Alles is zoals aangegeven

Snelle levering en super goede service

De bestellingen worden altijd heel snel geleverd. Bij deze aankoop twijfelde ik tussen de kleur van het dekbedovertrek en het hoeslaken. Na het stellen van een vraag aan de klanten service kreeg ik heel snel antwoord en stukjes stof in verschillende kleuren opgestuurd zodat ik zelf kon kijken wat ik mooi bij elkaar vond passen. De kwaliteit van de artikelen is ook altijd erg goed.

Snel en goed

Welldone

De stoffen zijn heel fijn en de service is super!

De stoffen zijn heel fijn en de service is super!

Was een snelle en duidelijke bestelling

Mooie kwaliteit en goede service!

Mooi dekbedhoes

Kleur is moeilijk in te schatten, nadeel van online shoppen. Zijn er staaltjes die verstuurd worden?

Formidabele geste

Dekbedovertrek van waslijn gegleden waarna robot grasmaaier zich in overtrek vast reed. Yumeko gaf vrijwillig gedeeltelijke tegemoetkoming in aankoop nieuw overtrek!

Ik heb zoooo lekker geslapen!

Zooo lekker gevoel met de kwaliteet van de lakens.

zeer goed!

Mooi materiaal, snelle en correcte levering

mooi bedtextiel, om trots op te zijn.

Mooi bedtextiel, niet dat ik het nou zo nodig had, maar door de sale prijs kon ik het niet weerstaan. Snel besteld en snel geleverd. Het pakket zag er als een cadeau uit. Bedankt!!

Alle producten zijn natuurlijk prijziger maar slapen met n gerust geweten is echt wat waard. Verder levert Yumeko een fantastische service, zelfs als je er niet om vraagt.

Prachtig kwaliteit!

Kwaliteit is echt top. Wel erg teleurstellend dat bestellen voor 22:00 uur de volgende dag binnen is niet wordt nagekomen. Vrijdags besteld en dinsdag pas binnen. Natuurlijk de schuld van Post.nl maar maak deze belofte dan niet. Maar echt een prachtig product en super netjes verpakt. Zakje met Lavendel erbij voor een heerlijke geur.

Prachtige produkten voor een mooiere wereld

Mooie kwaliteiten en kleuren en wat ik belangrijk vind is een eerlijke beloning voor de makers. Er wordt met weinig vervuilende grondstoffen gewerkt voor het behoud van onze mooie planeet. De produkten gaan lang mee en dat is pas duurzaam! Ga zo door Yumeko

Snelle levering, met liefde verpakt.

Milieu vriendelijk ingepakt

Goede service!

Heel goed advies gehad via mail over een hoofdkussen. Top!!! Dezelfde dag heb ik het kussen besteld en dag erna al in huis.

Snel en goed

Goede klantenservice en zeer goede kwaliteitsproducten

Wanneer je mail met een vraag wordt er snel op gereageerd. Levering is redelijk snel. Kwaliteit van producten is erg goed.

Heel prettig

Ik kan niet anders zeggen dan dat Yumeko me erg positief heeft verrast in haar reactie en super keurige afhandeling van mijn issue. Complimenten!

Mooi product en fijne service!

Heel blij met mijn nieuwe hoeslaken. Mooie kwaliteit, natuurlijk materiaal, goed verzorgde verpakking. De post deed gek bij verzending, klantenservice heeft me uitstekend geholpen. Goeie ervaring dus!

Volgens verwachting

Alles volgens verwachting en een heerlijk dekbed

Mooie producten, behulpzaam personeel en ook nog eens duurzaam!

Als meubel- en interieurontwerper werk ik het liefste met natuurlijke en duurzame materialen. Daarnaast is het voor mij erg belangrijk dat ik snel en goed geholpen kan worden, als ik (of mijn klanten) vragen hebben. Uiteraard is het ook van belang dat het mooie en kwalitatieve producten en materialen zijn! Mijn ervaring met Yumeko is erg goed en ik hoop dat we onze samenwerking nog lang voor kunnen zetten!

fantastisch

Fantastisch!

Prachtig en heel delicaat verzorgd

Fijn "Groen"beddengoed

nieuwe overtrek en hoeslakens besteld van hun duurzaam beddengoed. Ben er erg tevreden over

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ

020 - 754 91 22

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire