Slechte klantenservice!!!
Ondanks dat wij al voor honderden euro's aan meubels in het verleden hebben gekocht doen ze niet erg hun best om hun klanten te houden. In het verleden ook al een keer een kast met deuk gekregen, maar dat kan gebeuren denk je dan. Maar nu 2!!! x een kapotte vitrinekast geleverd gekregen, eerste keer was hij zo beschadigd dat ik me überhaupt afvraag hoe ze deze hebben durven te leveren. Tweede keer weer beschadigingen en als je dan om een oplossing vraagt wordt er schaapachtig gekeken en wordt het probleem min of meer bij de klant gelegd.
De enige oplossing die ze geven is: we nemen de kast wel weer meer en u kunt weer fijn maanden wachten op een nieuwe zonder enige vorm van zekerheid dat de kast dan wel goed is. En als je even pech hebt heeft de levering dan ook nog eens vertraging en kun je nog langer wachten. Geen enkele vorm van compensatie en je moet ook nog eens zelf overal achteraan bellen. Je zou toch denken dat ze graag hun 'vaste' klanten zouden houden, maar dat valt vies tegen.
We zouden dezelfde dag teruggebeld worden voor een oplossing, maar ook dit is niet gedaan. Al met al zorgt dit ervoor dat wij ons geld terug willen en geen vertrouwen meer hebben in de kast. (wat ze eigenlijk niet doen, dus we moeten maar hopen op 'coulance')
Ons zijn ze in ieder geval kwijt als klant!