uitstekende fluffy picknick bij een zwanenmeer gevoel

donzen ervaring

Met zorg verpakt en verzonden!!

Heel positief

prima ervaring met Yumeko, mooi beddegoed.

niets op aan te merken.

Fijne spullen en zorgvuldige klantbehandeling

De spullen, in mijn geval beddengoed, worden met zorg verpakt en verzonden. Tot en met strikken in linten en een zakje lavendel voor de geur. De linnen stof vi d ik heerlijk in bed, dus top dat dit nog eordt gemaakt. Het is wat duurder maar je hebt er (hopelijk) lang plezier van!

Uitstekende kwaliteit en service.

Uitstekende kwaliteit, fijn dat het duurzaam is.

Prachtig beddengoed

Prachtig beddengoed. Zeer goede kwaliteit. Blijft lang mooi. Goede service. Snelle levering Kortom een zeer tevreden klant!

Stevig en zacht

Eindelijk een kussen gevonden die die stevig en zacht is. Ik heb altijd kussens die zacht zijn en waarin je hoofd wegzakt. Of kussens die stevig zijn en weinig liefdevols te bieden heeft. Dit kussen is een mooie balans en ligt heerlijk.

Helaas is na ruim een week nog geen kadobon verstuurd

Ondanks dat u mij op de hoogte houdt van het feit dat de kadobon nog niet is gestuurd, is dat na ruim een week wel weg slordig. Dit kado komt dus te laat voor de kerst, ondanks op tijd bestellen. 2,5 ster voor de moeite om me op de hoogte te houden van de vertraging

Geweldig dekbedovertrek

Ik heb al eerder een flanellen dekbedovertrek gekocht van Yumeko. Dat slaapt zo lekker. Daarom heb ik recent het puur witte flanellen dekbedovertrek gekocht. Zonder meer ook prachtig!

Ze hebben de zaken niet op orde

Online voorraad is niet actueel. We kregen het geld terug gestort maar een ingewisselde waardebon kon niet worden teruggedraaid ivm problemen met het waardenbonnensysteem. Nu zitten we in een mailwisseling met de klantenservice waar helemaal niet blij van worden.

super materiaal, super service

Wij hebben de verkeerde maat besteld en dat werd heel snel hersteld gelukkig.

Fijn bedrijf met goede producten

Snelle service en vriendelijke klantendienst (had vraag over de maat). Steeds tevreden over de look, kwaliteit en materialen van producten. Ik waardeer hun ethiek!

Fijne medewerker

Ik ben geweldig geholpen door een medewerker van de klantenservice, vriendelijk, oplossinsgericht en meedenkend.

Top!! Een dikke 10

Top en heerlijk slapen

Het is een cadeau voor iemand

Geweldige natuurlijke zachtheid

Goed bedrijf

Goede afhandeling van de bestelling, alles ging perfect

Dat het gevoel van stof zo fijn kan zijn

Alsof je wordt omarmd door de zachte stof, nooit meer iets anders.

Kwaliteit en optimale service

Héél tevreden van het product én de service na verkoop

Mooie eerlijke producten voor een goede prijs

Badmat snel geleverd

Het is een fijne, zachte plaid.

Altijd een feestje om iets van Yumeko te kopen!

Ja....een feestje om iets van Yumeko te kopen, want ik wil het altijd graag zelf voelen en aanraken en gebruiken. En altijd voldoet het! Meestal is mijn bestelling er de volgende dag al en ook al is het alleen maar een onderlaken: het is mooi verpakt, er zit een geurig zakje lavendel bij. Ook altijd een feestje dus, om het te ontvangen en uit te pakken. En dan de inhoud gaan gebruiken: Ik ben er altijd blij mee! En het feit, dat er geen dierenleed mee gemoeid is, maakt het feestje voor mij helemaal compleet!

Mooie hoezen

We zijn blij met de dekbedhoezen. Prachtige kleur en goede linnen stof.

Super dekbed en zo snel!!!!

In schaijk in huisje Anna geslapen En daar hadden ze dit dekbed Dat wilde wij thuis ook !!! ‘s avonds besteld ‘s morgens in huis

Eerlijk en snel

Ik had een dekbed besteld maar door de drukte van de sinterklaas was de bezorging door de pakketdienst niet goed gegaan met een zeer verwarrende berichtgeving via track and trace. Ik mailde Yumeko erover en ik kreeg heel snel al bericht terug van Vanessa. Ze stuurden gelijk een nieuw pakket op en dit werd de volgende dag geleverd. Superservice!

Herengracht 418 SOUS

1017 BZ Amsterdam

020 - 754 91 22

Over Yumeko

Wij geloven dat dromen de wereld kunnen veranderen, want in essentie begint alles met een droom. Wij dromen van een wereld waarin iedereen beter slaapt. Want de wereld moet veranderen en verduurzamen. Dat doen wij door de wereld van het slapen en de wereld van de slapers te verbeteren. Change the world sleeping – noemen we dat.