Duidelijke website met mooie producten en een snelle levering

Weer een geweldige aanwinst!

Dit is nu mijn 13 de bestelling bij Yumeko en wat ben ik weer blij met de prachtige Percal duo dekbedovertrek en bijpassende hoeslaken en extra kussensloop En weer …..een heerlijk zakje lavendel bij de bestelling! Heel veel dank ook weer aan de geweldige klantenservice in aanloop van mijn order.

Ik ben erg tevreden met mijn aankoop

Ik vind duurzaamheid erg belangrijk, en probeer dan ook altijd duurzame winkels te zoeken. De spullen lijken van goede kwaliteit en waren erg netjes verpakt. Ik zou hier zeker vaker bestellen

Goede klantenservice

Yumeko staat altijd klaar voor vragen of problemen met producten. Super klantenservice en mooie duurzame producten.

Correcte levering zoals altijd

Prima overtrek

Prettig

Yumeko is een betrouwbaar en uitstekend bedrijf.

Duidelijke website, ruime keuze, betrouwbaar, snelle en correcte verzending!

Uitstekende service en goede kwaliteit artikelen

Ik heb vrij snel na dat ik mijn bestelling had gedaan mijn pakket ontvangen op een post nl punt Ik heb geen enkele ervaring met retourneren Ga ervan uit dat dat ook geen probleem zal zijn De artikelen die ik heb besteld bevallen me prima

Uitstekend linnen dekbedovertrekken

Uitstekend linnen dekbedovertrekken

mooi product

prima, mooi milieuvriendelijk verpakt ook, als dat strikje ook van biologisch katoen is.

heel fijn

Prima, voldoet aan de verwachtingen

Voldoet aan verwachtingen

Fijne stoffen, prachtige kleuren

Vlotte levering en kwalitatief goede producten.

De badmatten zijn zeer snel geleverd en waren keurig verpakt in karton.

Xx

Niet combertabel

Strak.

Goede en snelle levering

Goede snelle levering

Mooie webshop

Mooi assortiment en snel geleverd

Klantvriendelijkheid krijgt een nieuwe dimensie

Ik heb een tijdje geleden een klacht geuit rondom het passen van mijn dekbedovertrek over mijn dekbed. Alles bij Yumeko gekocht dus mag er dan ook vanuit gaan dat alles bij elkaar past. Ben daarmee goed ontvangen en geholpen en voel me zelfs gecompenseerd. Jullie pakken dit erg goed aan. Jullie vermogen tot luisteren en de klant echt helpen ook lang nadat eigenlijk de officiele retour tijd is verstreken maakt dat ik bij jullie blijf als klant. Dank!

snel

De bestelling is correct uitgevoerd en de communicatie was duidelijk.

De site is even rustgevend als het kussen dat ik gekocht heb.

Naast de uitstekende kwaliteit, prima service

geweldig

Snelle bezorging. Goede klantenservice en heel vriendelijk

Snel geleverd en prachtige kleuren. Alleen heb ik de verkeerde besteld qua stof. Dat is mijn eigen schuld.

Top kwaliteit dekbedovertrekken

3e dekbedovertrek die ik nu besteld heb.

X

X

Top!!

Top!!

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ

020 - 754 91 22

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire