ingepland en moest zat ik voor niks thuis te wachten met een opgenomen vrije dag, omdat de alleen op woensdag leveren. Kan gebeuren de optie om de op een voor mij goede dag alsnog te leveren zou mij echter 60 euro bezorgkosten kosten. Ze wilde daar 50% voor hun rekening nemen. Hier uiteindelijk niet voor gekozen. En een week later laten bezorgen

nieuwe bank tijdens de lockdown

We hebben tijdens de lockdown een nieuwe bank gekocht via Zen-Lifestyle. Service was erg goed, levering snel en bank geheel naar wens. Altijd al zeer prettig gewinkeld bij Zen en ervaring is weer top.

Stoel is mooi, service onprettig!

Ik heb een stoel gekocht bij Zen. Omdat het een showmodel was, moest ik er 2 aanschaffen, gedaan. Omdat de bezorgkosten prijzig zijn ben ik ze gaan ophalen. Er was een vriendelijke dame die mij heeft geholpen door stoelen naar buiten te brengen. Buiten aangekomen, was er 1 stoel heel erg vies. Ik ben naar binnen gegaan om te vragen of zij hier naar wilde kijken. De vriendelijke dame zei, oh vervelend. Een collega zei ja dat heb je met een showmodel. Daar was de prijs naar. Waarop ik zei, dit stond nergens in de beschrijving en dan mogen jullie hem retour nemen. De vriendelijke dame vroeg of zij iets mocht proberen. Waarna we samen de vlekken er makkelijk uitkreggen. Ondanks dat het goed afliep en ik niet voor niets 5 kwartier heen en terug was gereden had ik er toch een vervelend gevoel over. Waar is deze slechte service goed voor? Ze hadden in ieder geval veel haast om een sigaret te gaan roken ipv die ene klant helpen. Al met al jammer vooral voor de vriendelijke dame!

Hele fijne webshop

In de afgelopen maanden meerdere bestellingen gedaan bij Zen Lifestyle. Erg tevreden met de producten, goede kwaliteit en hoge afwerking. Ook de webshop werkt erg fijn en het contact met de medewerkers verloopt zeer soepel. Heel erg tevreden, en ik hoop gauw eens langs te gaan in de fysieke winkel als de maatregelen dit weer toelaten!

Leuke bank

Mooie bank, snel geleverd

Goeie en mooie spullen

Mooie en goede meubels. Goede levering en alles netjes geregeld

Uitstekende service, mooie kwaliteit spullen voor een toegankelijke prijs

Zeer professionele zaak met goede kwaliteit spullen. Mooie stoffen van hoge kwaliteit. Ruim assortiment en flexibel met het retourneren van een tafel die iets te groot voor de ruimte was. Vriendelijk personeel en snelle service.

Vreselijke klantenservice

Wat een slechte klantenservice. De telefoon wordt gewoon opgehangen, vreselijk onbeleefd, je moet overal voor bijbetalen. Meerdere malen gesproken met Karin, wat een onbeschofte vrouw. Ze spreekt niet eens correct Nederlands.

Zeer mooie kast!

Een van de nieuwste uitvoering van de Simon vitrinekast is op ons verzoek gemaakt. Van te voren is gezegd dat we dan wel geduld moesten hebben, het hele proces kon even duren en dat klopt. Maar wat een geweldige kast is het geworden!!!

Snelle levering, goed product en goede service!

Ik heb een tafel met stoelen gekocht en deze was snel en volgens afspraak geleverd. De adviseur was vriendelijk, nam de tijd en keek goed naar wat mijn wensen waren en ik ben heel blij met deze keuze! Verder is het een mooie en moderne ingerichte winkel met vriendelijk personeel!

Super service

In december ga ik verhuizen en zodoende ben ik alvast gaan shoppen. Een super grote winkel waar ik voor bijna mij hele inrichting heb kunnen slagen. Ik vond het eigenlijk te vroeg om te bestellen maar de adviseur heeft aan de hand van de tekening & mijn smaak aangegeven welke meubels het beste zouden passen. Als het gevolg van de coronacrisis gaven ze aan dat de levertijden van sommige producten uitliepen en daarom kosteloos mijn nieuwe meubels op zullen slaan. Al met al een super mooie winkel met voor ieder wat wils en super personeel met een eerlijke mening!

Schandalig

2 nachtkastjes gekocht,waarvan 1 schuif bijna niet open ging,heb gevraagd voor oplossing ter plaatse of ze het kunnen maken of als ik een korting kreeg.... geen van beide was mogelijk. Wel 1.5u enkele rit gereden ipv van eerst het product na te kijken voor dat ik langskwam!!

Gewoon goed geregeld

ik kan bij de levering niet thuis zijn en had gevraagd de spullen in 't portaal te laten zetten. S avonds op t gemak alles naar boven gesjouwd. Meubels is groot maar kan tegen een stootje dankzij de goed verpakking. Ook ophangen fluitje van een cent

Top!!

Hele goed service en hele mooie collectie.. denken graag met je mee!!

4 beschadigde stoelen geleverd gekregen, slechte service!

Vandaag zijn naar aanleiding van onze bestelling 4 stoelen geleverd. Mijn vriend nam de stoelen aan van de bezorger van Zen lifestyle. De stoelen waren al gemonteerd en werden geleverd zonder beschermfolie of doos eromheen. Dus je raad het al, alle 4 de stoelen zijn beschadigd. Deze beschadigingen bestaan uit krassen op de stof en rugleuningen die scheef gemonteerd staan. Direct gebeld met de klantenservice en situatie uitgelegd. Zij konden niets voor mij betekenen, chauffeur die net de hoek om was kon niet meer terug komen. Ik moest maar een mailtje sturen, belachelijk! Direct foto's gemaakt en mail gestuurd, ik moet nog antwoord krijgen...

Erg matig

We hebben tafel Joost op 29-11-2019 besteld via de site. Het is nu 14 maart 2020 en nog steeds niet geleverd. We wachten nog deze week af en dan annuleren we de order. Keer op keer gebeld; er worden beloftes gedaan dat de tafel bij de volgende levering zit en vervolgens hoor/zie je niks en moeten we weer bellen. Tafel schijnt in NL gemaakt te worden geeft Zen aan. Balen..ik zou niks bestellen bij deze winkel.

Prima tv-meubel, slecht mail contact!

Wij hebben onlangs het tv-meubel Simon gekocht. Snelle levering en staat geweldig. In de winkel is aangegeven dat er mogelijk ook nog een buffetkast komt. Meerdere malen, vanaf 2 jan., contact gezocht via de mail, je krijgt reactie (maar geen antwoord op de vraag) en vervolgens niks meer... gebeld en dan wordt je onvriendelijk te woord gestaan. Heel erg jammer! Ja, nee of we weten het nog niet is toch ook een antwoord...

Fijne ruime winkel, mooie producten en klantgerichte medewerkers

Onlangs hebben wij de wandkast Lex gekocht en die stond zo mooi in onze woonkamer dat we meteen het bijpassende tv-meubel erbij besteld hebben. Het is nu één mooi geheel waar we erg blij mee zijn. De meubels werden ook telkens binnen anderhalve week bezorgd wat het veel leuker maakt dan wanneer je er bijv. 2 maanden op moet wachten. Over de service van de medewerkers niets dan goeds: ze deden alles om aan onze wensen tegemoet te komen. Als wij iets nieuws nodig hebben gaan we weer naar Zen Lifestyle!

Accuraat

Accuraat, correct en snel geholpen.

Uitstekend!

Vandaag tv-meubel bezorgd. Wat 'n ontzettend aardige en behulpzame bezorgers. Chapeau !

Heerlijk zacht, mooi en stijlvol!

Twee mooie donkerrode stoelen aan de tafel. Zouden ze lekker zitten, mooi blijven met de kids? Ik ben er erg tevreden over! De stoel zit lekker, heeft een mooie uitstraling en elegante poten! Uit praktisch oogpunt, als er iets opzit is het makkelijk schoon te maken! Een echte aanrader dus!

Een fijne ervaring voor m'n billen

De levering van de stoelen was super, de doos werden netjes in de huiskamer neergezet door de chauffeur. Dus dat begon al goed! Het in elkaar zetten van de stoelen was zo gebeurd. Ik ben hoogzwanger, maar toch heb ik ze makkelijk zelf in elkaar kunnen zetten. Wederom een pluspunt. En de stoelen zien er gewoon geweldig uit en ze zitten nog veel geweldiger. Dus in 1 woord: Complete goede ervaring.

Super kwaliteit en service

Heel tevreden over mijn eetstoelen, goede service, snelle communicatie en kwaliteit is echt top. De stoelen zitten overheerlijk. Ik zou het zeker aanbevelen.

Uitstekende service

Bij het leveren van mijn eetkamerstoel bleek na het uitpakken dat het beschadigd was. Ik maakte daar melding van en binnen een wedk werd het stoeltje opgehaald en omgeruild voor een ander!

781 Graafseweg

Wijchen 6603 CG