Snelle en effectieve klantenservice bij voorraadfout

Ik ontving een e-mail dat het hoeslaken katoen satijn classic gold weer beschikbaar was, maar de link gaf een foutmelding. Na contact met de klantenservice werd het probleem snel opgelost en kon ik het hoeslaken alsnog bestellen. Uitstekende en snelle service!

Werkt uitstekend

Er was een tekort op Bep produkt en ik kon mijn e-mail opgeven om bericht te krijgen dat t artikel er weer zou zijn. Ik kreeg t in de middag en de volgende dag had ik t produkt al in huis.

snel

Al langer klant bij Yumeko en ook nu weer alles prima. Product, levering, betaling enz.

Zachter dan Jersey, bestaat dat?

Het was best een zoektocht en nadat ik een proeflapje had besteld, heb ik de gok genomen. Heerlijk zacht en die perzikachtige kleur staat heel warm in mijn slaapkamer met groene wanden. Heel blij mee!

Uitstekende producten en snelle leveting

Deze keer 2 kussenslopen besteld. Mooie kleuren en geweldige kwaliteit katoensatijn. Snel geleverd. Ik ben erg tevreden over Yumeko!

Een goed gevoel, letterlijk en figuurlijk

De producten die ik heb aangeschaft bij Yumeko bevallen allemaal prima, en het is bovendien een heel fijn idee dat er zoveel aandacht wordt besteed aan verduurzaming, dat maakt tenslotte het verschil tussen een leefbare en onleefbare wereld

Mooie kwaliteit zoals gehoopt, pakketje is mooi verpakt en duidelijke communicatie in de verzending.

Keurig verpakt, zeer snel geleverd.

Er zat een zakje lavendel bij de verpakking, leuk.

snelle service , mooie overtrekken !!

veel keus in kleur en materiaal en super snelle levering

Great customer service

I ordered a duvet cover from Yumeko; and, as is mostly the case, it was hard to get an exact idea of the color from the online photos. When the product arrived, the quality (and the packaging) was very high quality, but the color was just not what I was expecting. I returned the product the following day, received a confirmation of receipt of my return three days later, and a notice of a refund a few days after that. While it did not work out this time, I will definitely come back to Yumeko for future bed linen purchases.

Prachtige overtrek

Zeer tevreden, overtek in een hele mooie kleur latte chambrey gecombineerd met extra kussenslopen in sandy taupe. Ik heb ook nog telefonisch contact gehad over een bijpassend hoeslaken. Super snel geleverd!

Topper

Duidelijke website, topproducten, snelle communicatie en levering. Topper. Wij komen terug voor meer.

goede service

er ging eerst iets mis met de bezorging, maar dit werd snel opgelost nadat ik een emailtje had gestuurd.

Kan niet beter!

Ik heb al eerder producten besteld en ben erg tevreden.

Prachtige producten

Onze handdoeken zijn een feestje om te gebruiken. Ook na veelvuldig wassen blijven ze zacht en de kleuren mooi. Goede prijs/kwaliteit verhouding

Heerlijk beddengoed

Voor het eerst besteld bij yumeko en is me zeer goed bevallen Hele fijne site, snelle verzending, maar het belangrijkste heerlijk beddengoed

De service is top net zoals de producten.

Geweldig !!

Slapen al enige nachten onder ons nieuwe: Dekbed dons deluxe all seasons(code 1941) met dekbedhoes(code 2240) van gewassen linnen met de de kleur dusk blue: in een woord: Heerlijk en geen "Gekraak" van de hoes. Een klein foutje wat betreft de ontvangen rekening was na 'n telefoontje van mij zeer snel opgelost: Super service!! Wel moesten wij wel even wennen aan het toch wel hoge bedrag maar als wij de komende vele jaren net zo heerlijk slapen als de afgelopen paar nachten is het de investering meer dan waard!! (Ga nog 'n dekbedhoes bestellen om te kunnen wisselen).

heerlijk geslapen :)

Het koste wat moeite maar het was het waard! Bij verkooppunt dit overtrek besteld en tot 2x toe uitverkocht, van Yumeko kreeg ik op hetzelfde moment een email dat het overtrek leverbaar was, direct besteld en 2 dgn later in huis. Blij mee

Ja prima voorgelicht en de bestelling volgens afspraak bezorgd.

Heerlijk dekbed, fijne service. Jammer dat het dekbed net voor 22uur besteld, en het hoeslaken net na 22uur besteld niet dezelfde dag en dezelfde bezorgtijd had. Het kwam nu in 2 dagen..... En ik ben benieuwd waarom jullie geen gegevens bijhouden van het fysieke bezoek aan de winkel en de uiteindelijke online bestelling? Het is toch handig om te weten of jullie aan de Herengracht effectief zijn....

Geweldige service en geweldige showroom in Amsterdam.

Alles is heerlijk. Het dekbed, het overtrek. De showroom in Amsterdam. Wel een tip: stuur een klein berichtje als een bestelling in meerdere zendingen wordt verstuurd. Toen ik het dekbed had ontvangen dacht ik... en waar is dan de rest... die was separaat verstuurd. WEL keurig antwoord per e-mail daarover weer. Kortom... ga zo door... met groet! Ton

snelle levering, goede kwaliteit

Ik was op zoek naar een wat dikkere molton voor mijn nieuwe kussen. Mooie, dikke kwaliteit met een rits. Het werd snel geleverd.

Bijna perfect maar een klein dingetje

De producten van Yumeko zijn perfect. Meer dan perfecte dekbedovertrekken en hoeslaken. Ik zou hier graag vaker willen kopen maar de keuze voor PostNL als bezorger zorgt dat ik dat niet meer doe. Ik begrijp ook niet waarom Yumeko voor zo'n extreem slechte en onbetrouwbare bezorger blijft kiezen. Je moet echt thuis blijven en dan heb je geluk als je spullen arriveren. Geen enkele invloed op tijdstip van bezorging en als je het pakje mist wordt het ergens ver buiten de stad gedumpt op 8 km afstand waar je zonder auto niet kunt komen. Dus dit was voorlopig mijn laatste bestelling tot ze overstappen naar DHL die wel klantvriendelijk is en veel automatische kluisjes heeft staan.

Herengracht 418 SOUS

1017 BZ Amsterdam

020 - 754 91 22

Over Yumeko

Wij geloven dat dromen de wereld kunnen veranderen, want in essentie begint alles met een droom. Wij dromen van een wereld waarin iedereen beter slaapt. Want de wereld moet veranderen en verduurzamen. Dat doen wij door de wereld van het slapen en de wereld van de slapers te verbeteren. Change the world sleeping – noemen we dat.