Superlekkere, zachte en mooie lakens!

Heel blij met mijn eerste aankoop. Het is niet goedkoop maar van goede kwaliteit en dat is voor mijn nachtrust mega belangrijk. Love my new sheets!

De volgende dag had ik de levering in huis. Alleen PostNL was zeer traag en leverde pas tegen de avond. product uitgeprobeerd. Ze voldoen uitstekend.

Snelle levering, teleurstellend product

Product werd supersnel geleverd maar het viel enorm tegen.

Comfy and soft

Comfy and soft.

snelle levering, goed product

goede kwaliteit

Alles zo als beloofd

Prima ervaring !

Alles vlot verlopen, netjes verpakt, snelle levering, zeer tevreden .

Goede communicatie en uitstekende service.

Vragen over bestelde producten werden tijdens telefonisch contact adequaat beantwoord. Bestelling werd heel snel geleverd. De kwaliteit van de producten is erg goed. De verpakking van de producten is zeer milieu vriendelijk: helemaal zonder plastic!.

Erg goed

De dekbedovertrekken met slopen en het hoeslaken in percal cotton zijn heerlijk! Super crispy en glad zonder eng aan te voelen. Volgend jaar nog een set erbij in een andere kleur

Uitmuntend!

Snelle levering en fijne producten en met veel zorg ingepakt!

Snel geleverd en mooie kwaliteit

Wij slapen heerlijk onder ons nieuwe dekbed en lakens. Mooie kleuren en fijne details.

fantastisch mooie producten en super snelle service!!!

We zijn zeer blij met de nieuwe bestelling van linnen,maar ook percal kwaliteit. Daarbij hebben we al 8 jaar geleden kennis gemaakt met de topkwaliteit van een overtrekset van winterwarme flanel en een jersey-variante. W,e gebruiken ze nog steeds, waren wel toe aan iets nieuws.

Klantenservice

Geweldig product! Geweldige klantenservice!

Goede kwaliteit, snel geleverd

Ik ben heel blij met mijn bestelling. Het materiaal voelt heel fijn aan. Binnen een paar dagen was het in huis. Al met al heel blij dat ik op de website van Yumeko terecht ben gekomen en ik kom hier zeker weer terug.

Een weldaad van rust

Ik heb sinds kort een tweekleurig jade / forest green. dekbedovertrek van Yumeko. Zacht en ademt rust en aandacht. Ik slaap er beter onder en wordt uitgerust en ontspannen wakker. Beste stap sinds tijden.

Super fijn en verantwoord beddengoed

Eerder al 2x een dekbedhoes gekocht. Nu in dezelfde kleur 2 kussenslopen. Mooi om te zien dat de kleur maar iets lichter is geworden na 3 jaar gebruik. En heerlijk weer een geurend zakje lavendel!

zalige slaapervaring!

eindelijk een goeden passend hoeslaken!

Mooi product ,prima levering

Geen problemen,duidelijk en snel geleverd.

Mooie kwaliteit en heel snel geleverd.

Fijn dat alles zo verantwoord mogelijk is en op de site duidelijk het verschil tussen de verschillende dekbed overtrekken wordt uitgelegd. Kiezen zonder te voelen is met dit product toch lastig. Net voor 22 uur besteld en de volgende ochtend al in huis, heel fijn zo snel. En heel netjes verpakt met attent een lavend geurbuideltje. En het slaapt ook nog eens heel fijn.

Goed te woord gestaan, goede service

Overleg met medewerkster was heel goed en klantvriendelijk. Staaltjes bij haar aangevraagd, heel snel in huis. Dekbedovertrek besteld, zelf de verkeerde kleur besteld, geen probleem geweest. Kon meteen terugsturen en het bedrag daarvan stond heel snel op de rekening. Top! Meteen de goede kleur besteld die er ook weer snel was.

Mijn bestelling is binnen 24 uur geleverd

Yumeko verstuurt je bestelling in een milieuvriendelijke verpakking, zelfs zonder recyclebaar plastic, alsof het een cadeautje is.

Heerlijk dekbed

Bij aanschaf allen zomerdeel gekocht is voor ons warm genoeg,

Mooie kwaliteit, mooie kleuren en vlotte bezorging.

Top producten en goede service

Ik ben fan! goed materiaal, mooi verpakt en duurzaam

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ