tevreden

Zeer goede kwaliteit en snelle levering. Jammer dat eerdere aangeboden kleuren niet meer verkrijgbaar zijn. Zoals het Classic gold badlaken 100 x 150 cm bijvoorbeeld. Ook de levensduur aan korte kant. Bij dagelijks gebruik max 5 jaar. Jammer dat sommige kleurpakketten niet volledig worden aangeboden. Zo zijn er in de kleur Amethyst ( katoen satijn) wel dekbedovertrekken en kussenslopen, maar geen hoeslakens! Vreemd. Buiten dat nogmaals uitermate tevreden.

Heerlijk zacht en verantwoord

Wat een heerlijk zacht beddengoed!! Verantwoord geproduceerd. Snel geleverd en mooi verpakt!

Fijn bedrijf

Overzichtelijke website, groot assortiment, snelle levering.

mooie collectie en goede service

zie boven

Prachtige kwaliteit, maar aan de prijs.

Heerlijk zachte lakens van katoensatijn, in mooie kleur. En natuurlijk biologisch. Wel jammer dat duurzaam zo duur moet zijn

Hele goede service en fijn product

Prettige klantenservice- slechte kwaliteit handdoeken

Had handdoeken besteld, maar na 5x wassen en in de droger kwamen de gaten er al in. Contact gehad met Yumeko en ik mocht ze terug sturen en ik kreeg een nieuwe set. Helaas zie ik nu al dat de handdoeken onwijs veel stof los laten, na 1x wassen en drogen, moet ik de droger reinigen en ligt er een half schaap in zoveel stof komt eruit. Ik droog ze nu op de stand ‘fijne was’. Ook de badkamer moet ik na een dag weer stofzuigen zoveel stof ligt er. Ben er weer bang voor dat ook deze set na een paar keer wassen en drogen weer uit elkaar valt.

magnifiek beddegoed, luxieus gevoel en liefdevol geproduceerd

Ik ben om!

Gewoon goed

Snelle levering en verder goed product

De kwaliteit straalt er vanaf

Prachtige kwaliteiten van onze nieuwste handdoeken en badmat. Super zacht en een mooie kleur. Echt een aanwinst voor de badkamer.

Het was de eerste x dat ik wat heb gekocht. Maar mijn volgende bestelling staat al klaar in mijn winkelwagentje. Je kon zien dat de bestelling met zorg was verpakt. En wat ik ook heel leuk vond, was dat er een geurzakje was bijgevoegd. Om het artikel een lekkere geur te geven zat er een geurzakje bij. Dat soort attenties zijn een leuke verrassing.

Prima voor herhaling vatbaar.

Aanbeveling

Ben heel tevreden over yumeko. De kwaliteit is uitstekend. Ik zou alleen op de hoogte gebracht worden, als het product dat uitverkocht was weer in de collectie zou zijn. Dat is helaas niet gebeurd.

zorgvuldig verpakt als het wordt verstuurd

De lakens die ik kocht zijn prachtig omzoomd en van een mooie kwaliteit. Het zoeken op de website vind ik nog lastig.

Bijzonder pakketje

Ik vind de producten van Yumeko goed. Maar bijzonder dat het bedrijf zegt duurzaam te zijn en vier washandjes in een giga grote doos stopt. Voor mij een afknapper.

Mooie dekbedhoes. Ontevreden over de levering.

Had graag vantevoren gehoord dat levering bij de pakketautomaat, optie door jullie aangegeven, toch niet mogelijk was. Nu werd het pakket vrij ver weg afgeleverd. Had ik dat geweten, dan had ik voor de optie thuisbezorging gekozen.

ik ben tevreden

GOTS en gerecycled dons vind je zo snel niet.

Kwaliteit

Fan van het eerste uur. Prijs-kwaliteit verhouding, filosofie, keuze aan producten, service, alles naar volle tevredenheid.

Zeer klantvriendelijk

Hoeslaken had ik in de verkeerde maat besteld . Gebeld en antwoordnr gekregen voir retourzending. Laken in de goede maat volgende dag ontvangen. Terugstorting van geld per ommegaande. Top

Very good user experience from purchasing to delivery

Very good user experience from purchasing to delivery

Luxe gevoel en een snelle levering

Een heerlijk kussen gekocht van ganzendons. Een wolkje om op te slapen! Ik was de kortingscode van de vorige bestelling. vergeten, even gebeld, en meteen gekregen. En snel geleverd!

Yumeko is top!

Twee weken geleden even langs gegaan bij de showroom van Yumeko omdat ik twijfelde over dons of wol. Zeer vriendelijk geholpen. Mijn keus toch gevallen op een wollen dekbed en het is heerlijk. Echt blij mee. Is wat zwaarder dan dons natuurlijk maar ik vind dat prettig. Als het herfst wordt ga ik ook nog een mooi flanellen dekbed hoes bij ze bestellen. Ik heb overigens ook al een 1 persoons denk bed bij ze gekocht. Voor mijn zoon. Zeer tevreden en de volgende dag al geleverd Ik ga nergens anders meer heen

Vreemde vlekken

Er zaten kleine rode vlekjes in de stof, zonde voor zo’n kostbaar product

Iedere bestelling altijd weer snel en netjes geleverd. Kadootje om uit te pakken. Prachtige producten.

Ik heb al meerdere producten van Yumeko en blijf terugkomen

Ik heb al meerdere producten van Yumeko en blijf terugkomen