Voldoet aanbeden verwachtingen

Hoge kwaliteit!

Ik heb flanellen dekbedovertrekken gekocht voor een warme winter. Zo heerlijk zacht en de katoen is van een zware en prachtige kwaliteit.

Heeerlijk materiaal voor heeerlijke slaap

makkelijke site om te bestellen; uitgebreide keuze van materialen; snelle levering (hoewel het pakket op een ontvangstpunt werd geleverd, hoewel aangegeven was om het thuis te leveren; door m'n beperkte mobiliteit was dat wel even moeilijk)

Volgens mij had ik mijn 4-seasons dekbed al meteen de volgende dag.

Levering supersnel: de volgende dag

Zeer tevreden met mijn dekbed en flanel hoeslakens.

Towels are not usable - so much lint

I bough set of 8 towels. Super happy with packing and they looked lovely. I washed them accordingly to the label in 40 degrees (although I think for hygienic reasons it a bit little). Towels lint like crazy. You cannot have shower with layer of lint all over you body. Whole house is full of this fluff. I gave it a chance, washed and dried multiple times but it’s not improving. The cotton quality or length for towel is just really bad. Towels went to bin because they are simply not usable. Very disappointed!

• Would you recommend us? No

Zoals altijd, geweldig

Mijn pakje snel in huis. Goed verpakt. Heerlijk zakje lavendel. Ben altijd blij met een aankoop bij yumeko.

Betrouwbaar

Goede service en levering

Prachtig spul, duurzaam gemaakt, heel blij mee

Alle spullen die we tot nu toe hebben gekocht zijn goed: mooie kleuren, lekkere zachte stoffen, en ook nog duurzaam gefabriceerd. De dekbedden zijn precies goed vwb dikte, de wollen matrasbeschermers zijn zacht en fijn, het blauwe, groene en roze tencell beddegoed, we vinden de kleuren heel subtiel en toch heel sprekend. Bedankt!

Snelle levering van producten van prima kwaliteit

Website was eenvoudig om de producten te kiezen en te betalen via iDEAL. Levering was snel. Producten zijn van prima kwaliteit.

Hele snelle levering Prachtige kwaliteit en een heerlijk lavendel zakje bij de levering , ruikt zo heerlijk

Meest betrouwbare duurzame merk

De kwaliteit van de producten van Yumeko is 100% top. Daarbij laten ze hun duurzame missie niet varen. Heel knap hoe ze dat met veel zorg doen.

Goed telefonisch advies. Ik heb washandjes besteld die bij de badlakens van de postcodeloterij passen. Online kon ik de juiste kleur niet vinden. Wel aan de prijzige kant maar de kwaliteit is dan ook prachtig

Zeer klantvriendelijk: correct en betrouwbaar!

Het ging om een kleine bestelling. Ik had me vergist. Er werd meegedacht voor een oplossing in het voordeel van mij als klant. Ik heb dit als zeer prettig ervaren!

prachtige kwaliteit

Prachtige kwaliteit, echt geweldige stof: we kozen voor katoensatijn; duurzaam bovendien. Geen 5 sterren omdat het even sparen was, maar misschien zijn we verwend met bulkprijzen. Snelle levering ook.

top

tijd genomen en heel goed geadviseerd

zeer positief

correct en plezierig geholpen door de klantenservce

Professioneel

Keurig ingepakt en op de juiste dag bezorgd.

De levering was snel, ik had het de andere dag al in huis.

Tevreden met de kwaliteit en bezorging

Hele goede kwaliteit en snelle bezorging we zijn zeer tevreden met yumeko

Goede indruk van Yumeko

Op zoek naar koele lakens die duurzaam zijn in zowel productie als gebruik vond ik Yumeko. Ruime keuze in kleuren, goede pasmaat en snelle levering. Ook de verpakking zeer net en zonder plastic. Goede indruk!

Subliem

Prachtige uitstraling van pure luxe ,een meerwaarde in de slaapkamer !!

Super goed!

We waren aan het twijfelen welk dekbed in onze situatie het beste bij ons past. Tijdens een telefonisch gesprek met Yumeko hebben we goed advies gekregen. Nu even afwachten of het linnen dekbed goed bevalt. De service was in ieder geval heel goed.

Supersnelle levering van echt héérlijk beddengoed

Bestelling was snel binnen en prachtig mooi verpakt

Heerlijk kussen supersnel bezorgd

Kussen besteld na n logeerpartij in n buitenleven huisje. S avonds laat besteld, de andere dag al bezorgd

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ

020 - 754 91 22

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire