Uitstekend.

Duidelijke site. Snel geleverd.

Goede kwaliteit en dienstverlening

Snelle service en fijn laken

Heel goed!

Prachtige collectie, snelle en goede bezorging. Zorgvuldig verpakt , leuk zakje met lavendel erbij. Zeer vriendelijk aan de telefoon, retour sturen ook zonder problemen. De prijzen zijn wel vrij hoog.

Prachtige kwaliteit en snelle levering

Snelle levering en heel goede kwaliteit. Goed verpakt geleverd. De zakken gebruik ik nog vaak voor andere zaken.

Prima onderneming die weet wat kwaliteit is !

We passen bij elkaar!

Yumeko zegt wat ze doen en doen wat ze zeggen! Goed en met respect omgaan met mens en milieu is de norm voor Yumeko en ook voor mij! We passen dus bij elkaar! Verder is de service uitstekend en super snel!

Prachtige kwaliteit mooi merk snelle service!

Al jaren fan van dit bedrijf. Ik slaap heerlijk

Mooi beddengoed

Snelle levering Precies de kleur als op de site mooi beddengoed.

Helaas is via mijn account geen retour in te vullen. Wel zonder account via mijn bestelling.

Mooie, zachte stoffen en goede service.

Door mijn eigen schuld is er 2x iets mis gegaan bij het bestellen, beide keren snel en netjes opgelost door Yumeko. Daarnaast zijn het heerlijke, zachte stoffen en slaapt het perfect.

Produkt is goed, service niet

Dekbed overtrek inclusief slopen besteld (via NRC) en ontvangen. Slopen helaas alleen in lichte kleur. Wilde graag de donkere kleur maar kon niet kiezen bij de bestelling. Hierover gemaild op 1 juni. Antwoord op 4 juni van Björn Clobus. Bij dubbelkleuren worden de slopen standaard in de lichte kleur geleverd dus kon de donkere kleur alleen maar ontvangen als ik die via de website bestelde. In de advertentie stond niks over de lichte kleur, bij de bestelling kon je niet een keuze aangeven, en bij vragen hierover konden we alleen een nieuwe bestelling plaatsen (gedaan) Het voordeel van de aanbieding was hiermee weg. (Bij een vorige bestelling ontvingen we overigens wel beide kleuren slopen)

Prima product, snelle levering!

Mijn bestelde product was in eerste instantie niet voorradig maar kreeg keurig bericht en eerder dan verwacht dat het product weer binnen was.

Altijd een (slaap)feestje!

Altijd een (slaap)feestje met Yumeko! Kwaliteit en service gaan volledig hand in hand.

Geweldige handdoeken

Als grote fan van Yumeko ook nu weer blij met de handdoeken. Fijn om te gebruiken en om cadeau te geven. Idem voor het beddengoed.

Verrast

De bestelling werd nog mooier verpakt afgeleverd, ook zoals beloofd de volgende dag, dan ik al wist van vorige bestellingen. De zakjes lavendel hangen heerlijk in de twee kledingkasten. Dankjewe.

Top kwaliteit

Twee donzen dekbedden gekocht wel prijzig maar dan heb je dan ook wel super kwaliteit Slapen is weer een feestje..en ook supersnel in huis binnen 20 uur

Top kwaliteit in kwaliteitsvolle levering

Ik geniet van de hoge kwaliteitsvolle stof van de lakens. Fijn hoe het ons werd toegezonden. Is gewoon genieten!

Wat een fijn bedrijf.

Erg te spreken over dit prachtige bedrijf. De bestelling wordt volledig plastic vrij verzonden en zit mooi verpakt. Bij het wollen kussen dat ik bestelde zat een stoffen zakje met lavendel. toen ik de doos open maakte rook het naar lavendel en schapenwol, heerlijk. Het voelt echt als een cadeau om uit te pakken.

Topklasse beddengoed

Super snelle levering, heel blij met mijn aankopen

Goede artikelen Fijn materiaal Snelle levering Beetje aan de dure kant

Super kwaliteit en super service

Greeldig

Prima ervaring. Snelle levering en het product is mooi ingepakt.

Fijne dunne badjas van Yumeko. Geeft een goed gevoel om te weten dat het een eerlijk kledingstuk is. De prijs is ook prima.

Fijne shop

Geeft een goed gevoel om producten te kopen bij een bedrijf met oog voor de wereld. Door fairtrade producten te gebruiken dragen ze bij aan rechtvaardiger handel. Gezondheid van de makers en de natuur waar de producten gemaakt worden hebben het beter.

Goeie kwaliteit

Lastig contact te krijgen, leveringsproblemen en tegenstrijdige informatie. Aangegeven werd “niet op voorraad” en een bevestiging van de bestelling op hetzelfde moment. Verwarrend!

Heerlijke geurende mooie spullen

Een viertal washandjes besteld. Die kwamen snel en in een doos met een geurzakje. Dat kan ik erg waarderen. Het ruikt en ziet er uit als luxe!

Herengracht 418 SOUS

1017 BZ Amsterdam

020 - 754 91 22

Over Yumeko

Wij geloven dat dromen de wereld kunnen veranderen, want in essentie begint alles met een droom. Wij dromen van een wereld waarin iedereen beter slaapt. Want de wereld moet veranderen en verduurzamen. Dat doen wij door de wereld van het slapen en de wereld van de slapers te verbeteren. Change the world sleeping – noemen we dat.