Zeer snelle levering

Top product, washed linnen.

Duurzaam en kwaliteit

Bewondering voor een bedrijf die droomt om de wereld te kunnen veranderen. En dat begint bij ons zelf. Vandaar dat ik bij hen koop.

Efficient, snel en vakkundig

SNELLE LEVERING VAN FIJN PRODUCT

De door mij bestelde artikelen waren snel geleverd en kwalitatief uitstekend. Fijne handdoeken die na 1 x wassen direct goed vocht opnemen. Na aantal keer wassen nog steeds mooi en heel. Ik kan ze iedereen van harte aanbevelen.

Luxe!

Het donkergroene, katoen satijnen dekbedovertrek besteld als verrassing voor mijn lief. Prachtig! Voelt zacht aan. Wéér een luxe product van Yumeko, waarmee ik èrg tevreden ben.

Heerlijk beddengoed

De dekbedden, gewassen linnengoed en de katoen satijn. Zijn echt fantastisch. Mooie kwaliteit. Yumeko is mijn favoriet.

Heerlijk beddengoed van een goede kwaliteit

Fijn dat je ook op deze manier kunt bijdragen aan verduurzaming.

Heerlijk om er onder te slapen en mooie kwaliteit en kleuren .

Super behulpzaam, heel fijn en eerlijk bedrijf met prachtproducten!

Al jaren fan van de fantastische service en kwaliteit van Yumeko. Dus bij het zoeken naar een nieuw dekbed voor mijn zoontje kwamen we wederom uit bij Yumeko. Helaas was het dekbed wat mijn zoontje had uitgezocht juist uit het assortiment. Gelukkig weer heel behulpzaam geholpen en was er een ander formaat wel leverbaar waardoor we alsnog geholpen zijn! Nu nog even achter de naaimachine. Heel hartelijk dank weer.

Heel mooi en comfortable

top

Prachtige

Prachtige kwaliteit en snelle verzending g. Goed voor jarenlang plezier.

Duurzam en zacht

De set is mooi en zacht. Zorgt voor een fijne nachtrust. De knopen zijn anders dan op de foto. Dit was een beetje teleurstellend, maar de klantenservice heeft een goede oplossing aangeboden. Prima service!

Heerlijk zacht beddengoed!

En prima mooie handdoeken! En de badjas is ook top!

Blij met de dekbedhoes

Ik had me vergist, verkeerde maat gekocht, als de terug betaling goed verloopt ben ik zeer tevreden over de behandeling. Ik heb nu de goede maat ontvangen en is super mooi en fijn!

Beste service in hele lange tijd

Via mijn werkgever met Yumeko in contact gekomen en daar een hoeslaken besteld, deze werd helaas gestolen voor het afgeleverd werd. Heel vervelend, maar toen ik dit meldde bij Yumeko kreeg ik snel bericht en 48u later werd het bestelde opnieuw bezorgd. De contactmomenten waren zeer plezierig en persoonlijk. Waar vind je dat tegenwoordig nog? Het product ziet er heel goed uit en voelt fijn aan, we hebben het nog niet uitgeprobeerd, maar zal vast heerlijk slapen. Dank voor de goede service!

Goede kwaliteit en snelle levering!

Hoeslaken is van een mooie zachte kwaliteit.

Uitstekende kwaliteit, snelle correcte levering, erg klantvriendelijk, klantenservice is top!

Topkwaliteit en super snelle levering

hele prettige service en zalig beddengoed

heel prettig hoeslaken, ligt lekker zacht, voelt warm aan in koele slaapkamer en absorbeert goed nachttranspiratie

Prima kwaliteit en zeer snelle bezorging

Het kost een paar centen, maar dan krijg je ook wat. Dat gaat zeker op bij Yumeko. Prachtig badlaken besteld. Prima kwaliteit. prijs kwaliteit uitstekend. En, hulde voor de snelle bezorging. 's avonds besteld en volgende dag bezorgd. Trouwens ik heb gebruik gemaakt van de ING-punten korting. Werkt uitstekend bij Yumeko.

Mooie lakens maar twee keer een miskoopb

Ik zoek altijd naar de zachtste lakens die liefst geen geluid maken. Dus geen poplin-achtige stoffen voor mij. Op basis van de beschrijving op de site heb ik een keer Percal en Katoen stencil gekocht. De eerste set weggegeven want niet erg zacht en als ik me omdraai werd mijn man al wakker van het geluid. De katoen tencel vind ik stug en niet zacht. Alleen de katoen satijn ben ik blij mee. Was een dure les.

Prachtige en duurzame slaapartikelen

Mooie en duurzame slaapartikelen!

Snelle levering super kwaliteit

Snelle levering super kwaliteit

Hoeslaken gewassen linnen van Yumeko – Luxe en comfort in perfecte harmonie

Het Hoeslaken van gewassen linnen van Yumeko is werkelijk een pareltje voor iedereen die waarde hecht aan comfort, duurzaamheid en stijl in de slaapkamer. Na het uitproberen van dit hoeslaken ben ik diep onder de indruk van de kwaliteit en het gevoel van luxe dat het biedt. Ongelooflijk comfort Het gewassen linnen voelt direct heerlijk zacht aan en heeft een lichte, ademende textuur die perfect is voor elk seizoen. Het linnen reguleert de temperatuur op een natuurlijke manier, waardoor het koel aanvoelt in de zomer en behaaglijk warm blijft in de winter. Dit is ideaal voor mensen zoals ik, die ’s nachts de neiging hebben om te warm of te koud te liggen. Duurzame keuze Wat ik bijzonder waardeer aan Yumeko is hun toewijding aan duurzaamheid. Het linnen is gemaakt van 100% biologisch en fairtrade gecertificeerd materiaal. Het is fijn om te weten dat je een product gebruikt dat niet alleen goed is voor jezelf, maar ook voor de planeet en de mensen die het maken. Stijlvol en tijdloos Het design is minimalistisch en elegant, met een prachtige natuurlijke uitstraling die een luxe sfeer toevoegt aan de slaapkamer. Het past perfect bij zowel moderne als meer klassieke interieurs. De kleuren zijn prachtig subtiel en gemakkelijk te combineren met ander beddengoed. Perfecte pasvorm De pasvorm van het hoeslaken is uitstekend. Het elastiek rondom zorgt ervoor dat het netjes om de matras blijft zitten, zonder dat het opkruipt of losraakt, zelfs bij dikke matrassen. Dit was een groot pluspunt voor mij, want ik ben vaak teleurgesteld door hoe sommige hoeslakens slecht blijven zitten. Conclusie Het Hoeslaken gewassen linnen van Yumeko is een investering die het meer dan waard is. Het combineert comfort, duurzaamheid en stijl op een manier die moeilijk te overtreffen is. Elke nacht voelt als slapen in een luxe hotelbed. Ik kan dit product van harte aanbevelen aan iedereen die zichzelf een betere nachtrust en een mooiere slaapkamer gunt.

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ