Ziet er mooi uit

Materiaal en het ziet er mooi uit

Helemaal naar mijn zin!

Heel blij met mijn nieuwe hoeslaken. Ik heb 4 jaar terug het Flanel hoeslaken gekocht waar ik ook blij mee was. Ik had een nieuwe nodig omdat er gaten in kwamen door slijtage na zoveel tijd. Ik heb nu het hoeslaken katoen satijn en ik vind deze nog fijner omdat het glad voelt en ik makkelijk kan omdraaien.

goede kwaliteit

vlotte service en levering

zacht en mooi

Prijs gewonnen en mocht wat uitzoeken. Duurder segment dan waar ik normaal zou kopen. laken overtrek van flanel en grote badmat uitgekozen met bij betaling. Prachtige badmat lekker aan je voeten daar gaan we veel plezier van hebben maar vraag me dat over een jaar nog eens. De flanellen onderlaken ligt er nu op na eerst in de was te zijn geweest, zachter heb ik ze nog nooit meegemaakt, hoop dat hij lang mee gaat maar voor dat geld zou dat ook wel moeten. Wij zijn er blij mee. Snelle service trouwens ook heel belangrijk

Prima badmatten

Een waardebon Gewonen bij de postcodeloterij en omgezet naar twee badmatten. Heerlijk zacht, de juiste maat en keurig bezorgd.

Super!!

Snel geleverd!

Heerlijk luxe slapen

Het dekbedovertrek voelt fantastisch aan. Glad en zacht. Leuke verrassing in de verpakking, een zakje lavendel waardoor het dekbed ook nog heerlijk ruikt .

Prima service, prachtige overtrekset van topkwaliteit

Prima service, prachtige overtrekset van topkwaliteit

Goed en snel

Levering dag na de bestelling in keurige verpakkinf

Mijn beste duurzame winteraankoop

Gewassen katoen satijn is mijn ontdekking voor een goede nachtrust en de levering van mijn pakket zonder plastiek en met gratis geurzakje erbij maakt de beleving van het uitpakken nog leuker. Bedankt, nieuwe tevreden klant!

Kleur niet helemaal zoals voorgesteld. Prijs-kwaliteit verhouding niet in balans, te duur. Wel goede service en communicatie.

Goede kwaliteit en snelle levering

Via de postcodeloterij dit uit mogen zoeken. De badjas zit heerlijk en de badmat is van zeer goede kwaliteit. Besteld en de volgende dag al in huis. Erg blij mee

Ik had een postcodeloterij bon gewonnen en kon die niet activeren.een van u medewerkers heeft mij uitstekend geholpen en de volgende dag zelfs mijn heerlijke handdoeken in huis , Heel erg tevreden , Groeten gerda de lange

Snelle en persoonlijke service

Bij mij ging iets mis met betalen en Vanessa heeft net zo lang meegekeken en van haar kant geholpen totdat het helemaal opgelost was; echt top!

Uitstekende klantenservice, reageren snel en goed.

Heerlijk beddengoed !

Het beddengoed van Yumeko is werkelijk heerlijk ! Zowel de dekbedovertrekken als de lakens, het is heerlijk slapen. Ik heb nu weer een keer de katoen/zijde genomen maar voor de zomer wil ik graag de linnen overtrekken proberen. Dus : als je heerlijk wilt slapen koop dan echt Yumeko ! Het blijft ook allemaal zo goed na het wassen en drogen.

Probleemloos!!

Zelfs na een fout van mijzelfwerd het perfect opgelost.

Verwachtingen worden waargemaakt qua planning, logistiek en kwaliteit van het product.

Alles verliep volgens afspraak.

Bestelling gedaan mooi op tijd gehad ,mooi verpakt ,je krijgt echt een cadeautje en heel vriendelijke mensen ,zelfs als je hun perongeluk gebeld hebt bellen ze je netjes terug.

Goeie kwaliteit

Goeie kwaliteit en snel geleverd

mooi

Ik geef nooit een tien omdat eigenlijk niets perfect is.

Snelle levering keurig verpakt

zeer behulpzaam

je wordt vanzelf teruggebeld,een voorbeeld voor andere bedrijven die je minutenlang aan de telefoon laten hangen

Mooi product en snelle levering

Mooi product, leuk verpakt en snelle levering. Leuke attentie is een zakje lavendel bij de bestelling. En het slaapt er heerlijk onder.

Herengracht 418 SOUS

1017 BZ Amsterdam

020 - 754 91 22

Over Yumeko

Wij geloven dat dromen de wereld kunnen veranderen, want in essentie begint alles met een droom. Wij dromen van een wereld waarin iedereen beter slaapt. Want de wereld moet veranderen en verduurzamen. Dat doen wij door de wereld van het slapen en de wereld van de slapers te verbeteren. Change the world sleeping – noemen we dat.