Pluspunten
Prima contact gehad met dit bedrijf over het maken van een afspraak en een flexibele houding ten opzichte van het op één hoog wonen.
VerbeterpuntenAflevering kon voor mijn woonplaats enkel plaatsvinden op een donderdag. Daarbij kon de bezorger niet aangeven tussen wat voor tijdslot er zou worden afgeleverd. Het is als klant erg lastig om op een doordeweekse dag de gehele dag beschikbaar te zijn om een meubel aan te nemen. Daarnaast heb ik gebruik gemaakt van achteraf betalen en kreeg ik de factuur al een week vóór levering en daarbij ging dus ook de betalingstermijn al in. De factuur zou pas verstuurd moeten worden ná levering.
Pluspunten
Mooie producten voor een goede prijs
VerbeterpuntenMeer flexibiliteit mbt de dagen waarop een bestelling bezorgd wordt zou fijn zijn.
Pluspunten
Mooi ingerichte winkel met een breed assortiment! Service en duidelijkheid geven over levertijden zijn aandachtspunten waar wel nog een (flinke) slag in te maken valt.
VerbeterpuntenDe klant in de winkel beter informeren over eventuele lange levertijden en wie contactpersoon bij service vragen is. Bestelling geplaatst waarbij zowel op de website als in de winkel werd aangegeven dat het product 'Op voorraad' was, om vervolgens een dag na de bestelling een belletje te krijgen met een levertijd van meer dan 10 werkweken. Dan is een deel van het aankoopbedrag al wel betaald en drukt nogal een negatieve stempel op de aankoop.
Pluspunten
In de winkel zeer vriendelijk geholpen
VerbeterpuntenIk kreeg een zwaar beschadigd tafeltje geleverd. Kijk voortaan product eerst goed na voordat u het in de verpakking doet om naar de klant te versturen
Pluspunten
Zeer mooie meubels, als je opzoek bent naar meubels van hout zeker een aanrader
VerbeterpuntenMag nog iets meer mee gedacht worden met de klant. Ook als er al iets gekocht is. Was opzoek naar paar andere dingen maar niet echt goed mee geholpen. Eerste afspraak daar in tegen zeer goed geholpen
Pluspunten
Geweldige winkel! Prachtig assortiment. Voor ieder wat wils!Wij hebben heel ons interieur bij zen samen gesteld. De eigenaar is ook super vriendelijk en geeft goed advies. We zijn al vaak geweest! Maar zullen zeer zeker nogmaals binnen lopen. Ook zijn we enthousiast over de levertijd! We hebben niet langer dan 2 weken hoeven te wachten, kleine producten op voorraad konden we direct mee nemen. Normaal schrijf ik geen recenties, maar voor zen maak ik een uitzondering! Nogmaals bedankt!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Zee vriendelijke medewerkers. En geweldige producten. Ik ben zeer blij met mijn aankopen. En ook zeer tevreden over de levering!
VerbeterpuntenInterne communicatie, er was een kleine verwarring over de leveringsmogelijkheden en of het gewenste product wel leverbaar was. Uiteindelijk is dat helemaal goed gekomen maar waren een paar telefoontjes voor nodig.
Pluspunten
VerbeterpuntenKlantenservice is extreem slecht. Komen afspraken herhaaldelijk niet na. Slecht bereikbaar, extreem lang in de acht. Je wordt niet teruggebeld. Het meest opvallende is het gedrag van de directeur bij een geschil. Wat een boef! Aardig geholpen door hem in de winkel, maar zodra je betaald hebt, dan begint de ellende. Ben een dag voor niets thuis gebleven, kwamen gewoon niet opdagen (?). Interesseerde ze niets, niet eens een sorry. Kan nog wel even zo doorgaan, service is extreem slecht, nog nooit vertoond dit. Hier niet kopen, kijk uit!
Pluspunten
Zeer mooie zaak, prijs kwaliteit dik in orde. Zeer gunstig maar ook dure spullen, winkel voor echte woonliefhebber.
Verbeterpuntenerg druk in de winkel, misschien meer personeel, ben uit eindelijk wel goed geholpen en geslaagd! spullen geleverd netjes moest wel zelf de bank uit pakken, min puntje
Pluspunten
*Super goed geadviseerd en zeer ruime kuis. *Prijs/kwaliteitverhouding
VerbeterpuntenGeen, zeker een bezoek waard!
Pluspunten
Vandaag stoelen gekocht, kon stoelen direct meenemen, perfect geholpen.
VerbeterpuntenAfhaal magazijn was lastig te vinden.
Pluspunten
They're really good at taking your deposit and your time...12 weeks....and counting.... Thank you for your service!
VerbeterpuntenAdjust the website delivery time from 3-6 weeks to minimum 12 weeks delivery time. Also, have customer service sound less annoyed when you call to ask them about your order.
Pluspunten
Fijn geholpen en goed geadviseerd over de eetkamerstoelen!
Pluspunten
Geen één!
VerbeterpuntenKlachten van klanten serieus nemen en daar een prioriteit aan geven. Ik heb na 1,5 jaar nog steeds niet de goede kasten in mijn woonkamer staan en ik wordt keer op keer van het "kastje" naar de muur gestuurd.
Pluspunten
Zeer mooie spullen! Leuke verkopers. Maar..........
VerbeterpuntenOp 10 Maart 2017 een eethoek besteld. Na 6 weken een telefoontje dat de tafel die wij besteld hadden niet geleverd kon worden. Prima dat kan maar dan vraag je jezelf toch al af kon dat niet eerder. Maar goed.Toen 20 keer gebeld van waar blijven de spullen, elke keer weer een andere smoes. Dus naar 10!!!!!!!!! Maanden de bestelling geannuleerd. Deze was nog steeds niet geleverd. Op dit moment wacht ik al bijna 6 weken op het terug storten van mijn aanbetaling. 4 x bellen en elke keer weer een andere smoes. Vandaag bel ik voor de laatste keer. Krijg ik mijn 680 euro morgen niet teruggestort dan doe ik aangifte bij de politie en schakel ik mijn rechtsbijstand in. Ik heb nog nooit een bedrijf meegemaakt zoals Zen lifestyle!
Pluspunten
Geweldig geholpen in de winkel in Nijmegen, vriendelijk en behulpzaam.
VerbeterpuntenAls je een levertijd van 4 weken communiceert bel je na 6 weken de orderadministratie. Een onvriendelijke vrouw vertelt dat het minimaal 9 weken blijkt te duren en als je daar een probleem mee hebt neem je maar contact op met de winkel. Zeer klantonvriendelijk en ik zou geen 2e keer iets bestellen om deze reden! Jammer voor het zeer vriendelijke en behulpzame winkelpersoneel!
Pluspunten
gewoon een leuke winkel, vriendelijk en behulpzaam personeel met een grote diversiteit aan artikelen.
VerbeterpuntenHebben al diverse meubelen/artikelen gekocht. Een kleine beloning/waardering voor vaste/terug komende klanten, in welke vorm dan ook, is misschien wel een aandachtspuntje.
Pluspunten
Ontzettend mooi bedrijf met heel veel keus en vriendelijk personeel. Ons huis word pas eind november opgeleverd maar alles wat we nu hebben uitgezocht bewaren ze voor ons in hun magazijn en kan op oproep worden bezorcht. Een onverwacht luxe service! Wij komen hier zeker terug voor meer!
VerbeterpuntenMisschien n beter route zodat je niets mist?
Pluspunten
Super enthousiaste en kundige verkoper; no nonsence en voor en nadelen vertellen van de diverse banken. Veel kennis over waar producten zijn gemaakt en over diversiteit van de stoffen. Uiteindelijk ook even de ruimte gegeven om samen te overleggen qua stofsoort en wel/niet behandelen. Echt klasse! Verder echt leuke zaak, via internet gevonden. Leuke en betaalbare en diversiteit van materialen/stijlen voor inrichting van je huis. Wij bevelen dit bedrijf van harte aan (en hoe leuk dat straks de koffiehoek klaar is)! Nu benieuwd naar de bank die over een paar weken wordt geleverd!
VerbeterpuntenMaak via facebook/instagram/twitter of de website nog meer reclame over jullie leuke en betaalbare producten!
Pluspunten
Geote showroom, product dat ik kocht goed geprijsd.
VerbeterpuntenBij aflevering teken je voor een dichte doos, geen advies voor onderhoud erbij. Geen beschrijving van het product ( welke houtsoort en hoe het behandeld is).
Pluspunten
Creatief en meedenkend en daarmee een mooie maatwerkoplossing tot stand gebracht! Levering sneller dan gepland. Vriendelijk en behulpzaam personeel
VerbeterpuntenBlijf zoals je bent, met het supermooie aanbod en de service zoals je die levert!
Pluspunten
afgesproken aflever datum was oke
Pluspunten
Omdat de levering van twee bankjes wat langer duurde, is dit door Zen Lifestyle uitstekend opgelost. De klantvriendelijkheid en service is prima!!
Pluspunten
Netjes dat ze ons op de hoogte stelde met een langere levertijd dan verwacht en ons de mogelijkheid boden om nog van de koop af te zien
Tv meubel met beschadiging geleverd. Vervolgens gesproken met een vrouw bij de klantenservice die waarschijnlijk daar via een wahjong regeling werkt. Geen oplossing geboden. Uiteindelijk naar meerdere omwegen een nieuw tv meubel gekregen die wederom was beschadigd. Echt zeer zeer slecht bedrijf. BESTEL HIER NIKS!!
781 Graafseweg
Wijchen 6603 CG