Geweldige dekbedhoes

Heerlijk materiaal, ga zeker jog een keer een set bestellen.

Wauw wat een kwaliteit

Eindelijk een hoeslaken wat goed blijft zitten en niet verschuift. Geweldige kwaliteit. Ik wil niet anders meer! Jammer dat er geen drukkers zitten op de overtrekken.

Mooi materiaal.

Goede service, snelle verzending. Goeie kwaliteit.

Snelle verzending, mooi produkt

Heel mooi dekbedovertrek

Zeer snel bezorgd in een milieuvriendelijke verpakking. Het overtrek is van sublieme kwaliteit.

Zeer snelle levering van een top product.

Had problemen met betaling, telefonisch goed verder geholpen. Mijn echtgenote zeer tevreden over flanellen overtrek en kussensloop.

Kussenslopen te groot, wel mooi. Geen kleinere te krijgen van 40x50cm. Hoeslaken ook mooi, past goed

Wel wat duur! Snelle levering. Goede verpakking, en duurzaam. + Lavendelzakje bij laken. Groeten, Gérard Komar.

Geweldig!

Telefonisch besteld! Goed geholpen! Vriendelijk! Snel in huis! Heerlijk, lekker warm en goed slapen!

Vrij duur

Ik vind de producten vrij duur voor wat je krijgt.

Snelle levering, topproducten

Elke keer wanneer ik iets bestel ben ik weer verrast door de snelle levering (meestal de dag erop). En alle producten zijn top! Bovendien geeft me het een goed en veilig idee dat ik me niet (meer) zo'n 8 uur per dag omhul met 'foute stoffen '.

Heerlijk beddengoed snel in huis.

Wat een heerlijk beddengoed. In de zomer koel en licht, in de winter met de velvet flanellen overtrekken warm en zacht. Bovendien zijn de sets met zorg ingepakt, als een cadeau. Wij zijn groot fan van yumeko beddengoed.

Overzichtelijke site met mooi beddengoed

Besteld laat op de dag 18.00u Volgende dag geleverd Super kwaliteit beddengoed

Alles op voorraad en heel vlug in huis!

Mooie producten

Mooie producten, mooi verpakt. Goede verzending

Slechte kwaliteit

Dekbedovertrek besteld, deze schuurde bij de eerste keer opmaken al uit

Bestelling keurig op tijd en goede kwaliteit. Had zelf verkeerde maat besteld, dus retour. Netjes te woord gestaan door Yumeko en financieel perfect afgewikkeld.

Super fijne handdoeken

Super fijne handdoeken van goede kwaliteit. Ook snel verzonden!

Prima site en levering.

Prima site en levering.

Uitstekend!

Fijne ervaring, goeie en lieve verkoper!

Snelle en correcte behandeling, jullie nemen de klant serieus!!

Snelle en correcte behandeling, jullie nemen de klant serieus!!

Fijne kennismaking!

Van de Postcodeloterij twee bonnen ontvangen om bij Yumeko te besteden. Aanvankelijk zag ik niet wat ik graag wilde, in een telefonisch contact werd ik zeer goed geholpen. Vervolgens had ik het bestelde, ondanks de enorme kerstdrukte ook bij de bezorgdiensten, de volgende dag al in huis! Daarnaast bevalt het beddengoed ook erg goed. Mooie kwaliteit en kleuren.

Zeer goeie kwaliteit en heerlijke producten!

Overzichtelijke site, duidelijk en eenvoudig omschreven. Heel makkelijk te bestellen en af te rekenen en binnen een paar dagen(soms de volgende dag!) in huis. Mijn lievelings product(en) zijn de percale beddengoed! Een echte aanrader!

Zeer goed geholpen

Ik had problemen met de code van de postcode , ik heb vaak gemaild, kreeg telkens een snelle reactie en ben uiteindelijk goed geholpen en ben blij met de aangekochte spullen .

perfect

Onze lakens en slopen Gewonnen via de post code loterij zijn erg fijn .Hebben ze direct in gebruike genomen en voelen fijn aan .Zeker voor herhaling te bestellen

Prachtig beddengoed

Zacht, glanzend beddengoed dat ook mooi blijft na regelmatig wassen

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ