Correcte afhandeling

Alles volgens afspraak. Maar wel heeeeel prijzig!

Zeer snelle bezorging en mooi product

Zeer snelle bezorging en mooi product

Goede kwaliteit.

Goede kwaliteit en snel geleverd

perfect

al 3 jaar beddengoed van Yumeko

Mooi

Snelle levering en prachtige kwaliteit

Goed geholpen

Verkeerde bestelling geplaatst, contact met Yumeko en is adequaat opgelost

Super snelle levering

Zijdezacht

U gelooft dat dromen de wereld kunnen veranderen, want in essentie begint alles met een droom. U droomt van een wereld waarin iedereen beter slaapt. Want de wereld moet veranderen en verduurzamen. Ik wilde dat ook met mijn vrouw. Echter zij kon dat wél in een Yumeko pyjama en ik niet. Dat is dus niet héél de wereld. Ik lag daar wakker van. Natuurlijk. En U heeft dat op een natuurlijke wijze opgelost en zowaar een gelijkwaardiger beterschap belooft. Dat vooruitzicht doet de wereld van het slapen en de wereld van deze slaper goed.

Goede kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit, netjes verpakt, ruim assortiment

Perfecte kwaliteit

Ik had altijd een hekel aan koude lakens in de winter. Deze flanel dekbedovertrek is zo zacht en warm, in een woord: geweldig!

Voor een donskussen niet zacht

Heb altijd donskussens gehad, maar van merken met onvoldoende aandacht voor dierenwelzijn, milieu . Ik vind het kussen van Yumeko echter helemaal niet zacht. Goed en zorgzaam verpakt was het wel, maar daar heb ik niet veel aan - ik moet slapen op het kussen.

Snelle levering, prachtige kwaliteit

Snelle levering van bestelling en prachtige kwaliteit van het product heel tevreden mee

Prima product

Soepel verloop van bestellen en leveren

We hadden problemen met de kussenslopen en hebben na contact met de klantenservice deze zonder problemen en snel kunnen omruilen.

Mooie kwaliteit!

Met een prijs van de postcodeloterij en hoeslaken en bijpassende kussenslopen besteld. Het werd als een cadeautje thuis bezorgd. Superleuk om uit te pakken en er zat een heerlijk ruikend zakje lavendel bij. Het beddengoed is van mooie kwaliteit. Ik ben er heel blij mee!

Prachtig laken

Ik heb makkelijk kunnen bestellen. Kreeg mijn laken vrij snel binnen. Ik heb deze volgens aanwijzing meteen gewassen. ‘S avond lag het laken op mijn bed en ik heb heerlijk geslapen. Het laken ziet er mooi uit en voelt heerlijk zacht. Ik ben er erg blij mee. Binnenkort koop ik de hele set.

Hele fijne beddengoed

Snel bezorgd en een goede ontzettend fijn om in te slapen!

Yumeko levert uitstekende duurzame kwaliteit met een zeer goede service

Zowel de aanschaf van satijn katoenen dekbed overtrek, een donzen dekbed als douchelakens is mij zeer goed bevallen

Ik wist niet dat er zo'n groot merkbaar was in de kwaliteit van katoen

Vanaf het moment dat ik mijn eerste set (Percale beddengoed) van Yumeko.nl aanschafte, is mijn slaapervaring aanzienlijk verbeterd. Ik moet toegeven dat ik nooit had verwacht dat er zo'n groot verschil zou zijn in de kwaliteit van biologisch katoen percale beddengoed v/s 'normaal' beddengoed, maar Yumeko heeft mijn perceptie volledig veranderd. Daarnaast is het echt enorm fijn om te weten dat ik slaap onder biologisch katoen, goed voor mens en natuur. Het verhaal van Rob van den Dool heeft een impact gemaakt op mij. Luister vooral de podcast via de site als je nieuwsgierig bent. Het is echt een investering in je slaapcomfort en welzijn. Dank je wel, Yumeko!

Heerlijk beddengoed

We zijn blij met dit fijne beddengoed, voelt heerlijk aan op de huid. En heel attent, het zakje lavendel. Ook snel geleverd.

Kwaliteit

Keurig!

Mooi verpakt, goede info over onderhoud. Heet attent een zakje met lavendel. T zijn de kleine dingen he!

Enorm blij met de prachtige wollen onderdeken

Hele snelle levering en de verpakking van de wollen onderdeken was geweldig met geurzakje erbij.

Met kop en schouders

Zowel het beddengoed als het donsdekbed van Yumeko steken met kop en schouders boven die van andere fabrikanten uit. Ik ben ook gecharmeerd van de katoenen verpakking en het zakje lavendel dat steeds wordt meegeleverd. En de donsrecycle service is top. Yumeko krijgt een tien.

Nogmaals zee goed ik had een fout gemaakt maar een telefoontje en binnen paar minuten opgelost toppi

Herengracht 418 SOUS

1017 BZ Amsterdam

020 - 754 91 22

Over Yumeko

Wij geloven dat dromen de wereld kunnen veranderen, want in essentie begint alles met een droom. Wij dromen van een wereld waarin iedereen beter slaapt. Want de wereld moet veranderen en verduurzamen. Dat doen wij door de wereld van het slapen en de wereld van de slapers te verbeteren. Change the world sleeping – noemen we dat.