Prachtig

Super kwaliteit. Mooi en luxueus verpakt waardoor het een kadoo is dat je toekrijgt.

Snelle levering en keurig verpakt met als straatje een geurzakjes lavendel in de verpakking

Heerlijk

Overzichtelijke website, goede zoekfunctie, snelle afhandeling, goede kwaliteit.

prima product

De kleur was iets geler dan ik had verwacht, maar verder prima.

Ben zeeeeer tevreden!!!

Ben telefonisch super geholpen en de bestelling is heel snel,perfect bezorgd.

Goede klantendienst al zouden de antwoorden iets sneller mogen komen. Verzending was redelijk snel.

Snel geleverd en mooie kwaliteit.

Mooi en zacht overtrek.

Hele goede kwaliteit en service

Yumeko heeft echt mooie producten met een hoge kwaliteit. Je ontvangt het snel en perfect verpakt. Is echt een cadeautje voor jezelf!

Uitstekend , mooi verpakt

Fijn product en snelle service

Dekbed overtrek gekocht van katoen satijn En een hoeslaken We hebben al een dekbed van Yumeko

Besteld en na een paar dagen keurig bezorgd.

Zo mooi als ik had gehoopt

Soms zie ik een foto en de realiteit is iets anders maar ik ben erg blij met deze handdoeken. Ik heb ze pas gekocht dus ik weet nog niet hoe ze zou zijn over een aantal maanden maar die zijn precies wat ik zocht en ze voelen erg prettig.

Prachtig beddengoed

Wij hebben al jaren beddengoed van Yumeko. Duurzaam geproduceerd, mooi materiaal en mooie kleuren. We zijn heel tevreden!

Zeer mooie kwaliteit!

Prachtig spul en volgende dag levering! Heel blij mee.

Heerlijke lakens in 1 woord fantastisch!! Jammer dat je niet zelf de bezorgdienst kan kiezen. Want POSTNL dienst is slecht

SUPER

Prachtige kleur, heerlijke zacht overtrekken.

Mooie producten.

Overzichtelijke website met bij elk artikel een duidelijke omschrijving. Snelle levering en heel mooi ingepakt.

Genieten van de kwaliteit

De handdoeken zijn op tijd geleverd. Ze zijn heerlijk zacht ook wanneer ze aan de lijn opdrogen.

Prachtig mooi dekbedovertrek

Heerlijk dekbedovertrek en ook nog heel mooi van kleur. Top!

Het is heerlijk slapen onder Yumeko

Helemaal goed

Duidelijke website. Vlotte behandeling

Fijne producten, goede service en communicatie

Goede kwaliteit waar je lang van kunt genieten.

Snelle levering, goede produkten

Katoen satijn...Heerlijk! Snel geleverd. Perfect!

Eindelijk een hoeslaken die niet te klein is

Snelle levering. Mooie stoffen. Ik heb nog maar net het hoeslaken en kussensloop in gebruik en weet dus niet of het mooi blijft na meerdere keren wassen. Maar dit is de 1e keer dat ik nieuw beddengoed niet eens hoefde te wassen. Omdat het zonder vergif geteeld is hoefde het niet en het rook heerlijk met die lavendel erbij. Normaal als ik hoeslakens koop in de maat 180 x 200 dan zijn ze eigenlijk altijd te krap. Deze valt heel ruim en dat vind ik helemaal niet erg. Nu kan ik 2 moltons er nog onder doen om zo mijn matras te beschermen. Ideaal.

Sneller en mooier kan het niet

Vrijdag lakens besteld, zaterdag bed mee opgemaakt. Heerlijk zacht en mooi verpakt. Goede winkel!

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ