Goed zoals wij het kennen van Yumeko

Goede en snelle levering.

Lovely product!

De Yumeco producten die ik al eerder aangekocht heb zijn allemaal van uitstekende kwaliteit. Je voelt de warmte al uit het pakje komen! Dank je!

snel bezorgd en fantastische kwaliteit

na het dekbed konden we niet anders dan ook het hoeslaken bestellen, de kwaliteit is erg goed en lekker om in te slapen, dus nu ook de onderkant ;-)

Aangename materialen in mooie zachte tinten en een heel behulpzame klantendienst ! Fijne attentie bij geleverd: zakje lavendel

Mooie producten die ook ecologisch verantwoord zijn

Goede kwaliteit en ecologisch verantwoord. Dat slaapt extra goed!

mooi badgoed

De washandjes en gastendoekjes zien er mooi uit, en zijn heel zacht

Koop hier al jaren al ons beddengoed

Deze aankoop blijft toch onze favoriet. Katoen satijn al wat andere producten geprobeerd waaronder linnen. Nu toch weer terug hier naartoe

Snelle levering, fijne producten

Vriendelijke snelle service en hele mooie fijne producten.

Wat een heerlijk dekbed!!!

Voor mijn nieuwe bed heb ik een Dons deluxe gekocht, lente/herfst. Omdat ik toch nèt wat meer warmte en gewicht wilde, heb ik het zomerdekbed er alsnog bij gekocht. Wat slaapt dat heerlijk! Het is licht en valt toch helemaal om je heen, alsof je door je dekbed geknuffeld wordt. Ik ben ontzettend blij met deze aankoop, vooral omdat Yumeko dierenwelzijn ècht belangrijk vindt. Dat gaf voor mij de doorslag.

Goede inzichtelijke levering, mooi product

Op beloofde tijd geleverd, goed verpakt en fijn dat we toch een heerlijk donsdek hebben zonder extra dierenleed. Hoewel….de voorraad zal toch steeds aangevuld moeten worden.

duurzaam slapen

Zowel de dienstverlening als de kwaliteit van het beddengoed van Yumeko hebben mij verrast. Ik ben blij dat we voor dit duurzame merk hebben gekozen. Dus ook tijdens het slapen dragen wij nu bij aan een betere wereld.

Mijn ervaring met Yumeko is super.

De site is prima ingericht met een heel goede product omschrijving. Het door mij afgenomen product voldoet ruimschoots aan mijn verwachtingen.

Alles naar wens

Mooi afgewerkt dekbed, goede kwaliteit. Slaap gelijk beter, ligt heerlijk warm en letterlijk vederlicht. Snel geleverd, goed verpakt

Uitstekend!

Goede service.

Fijn dat je middels telefonisch contact kan herstellen wat online mis ging.

Doordat ik vastliep bij online bestellen, belde ik met de winkel. Ik werd allervriendelijkst geholpen. Bestelling kwam ook de volgende dag binnen. Hele prettige handelswijze en vriendelijke en respectvolle benadering aan de telefoon.

Uitstekend en zorgvuldig

Snelle levering , zorgvuldig verpakt en steeds een gepaste kleine attentie.

Nb

Nb

Niet meteen enthousiast. Misschien nog wennen?

Dikste dekbed van de all seasons is in de herfst eigenlijk al te koud; lijkt wel of het er doorheen tocht. En dekbed kraakt en knispert nogal als je je in bed omdraait.

Ik kom telkens weer terug bij Yumeko

Mooie producten en goede service.

Netjes verpakt. Snel geleverd

luxueuze afwerking van bestellingen

alles past

Goed en betrouwbaar

We hadden een probleem met een laken. Is snel door Yumeko opgelost.

Goede service en snelle levering

Al eerder kocht ik iets bij Yumiko en elke keer ben ik tevreden.

Snelle levering mooi verpakt

De dekbedovertrekken werden snel geleverd. Heerlijk met een zakje lavendel in de doos.

Heerlijk

Niet gedacht dat een tencel dekbed zo behaaglijk zou zijn. En dan met een linnen overtrek welke geweldig aanvoelt. En een natuurlatex kussen wat ook heerlijk ligt. Alles ademt goed. Ik zweet veel minder en toch behaaglijk warm. Een rib uit mijn lijf maar, na 4 nachten, denk ik dat het zijn prijs wel waard is. Wel sneu dat mensen met een minder budget niet van dit heerlijke beddengoed kunnen gebruik maken! De prijs dus toch wel een klein minpuntje..

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ