We zijn helemaal zen!

Blij met onze nieuwe aanwinsten! De Donnie bank en Sleeper eettafel met Jessda stoelen geven ons huis een relaxte uitstraling. We werden vriendelijk geholpen zowel in de winkel als bij het bezorgen. Ook voor andere meubels komen wij nog zeker terug bij Zen Lifestyle!

Goede service! Klant staat op nummer 1

Meerdere meubels besteld, 1 helaas kapot gegaan, ik kreeg meteen een snelle reactie en een oplossing! En ik mocht zelfs het product omruilen voor een andere! Terwijl ik de oude mocht gebruiken tot de levering :) Ben enorm tevreden en bij de levering waren het aardige jonge mannen :)

Salontafel Bink

Salontafel Bink online gekocht bij Zen Lifestyle. Mooie solide tafel waar we erg blij mee zijn. Echter vonden wij een miniem afwerkingsfoutje. Foto gemaild en de tafel is probleemloos omgeruild. Bezorging werd tijdig aangekondigd en was keurig. Service van de bovenste plank. Service met een hoofdletter S.

Super aankoop, met snelle levering!

Ik zag dat de boekenkast Luna op voorraad was en heb deze meteen besteld. Nog geen week later had ik de kast al in huis! De leveranciers bellen een half uur voordat ze er zijn en zetten de kast op de plek waar je hem wilt hebben. Super service en erg blij met de mooie kast Luna!

We zijn erg tevreden met onze aankoop

Het voldoet erg aan onze verwachtingen,de meubels zijn mooi afgewerkt,en binnen de levevertermijn geleverd , kort gezegd een goedeprijs kwaliteit verhouding ,en netjes optijd bezorgd ,ga zo door !!

Super service!

Een eettafel besteld bij zen lifestyle. Bij aflevering bleek er een kleine beschadiging aan de eettafel te zijn. Mail gestuurd en zeer snel (een bevredigend) antwoord! U krijgt een nieuwe tafel. Bij aflevering van de nieuwe tafel is deze snel en professioneel door het bezorgingspersoneel/monteurs ter plekke gemonteerd. Top! Met name de vriendelijke en behulpzame mailafhandeling (Meike) verdiend een pluim!

TOP Winkel

5 sterren - Geweldige service en kwaliteit! Mijn eerste bank gekocht bij zen lifestyle wijchen en ik ben super tevreden! Het team was vriendelijk, behulpzaam en geduldig. De bank is van topkwaliteit en de levering verliep vlekkeloos. Ik voel me helemaal thuis dankzij zen lifestyle wijchen. Zeker een aanrader!!

Persoonlijk en eerlijk advies

Al lange tijd op zoek naar een stoel om onze woonkamer compleet te maken. Na lang zoeken bij zen lifestyle de perfecte stoel gevonden. Super vriendelijk geholpen door een medewerker met bijpassende styling advies. Wij komen zeker terug voor aanschaf van andere items !!

Mooie winkel met veel keuze

Ze hebben veel keuze en we kregen goed advies.

klant staat centraal en oplossingsgericht

Wij hebben een mooie eettafel besteld bij Zen Lifestyle en zijn er enorm blij mee. Er kunnen altijd dingen gebeuren met de tafel en dat was bij ons ook het geval, maar Zen Lifestyle heeft dit adequaat en professioneel opgepakt. Resultaat is dat wij weer blij zijn met de tafel en met name de snelle service die we hebben gekregen.

Na 3 maanden nog steeds niet opgelost!

Woonwinkel Zen, leverd mijn een zwevende tv meubel in doos! Netjes op tijd,in doos! Voordat ze gaan,maak ik hem open,en een verkeerde kleur zit erin! Had zwart besteld,maar zit een blanke naturel kleur in! Ik zeg tegen de bezorgers,verkeerde kleur,hij kan weer mee terug! Tot hun spijt,sorry dat wisten we niet! Ik bel gelijk,na zaak,en mail,en hun nemen foto,en nemen de kast in doos mee! Mijn klusjesman zou de zwevende tvkast komen hangen die dag! Kan hem afzeggen,voor deze dag! En je sluit achteraan! Week later word mijn kast bezorgd! Zonder doos!! Ik leg zelf nog laken en deken neer,en ze zetten de zwevende kast van 2.40 mooi naar achteren,op deken en laken! Ziet er allemaal prima uit! Maar mijn klusjesman komt hem ophangen! En tot onze spijt,zien we achter onder de kast,of er een muis heeft aan zitten te eten! Nou dat zag je niet,toen de bezorgers hem bezorgde! Ik ben 1.55cm lang,en ik kan die kast,in mijn eentje niet optillen! Ik had dat moeten zien, zegt nu een medewerker van Zen! Hoe krijg jij het voor elkaar,om met 1.55 die kast op te tillen,in je eentje! En dan zeggen ze nu,u bent 2 dagen telaat! U had 14 dagen de tijd,om te reageren als het product(zwevende tvkast)niet goed was! Ik krijg als eerst, een verkeerde kleur(zwevende tvkast) thuis bezorgd! Week later,een zwevende tvkast van 2.40 zwart bezorgd, zonder doos! Door de bezorgers,op de laken en deken ,zover na achteren,dat we er allemaal voor goed langs kunnen! En niet in de weg staat! En nu,willen ze me met €50,- tegemoet zien! Wat ik niet vraag,ik wil graag een oplossing,voor een nieuw zwevende meubel! Had ook nog gezegd,jullie hebben mij toch niet die kapotte zwevende tvmeubel bezorgd! Wie in de winkel stond! Had ook nog,aan de verkoopster gevraagd van Zen,ik krijg deze toch niet! Nee hoor u krijgt gewoon een hele nieuwe! Nou nee hoor! Ik heb geen hele nieuwe! Ik wacht nog steeds op een telefoontje van een klantenservice medewerker! 05-06-2024 gekocht

Duidelijk

In de winkel al snel een bank gezien die ik wilde kopen en alles werd netjes met me doorgenomen, de bezorgdatum, de opties wat betreft garantie etc. ben heel netjes geholpen. En de showroom is zoooo mooi ik wil alles mee nemen!

Warm bad!

Super prettige winkel met persoonlijke aandacht! Er is genoeg keus en het personeel neemt de tijd om echt met je mee te denken. Wij zijn zeker geslaagd en blij met onze aankopen!

Ik wist al wat ik wou hebben, en ben in de winkel snel en goed geholpen, het bezorgen ging ook prima, lekker snel ook. Zijn heel erg blij met onze nieuwe kasten.

Het ruikt aan alle kanten.

Na een dagje shoppen in deze winkel terecht gekomen en een bankstel gekocht. Bij thuiskomst nog eens even gekeken op internet en tot onze schrik dezelfde bank 500 euro goedkoper!! De andere dag gelijk gebeld en daar begonnen de verwachte smoesjes,andere stof,andere pootjes en meer van die blablabla. Na contact met mijn rechtsbijstand dit besproken maar helaas,niets aan te doen want het is in de winkel gekocht,annulering is mogelijk volgens de door hun verstrekte CBW voorwaarden echter hebben ze dit ook weer met een inleg velletje afgedekt waarin staat dat annuleren 30%!! van de aanschafwaarde kost! Zoals mijn rechtsbijstand en het CBW al zeiden tegen ons,een geval het ruikt maar het stinkt nog net niet. Jammer dat dit soort uitwassen bestaan en zal ook NOOIT meer iets bij hun kopen en de best mogelijke reclame voor hun maken op social media!!

Conform afspraak en verwachting

Wij zijn in de winkel goed geadviseerd over de diverse opties van onze samengestelde eetkamermeubelen en de levering was conform de opgegeven indicatie.

Alweer even geleden kreeg ik mijn eetkamerstoelen prima en heel aardige bezorgers Emre en Fabian Bedankt !!!!

Geen opvolging kleurverschil

Stoel via site besteld in de kleur rood-paars. Op de foto meer paars dan rood waarmee wij blij zouden zijn. Na aflevering blijkt te stoel totaal anders van kleur dan op de getoonde foto op de site. Terugsturen kan maar dan moet je € 50 kosten betalen. Discussie over het kleurverschil gaan zij uit de weg. Tip: plaats een foto van de stoel zoals de kleur daadwerkelijk is.

Slechtste service ever vreselijke winkel

In de eerste week van februari zijn wij met veel enthousiasme naar Zen Lifestyle gegaan. We hadden daar een prachtige set uitgekozen. Eettafel en salontafels. Toen we eenmaal de beslissing hadden gemaakt kwam de verkoopster met het nieuws dat alleen het showroom model nog verkrijgbaar was met enkele beschadigingen. We hadden besloten om de tafel toch te nemen omdat we graag een matchende set wilden. Op de salontafels zouden we 12 weken moeten wachten maar dat was geen probleem. Na de 12 weken waren de salontafels binnen en werden deze gebracht. De tafelbladen kwamen beschadigd aan en zonder schroeven. Dit hebben we niet aangenomen en verteld dat we graag een nieuwe set wilde die niet beschadigd was. De monteurs namen de tafels weer mee terug. Vervolgens hoorde we niks meer vanuit Zen Lifestyle en hebben we zelf maar contact opgenomen. Hier is weer een nieuwe afspraak ingepland voor een week later. Opnieuw komen er verkeerde tafels binnen in een hele andere kleur. Vervolgens hebben wij weer contact opgenomen met de klantenservice en zij kwamen later met het nieuws dat de tafels helemaal niet meer leverbaar waren en we het geld terug konden ontvangen of een andere tafel uit konden kiezen. We waren hier natuurlijk helemaal niet blij mee omdat nu onze set niet meer compleet is waar we dan 3 maanden op hebben gewacht. Daarbij wil ik nog vermelden dat jullie personeel van de klantenservice zo nonchalant is en geen medeleven toont met de klant. Echt walgelijk hoe er met ons om werd gegaan en hoe wij zo aan de kant werden geschoven met niks. Eindstand zitten wij met een beschadigde eettafel die wij genomen hebben voor een complete set en nog steeds zonder salontafels. Vanuit jullie kon er verder ook geen tegemoetkoming of compensatie vanaf. Al met al zijn wij niet blij met jullie en hebben wij tot 3 keer toe moeten regelen met ons werk dat er iemand thuis was wat uiteindelijk uitliep op niks en erg veel frustratie en dan nog zo worden afgescheept met niks. WAARDELOOS.

Perfect advies en service

Erg goed geholpen door de verkoopmedewerkers van Zen Lifestyle in Wijchen. In de winkel zijn we met een van de verkoopmedewerkers op zoek gegaan naar de juiste combinatie van meubels voor in mijn nieuwe woning en het staat geweldig! Daarnaast super snel geleverd en een top service, zeker aan te raden!

Nooit meer.

Nog nooit heb ik zo’n slechte ervaringen gehad met een bedrijf. Ik ben verbijsterd maar bovenal teleurgesteld. 1 oktober bestelde wij voor ons eerste koophuis onze eettafel, eetstoelen en salontafel bij Zen Lifestyle in Wijchen. Daar werd ons belooft dat de meubels rond januari zouden binnenkomen. Echter, bleek na contact met de klantenservice heel wat anders. Het zou pas eind februari zijn, dat was een ontzettende teleurstelling. Als goedmakertje kregen we een leeneettafel, de eerste erg bagger (ik kon wel huilen), maar na opnieuw contact met de klantenservice, werd deze omgeruild voor een ander. Vorige week begon ik weer met bellen, niet een keer maar vaker, want ik wist: je weet het maar nooit bij dit bedrijf. Mij werd tweemaal beloofd dat hij deze week binnen zou komen. De medewerker belde mij zelfs nog terug om mij dit te vertellen (goed bedoeld natuurlijk, maar daar klopte achteraf niks van..) Dus vol spanning belde ik deze ochtend op. Tranen in mijn ogen.. De medewerker van de klantenservice had mij een valse belofte gedaan die week daarvoor, ze had verkeerd gekeken. Het zal eind mei worden. Zoals ik aangaf: verbijsterd, verdrietig, boos. Ik hoop dat men begrijpt dat de continu valse beloften die worden gedaan je zo laten voelen.. Onbegrijpelijk.

Emre en Fabian waren keurig op tijd, waren zeer bereid om even mee te kijken en te bedenken hoe een te grote kast door een te smalle gang moest

Hele fijne nette jongens!

Zeer beleeft en behulpzame bezorgers, die alles netjes en voorzichtig binnen hebben gezet.

Keurig bezorgd

Bezorgers Roy en Bas

Vriendelijk en enthousiaste bezorgers

Fijne ervaring, hebben de bank netjes bezorgd 8 hoog. Vriendelijke en behulpzame bezorgers.

781 Graafseweg

Wijchen 6603 CG

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire