Erg blij met satijnen beddengoed opties voor kinderen

Met de krapte op de markt op het gebied van satijnen beddengoed voor kinderen, heel blij met nieuw (roze) satijnen hoeslaken, ihb opgelucht dat deze niet zo gekrompen is als de andere (witte) die we hebben.

Heerlijke dekbedden

Fijn om onder gerecycled dons te kunnen slapen. Wel zo duurzaam. En ook top dat je jouw eigen dons weer kun inleveren. Geeft een goed gevoel.

Het voelt heel fijn aan op bed !

Idem

Mooie kwaliteit en snel bezorgd

Mooie kwaliteit

Mooi

Goede service na defect

Na het melden van een defect in mijn product, werd mij snel een oplossing geboden waar ik tevreden mee was. Voor de rest bevalt het dekbed dat ik heb ontvangen mij goed.

Kinder beddengoed

De be bezorging van de doos was waardeloos helemaal stuk, En voor de prijs van het lakentje had ik een betere kwaliteit verwacht. De volgende keer zou ik hier ook niet meer beste

Prachtig beddengoed en snelle levering!

Prachtig beddengoed en snelle levering

Tot nu toe positief!

Wat betreft aanbeveling: dat vind ik altijd een dubieuze vraag. wat mij bevalt, hoeft een ander nog niet te bevallen!

Hele mooie kwaliteit

Hele fijne hoeslaken besteld. Heel snel en mooi verpakt geleverd.

Super snelle levering

Eén en al gezelligheid!!!

Nette levering en top product

Nette levering en top product

Makkelijk bestellen en super snel geleverd.

Geluisterd naar mijn advies vwb de beschrijving

Goede kwaliteit, snel bezorgd.

Ik heb washandjes en handdoeken besteld en ontvangen. Mijn eerste indruk is goed,maar zoals altijd,de tijd(veel gebruiken) zal het leren. Maar ik heb goede hoop . Was trouwens van cadeaubon van postcodeloterij,dus heel mooi cadeau.

Goede kwaliteit en snelle levering

Mijn moeder is heel blij met de onderdeken. Zij slaapt nu veel beter. De onderdeken is zacht en warm. Uitermate tevreden over de kwaliteit.

Zo zacht

De textiel is van zeer goede kwaliteit en duurzaam. Echt een goede investering want je gebruikt het elke dag jaren lang.

Nog niet gebruikt

Hallo Yumeko Goedemiddag Ik heb die dekbed nog niet gebruikt Ik met nog nieuwe bed kopen Die dekbed zie er wel goed uit Fijne weekend nog Fijne dag Groetjes Christina reeders

Alles prima

Prachtige kwaliteit

Goede omschrijving welk materiaal bij welk type slaper past, zodat je makkelijk de goede keuzepakket. Het is het geld waard.

prachtig product

Heerlijk zacht en fris wit

Prachtige kwaliteit.

De producten zijn mooi en een erg goede kwaliteit. De verzending was goed verzorgd. Kortom: Voor herhaling vatbaar. Zeer tevreden.

Goede kwaliteit, maar daar moet je ook voor betalen

Goede kwaliteit, aan de dure kant. Mooi aankleedkussen en deken gekocht in de kleur groen

Heerlijk zacht!

Het pakket was sneller in huis dan verwacht en zeer blij met de kussenslopen en washandjes.

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ