Blij met onze nieuwe aanwinsten! De Donnie bank en Sleeper eettafel met Jessda stoelen geven ons huis een relaxte uitstraling. We werden vriendelijk geholpen zowel in de winkel als bij het bezorgen. Ook voor andere meubels komen wij nog zeker terug bij Zen Lifestyle!
Meerdere meubels besteld, 1 helaas kapot gegaan, ik kreeg meteen een snelle reactie en een oplossing! En ik mocht zelfs het product omruilen voor een andere! Terwijl ik de oude mocht gebruiken tot de levering :) Ben enorm tevreden en bij de levering waren het aardige jonge mannen :)
Beste Melissa, Wat een fijne review, dank je wel! We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met onze service en de oplossing die we konden bieden. We vinden het belangrijk dat onze klanten altijd op de eerste plaats staan, en het is geweldig dat de levering ook goed verliep! Veel plezier met je nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Team Zen Lifestyle
Salontafel Bink online gekocht bij Zen Lifestyle. Mooie solide tafel waar we erg blij mee zijn. Echter vonden wij een miniem afwerkingsfoutje. Foto gemaild en de tafel is probleemloos omgeruild. Bezorging werd tijdig aangekondigd en was keurig. Service van de bovenste plank. Service met een hoofdletter S.
Beste Rob, Bedankt voor je fantastische review! We zijn blij dat je tevreden bent met de salontafel en de service die je hebt ontvangen. Fijn om te horen dat het omruilen soepel verliep en dat de bezorging naar wens was. We streven altijd naar service van de hoogste kwaliteit, dus het is geweldig om te lezen dat dit voor jou zo is ervaren. Veel plezier met je nieuwe salontafel! Met vriendelijke groet, Team Zen-Lifestyle
Ik zag dat de boekenkast Luna op voorraad was en heb deze meteen besteld. Nog geen week later had ik de kast al in huis! De leveranciers bellen een half uur voordat ze er zijn en zetten de kast op de plek waar je hem wilt hebben. Super service en erg blij met de mooie kast Luna!
Beste Celine, Hartelijk bedankt voor je review! Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en bezorging. We wensen je heel veel plezier met de prachtige Luna boekenkast! Met vriendelijke groet, Team Zen Lifestyle
Het voldoet erg aan onze verwachtingen,de meubels zijn mooi afgewerkt,en binnen de levevertermijn geleverd , kort gezegd een goedeprijs kwaliteit verhouding ,en netjes optijd bezorgd ,ga zo door !!
Beste Theo, Bedankt voor je fijne review! We zijn blij dat de meubels aan je verwachtingen voldoen en dat je tevreden bent met de afwerking en levering. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Zen-Lifestyle
Een eettafel besteld bij zen lifestyle. Bij aflevering bleek er een kleine beschadiging aan de eettafel te zijn. Mail gestuurd en zeer snel (een bevredigend) antwoord! U krijgt een nieuwe tafel. Bij aflevering van de nieuwe tafel is deze snel en professioneel door het bezorgingspersoneel/monteurs ter plekke gemonteerd. Top! Met name de vriendelijke en behulpzame mailafhandeling (Meike) verdiend een pluim!
Beste Gerard, Bedankt voor je mooie review! We zijn blij dat het probleem met de eettafel snel en naar tevredenheid is opgelost. Fijn om te horen dat de nieuwe tafel professioneel is gemonteerd en dat je onze service, met name de mailafhandeling door Meike, zo waardeert. We zullen je complimenten zeker doorgeven! Geniet van je nieuwe eettafel en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Team Zen-Lifestyle
5 sterren - Geweldige service en kwaliteit! Mijn eerste bank gekocht bij zen lifestyle wijchen en ik ben super tevreden! Het team was vriendelijk, behulpzaam en geduldig. De bank is van topkwaliteit en de levering verliep vlekkeloos. Ik voel me helemaal thuis dankzij zen lifestyle wijchen. Zeker een aanrader!!
Hi Jack, Wat geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent met je nieuwe bank en onze service! We doen altijd ons uiterste best om onze klanten blij te maken, en het is fantastisch om te horen dat dit bij jou is gelukt. We zijn blij dat je je helemaal thuis voelt met je nieuwe aanwinst. Bedankt voor je 5 sterren review en de lieve woorden over ons team! We hopen je snel weer te mogen verwelkomen in onze winkel of online. Nogmaals bedankt en veel plezier met je bank! Met vriendelijke groet, Het Zen Lifestyle Team
Al lange tijd op zoek naar een stoel om onze woonkamer compleet te maken. Na lang zoeken bij zen lifestyle de perfecte stoel gevonden. Super vriendelijk geholpen door een medewerker met bijpassende styling advies. Wij komen zeker terug voor aanschaf van andere items !!
Ze hebben veel keuze en we kregen goed advies.
Wij hebben een mooie eettafel besteld bij Zen Lifestyle en zijn er enorm blij mee. Er kunnen altijd dingen gebeuren met de tafel en dat was bij ons ook het geval, maar Zen Lifestyle heeft dit adequaat en professioneel opgepakt. Resultaat is dat wij weer blij zijn met de tafel en met name de snelle service die we hebben gekregen.
Beste Dennie, Hartelijke bedankt voor je goede review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service. Hopelijk mogen we jullie in de toekomst ook naar tevredenheid helpen. We wensen jullie nog heel veel plezier met de tafel. Met vriendelijke groet, Team Zen Lifestyle
Woonwinkel Zen, leverd mijn een zwevende tv meubel in doos! Netjes op tijd,in doos! Voordat ze gaan,maak ik hem open,en een verkeerde kleur zit erin! Had zwart besteld,maar zit een blanke naturel kleur in! Ik zeg tegen de bezorgers,verkeerde kleur,hij kan weer mee terug! Tot hun spijt,sorry dat wisten we niet! Ik bel gelijk,na zaak,en mail,en hun nemen foto,en nemen de kast in doos mee! Mijn klusjesman zou de zwevende tvkast komen hangen die dag! Kan hem afzeggen,voor deze dag! En je sluit achteraan! Week later word mijn kast bezorgd! Zonder doos!! Ik leg zelf nog laken en deken neer,en ze zetten de zwevende kast van 2.40 mooi naar achteren,op deken en laken! Ziet er allemaal prima uit! Maar mijn klusjesman komt hem ophangen! En tot onze spijt,zien we achter onder de kast,of er een muis heeft aan zitten te eten! Nou dat zag je niet,toen de bezorgers hem bezorgde! Ik ben 1.55cm lang,en ik kan die kast,in mijn eentje niet optillen! Ik had dat moeten zien, zegt nu een medewerker van Zen! Hoe krijg jij het voor elkaar,om met 1.55 die kast op te tillen,in je eentje! En dan zeggen ze nu,u bent 2 dagen telaat! U had 14 dagen de tijd,om te reageren als het product(zwevende tvkast)niet goed was! Ik krijg als eerst, een verkeerde kleur(zwevende tvkast) thuis bezorgd! Week later,een zwevende tvkast van 2.40 zwart bezorgd, zonder doos! Door de bezorgers,op de laken en deken ,zover na achteren,dat we er allemaal voor goed langs kunnen! En niet in de weg staat! En nu,willen ze me met €50,- tegemoet zien! Wat ik niet vraag,ik wil graag een oplossing,voor een nieuw zwevende meubel! Had ook nog gezegd,jullie hebben mij toch niet die kapotte zwevende tvmeubel bezorgd! Wie in de winkel stond! Had ook nog,aan de verkoopster gevraagd van Zen,ik krijg deze toch niet! Nee hoor u krijgt gewoon een hele nieuwe! Nou nee hoor! Ik heb geen hele nieuwe! Ik wacht nog steeds op een telefoontje van een klantenservice medewerker! 05-06-2024 gekocht
Beste Sia, Bedankt voor uw review. Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent over uw ervaring. We willen echter graag duidelijkheid bieden over de situatie en opnieuw onze excuses aanbieden voor de verkeerde kleur bij de eerste levering. We hebben dit destijds direct opgelost door het meubel in de juiste kleur om te ruilen. Het is jammer dat er verwarring is ontstaan over de herkomst van het meubel. Het ging om een gloednieuw exemplaar dat rechtstreeks vanuit ons centrale magazijn geleverd werd, niet een meubel uit de winkel. Onze chauffeurs pakken vaak meubels al in de vrachtwagen uit om overtollig verpakkingsmateriaal direct af te voeren, wat de reden was dat het meubel zonder verpakking naar binnen is gebracht. Zen Lifestyle is een CBW-erkende woonwinkel, wat betekent dat klachten binnen twee weken na levering bij ons gemeld moeten worden. Uw melding kwam helaas 2,5 weken later, waardoor het voor ons moeilijk is om vast te stellen hoe en wanneer de schade is ontstaan. Omdat u bij levering heeft getekend voor goede ontvangst, was de schade ons niet eerder bekend. Desondanks hebben wij uw klacht in behandeling genomen en u een korting aangeboden om tegemoet te komen. Helaas kon u zich hier niet in vinden. We hebben u op 6 september een mail gestuurd, maar tot op heden geen reactie ontvangen. We zouden het op prijs stellen als u nog contact met ons opneemt, zodat we samen tot een oplossing kunnen komen. Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Team Zen Lifestyle
In de winkel al snel een bank gezien die ik wilde kopen en alles werd netjes met me doorgenomen, de bezorgdatum, de opties wat betreft garantie etc. ben heel netjes geholpen. En de showroom is zoooo mooi ik wil alles mee nemen!
Beste Pleun, Bedankt voor je leuke review! Wat fijn om te horen dat je zo snel je ideale bank hebt gevonden en dat alles duidelijk met je is doorgenomen. We zijn blij dat je onze showroom zo mooi vindt en dat je zo enthousiast bent over onze collectie. We hopen dat je veel plezier zult hebben van je nieuwe bank en zien je graag nog eens terug in onze winkel! Met vriendelijke groet, Team Zen-Lifestyle
Super prettige winkel met persoonlijke aandacht! Er is genoeg keus en het personeel neemt de tijd om echt met je mee te denken. Wij zijn zeker geslaagd en blij met onze aankopen!
Beste Anna, Wat een mooie review, dank je wel! We zijn blij om te horen dat je onze winkel als prettig hebt ervaren en dat je onze persoonlijke service waardeert. Het is fijn dat jullie geslaagd zijn en tevreden zijn met de aankopen. We hopen jullie snel weer te mogen verwelkomen in onze winkel! Met vriendelijke groet, Team Zen-Lifestyle
Ik wist al wat ik wou hebben, en ben in de winkel snel en goed geholpen, het bezorgen ging ook prima, lekker snel ook. Zijn heel erg blij met onze nieuwe kasten.
Beste Sabrina, Bedankt voor je 5-sterrenreview! We zijn blij dat jullie zo tevreden zijn met de nieuwe kasten en de service van ons winkelpersoneel. Veel plezier met je nieuwe kasten en hopelijk tot snel in de winkel! Met vriendelijke groet, Team Zen-Lifestyle
Na een dagje shoppen in deze winkel terecht gekomen en een bankstel gekocht. Bij thuiskomst nog eens even gekeken op internet en tot onze schrik dezelfde bank 500 euro goedkoper!! De andere dag gelijk gebeld en daar begonnen de verwachte smoesjes,andere stof,andere pootjes en meer van die blablabla. Na contact met mijn rechtsbijstand dit besproken maar helaas,niets aan te doen want het is in de winkel gekocht,annulering is mogelijk volgens de door hun verstrekte CBW voorwaarden echter hebben ze dit ook weer met een inleg velletje afgedekt waarin staat dat annuleren 30%!! van de aanschafwaarde kost! Zoals mijn rechtsbijstand en het CBW al zeiden tegen ons,een geval het ruikt maar het stinkt nog net niet. Jammer dat dit soort uitwassen bestaan en zal ook NOOIT meer iets bij hun kopen en de best mogelijke reclame voor hun maken op social media!!
Beste Ben, Het spijt ons om uw review te lezen, vooral na meerdere malen contact met u te hebben gehad om dit op te lossen. De door u bestelde bank is vrijwel identiek aan het model in onze winkel – dezelfde elementen en stofsoort, alleen in een andere kleur. De prijs die u betaalde, komt dus overeen met de prijs op het prijskaartje in de winkel. Helaas hebben we tijdens het contact te maken gehad met onbehoorlijke en beledigende opmerkingen richting onze receptioniste, wat wij uiteraard betreuren. Ondanks dit, hebben we u nogmaals schriftelijk uitleg gegeven en aangeboden om een goedkopere stof te kiezen, zodat u de bank in de vermelde prijs zou kunnen bestellen zoals u online hebt gezien. Op onze website staat duidelijk vermeld dat de vermelde prijs een vanaf prijs is, afhankelijk van de gekozen opties, zoals stofsoort, poten en indeling. Met vriendelijke groet, Team Zen Lifestyle
Wij zijn in de winkel goed geadviseerd over de diverse opties van onze samengestelde eetkamermeubelen en de levering was conform de opgegeven indicatie.
Beste Mario, Bedankt voor je 5-sterrenreview! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met het advies in onze winkel en dat de levering van de meubelen volgens verwachting is verlopen. We hopen dat je veel plezier hebt van je nieuwe meubelen en staan altijd voor je klaar als je nog vragen hebt! Met vriendelijke groet, Team Zen-Lifestyle
Alweer even geleden kreeg ik mijn eetkamerstoelen prima en heel aardige bezorgers Emre en Fabian Bedankt !!!!
Beste Jeanet, Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent met je eetkamerstoelen en de service van onze bezorgers. We zullen je complimenten aan hen doorgeven. Veel plezier met je nieuwe stoelen en hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Zen-Lifestyle
Stoel via site besteld in de kleur rood-paars. Op de foto meer paars dan rood waarmee wij blij zouden zijn. Na aflevering blijkt te stoel totaal anders van kleur dan op de getoonde foto op de site. Terugsturen kan maar dan moet je € 50 kosten betalen. Discussie over het kleurverschil gaan zij uit de weg. Tip: plaats een foto van de stoel zoals de kleur daadwerkelijk is.
Beste Cor, Bedankt voor uw review. In juni meldde u een klacht over de kleur van de fauteuil, die volgens u afweek van de foto op onze website. We hebben u toen uitgelegd dat de kleur inderdaad overeenkomt, maar dat deze door de lichtinval in uw huis anders kan lijken. De klacht werd als ongegrond beschouwd, maar we hebben u wel geïnformeerd over uw recht om de aankoop binnen 14 dagen te herroepen, zoals vermeld in onze voorwaarden voor online aankopen. Op het retourformulier had u de keuze om de fauteuil zelf te retourneren of deze door ons te laten ophalen tegen een vergoeding van €50. U heeft uiteindelijk besloten de fauteuil te behouden. Met vriendelijke groet, Team Zen Lifestyle
In de eerste week van februari zijn wij met veel enthousiasme naar Zen Lifestyle gegaan. We hadden daar een prachtige set uitgekozen. Eettafel en salontafels. Toen we eenmaal de beslissing hadden gemaakt kwam de verkoopster met het nieuws dat alleen het showroom model nog verkrijgbaar was met enkele beschadigingen. We hadden besloten om de tafel toch te nemen omdat we graag een matchende set wilden. Op de salontafels zouden we 12 weken moeten wachten maar dat was geen probleem. Na de 12 weken waren de salontafels binnen en werden deze gebracht. De tafelbladen kwamen beschadigd aan en zonder schroeven. Dit hebben we niet aangenomen en verteld dat we graag een nieuwe set wilde die niet beschadigd was. De monteurs namen de tafels weer mee terug. Vervolgens hoorde we niks meer vanuit Zen Lifestyle en hebben we zelf maar contact opgenomen. Hier is weer een nieuwe afspraak ingepland voor een week later. Opnieuw komen er verkeerde tafels binnen in een hele andere kleur. Vervolgens hebben wij weer contact opgenomen met de klantenservice en zij kwamen later met het nieuws dat de tafels helemaal niet meer leverbaar waren en we het geld terug konden ontvangen of een andere tafel uit konden kiezen. We waren hier natuurlijk helemaal niet blij mee omdat nu onze set niet meer compleet is waar we dan 3 maanden op hebben gewacht. Daarbij wil ik nog vermelden dat jullie personeel van de klantenservice zo nonchalant is en geen medeleven toont met de klant. Echt walgelijk hoe er met ons om werd gegaan en hoe wij zo aan de kant werden geschoven met niks. Eindstand zitten wij met een beschadigde eettafel die wij genomen hebben voor een complete set en nog steeds zonder salontafels. Vanuit jullie kon er verder ook geen tegemoetkoming of compensatie vanaf. Al met al zijn wij niet blij met jullie en hebben wij tot 3 keer toe moeten regelen met ons werk dat er iemand thuis was wat uiteindelijk uitliep op niks en erg veel frustratie en dan nog zo worden afgescheept met niks. WAARDELOOS.
Beste Luba, Bedankt voor uw review. Het spijt ons te lezen dat u ons 2 sterren heeft gegeven, ondanks onze inspanningen om uw klacht op te lossen. Allereerst bieden we onze oprechte excuses aan voor het ongemak. Dit was zeker niet onze bedoeling. Op 15 april 2024 vond de levering plaats en op 18 april 2024 hebben we uw klacht in behandeling genomen. We namen contact met u op om een afspraak te maken voor een omruiling op 22 april 2024. Helaas ontdekten we toen dat de salontafels een andere kleur hadden. Na controle in ons magazijn bleek de gehele zending in een andere kleur te zijn geleverd dan de door u bestelde kleur. Helaas blijkt de door u gekozen kleur niet meer leverbaar te zijn. We boden u de keuze voor een alternatief of het retourneren van de salontafels met volledige terugbetaling. In overeenstemming met u koos u voor de laatste optie. Als een klacht gegrond is, is het de verantwoordelijkheid van de winkelier om deze op te lossen. Echter, een winkelier is niet verplicht om de klant te compenseren, zoals we u hebben uitgelegd en waar u het niet mee eens was. Wat betreft uw opmerking over de servicemedewerker die nonchalant zou zijn en geen medeleven heeft getoond, willen we benadrukken dat we dit niet herkennen. De servicemedewerker heeft u op een vriendelijke manier te woord gestaan en in onze e-mailcorrespondentie van 2 mei heeft ze ook toelichting gegeven op de stappen die we achter de schermen hebben ondernomen om te proberen alsnog de juiste salontafels te vinden. Bovendien heeft ze haar medeleven getoond aan de telefoon en de mail. Wij hebben uw klacht correct opgelost in samenspraak met u. Wij vinden het dan ook erg vervelend om deze negatieve review te zien. Met vriendelijke groet, Team Zen Lifestyle
Erg goed geholpen door de verkoopmedewerkers van Zen Lifestyle in Wijchen. In de winkel zijn we met een van de verkoopmedewerkers op zoek gegaan naar de juiste combinatie van meubels voor in mijn nieuwe woning en het staat geweldig! Daarnaast super snel geleverd en een top service, zeker aan te raden!
Nog nooit heb ik zo’n slechte ervaringen gehad met een bedrijf. Ik ben verbijsterd maar bovenal teleurgesteld. 1 oktober bestelde wij voor ons eerste koophuis onze eettafel, eetstoelen en salontafel bij Zen Lifestyle in Wijchen. Daar werd ons belooft dat de meubels rond januari zouden binnenkomen. Echter, bleek na contact met de klantenservice heel wat anders. Het zou pas eind februari zijn, dat was een ontzettende teleurstelling. Als goedmakertje kregen we een leeneettafel, de eerste erg bagger (ik kon wel huilen), maar na opnieuw contact met de klantenservice, werd deze omgeruild voor een ander. Vorige week begon ik weer met bellen, niet een keer maar vaker, want ik wist: je weet het maar nooit bij dit bedrijf. Mij werd tweemaal beloofd dat hij deze week binnen zou komen. De medewerker belde mij zelfs nog terug om mij dit te vertellen (goed bedoeld natuurlijk, maar daar klopte achteraf niks van..) Dus vol spanning belde ik deze ochtend op. Tranen in mijn ogen.. De medewerker van de klantenservice had mij een valse belofte gedaan die week daarvoor, ze had verkeerd gekeken. Het zal eind mei worden. Zoals ik aangaf: verbijsterd, verdrietig, boos. Ik hoop dat men begrijpt dat de continu valse beloften die worden gedaan je zo laten voelen.. Onbegrijpelijk.
Emre en Fabian waren keurig op tijd, waren zeer bereid om even mee te kijken en te bedenken hoe een te grote kast door een te smalle gang moest
Beste Petra, Hartelijk bedankt voor je review. Heel fijn dat Emre en Fabian zo'n goede service hebben geleverd. We wensen je alvast veel plezier met je nieuwe aankoop. Hartelijke groeten, Het Zen Lifestyle Team
Zeer beleeft en behulpzame bezorgers, die alles netjes en voorzichtig binnen hebben gezet.
Beste Rob, Hartelijk bedankt voor je review. Heel fijn dat onze bezorgers zo'n goede service hebben geleverd. We wensen je alvast veel plezier met je nieuwe aankoop. Hartelijke groeten, Het Zen Lifestyle Team
Bezorgers Roy en Bas
Beste Mike, Hartelijk bedankt voor je review. Heel fijn dat Roy en Bas zo'n goede service hebben geleverd. We wensen je alvast veel plezier met je nieuwe aankoop. Hartelijke groeten, Het Zen Lifestyle Team
Fijne ervaring, hebben de bank netjes bezorgd 8 hoog. Vriendelijke en behulpzame bezorgers.
Beste Sam, Hartelijk bedankt voor je review. Heel fijn dat onze bezorgers zo'n goede service hebben geleverd. We wensen je alvast veel plezier met je nieuwe aankoop. Hartelijke groeten, Het Zen Lifestyle Team
781 Graafseweg
Wijchen 6603 CG
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire