Hotel ervaring in eigen huis

Nu ik Yumeko heb ontdekt, wil ik nooit meer een ander dekbedovertrek. Slapen is iedere nacht een feestje!

Perfecte levering.

Perfecte en snelle levering van een mooi product.

Kwaliteit !!!!!!!

Zalig dekbedovertrek van goede kwaliteit, snelle levering, duidelijke website. Super!

Mooie design, zacht

Ik ben blij met de keuze.

Super soft towels

Love my new towels. Super soft. Great colour (honey)

Pas na een eerste kennismaking weet je wat je al jaren hebt gemist

Na lange tijd lezen van recensies overgegaan tot aanschaf Yumeko all seasons dekbed én - het is volgens mij wellicht ook de combinatie welke zorgt voor een positief synergetisch effect, linnen overtrek met kussensloop. Nog nooit zo goed geslapen: warm, en toch ook luchtig, ademend beddengoed, en geen last meer van overmatig nachtzweten. Sterk verbeterde nachtrust, resulterende in meer fitheid overdag. In één woord geweldig - had ik dit geweten, dan was ik eerder overgegaan tot de aanschaf.

Snel en zacht

Zeer snelle levering, heerlijk van kwaliteit, maar helaas slijt het sneller dan “goekopere overtrekken).

Dag ná bestellen al geleverd! Zo fijn!

Mooie dekbedhoes waterdrops

Kwaliteit is prima, voelt soepel en zacht aan. Recht gestikte naden (is niet altijd zo)

snel bezorgd

zondagmiddag besteld, de eerstvolgende dinsdag bezorgd.

Duurzame, comfortabele producten die ook nog eens van goede kwaliteit zijn

Ik heb zowel beddengoed, als handdoeken en badmatten van Yumeko. Allemaal erg fijn!

Heerlijk dekbed!

We hebben fijn contact gehad met de klantenservice van Yumeko toen we een verkeerde maat opgestuurd kregen. Dit is goed en snel opgelost, nu slapen we onder een super fijn donzen dekbed. Iedere nacht weer genieten :-).

Betrouwbare site

Product voldoet aan verwachting

Beautifully packaged, and item better than expected.

The items are of even better quality than I expected. Tracking was flawless. Packaging was impeccable and obviously done with great care. I am saving Yumeko in my favorite online shops.

Heerlijk slapen!

Wat een fijne dekbedden! Lang over nagedacht (gerecycled moest van mezelf) want ik wilde geen dubieus product. ik blijf het nog lastig vinden eendendons..maar met certificaat en het feit dat het gerecycled is trok me over de streep. Want wat is dit dekbed superfijn, lekker warm, iets zwaarder wat ik juist prettig vind en als bonus ook nog “crispy”..

Heel goed geholpen

Ons dekbedovertrek is kosteloos omgeruild voor een nieuwe nadat het eerste kleine scheurtjes vertoonde.

Fantastische producten, uitgebreid advies en snelle levering

Ga vooral even langs de showroom in Amsterdam. Uitgebreid advies en je kan proefliggen zodat je zeker weet dat je het goede kussen kiest.

GOED

Geweldig geholpen aan de telefoon..

Verantwoorde producten. Voldoen aan omschrijving op de site. Probleemloze verzending. Producten in stijl verpakt.

Goede kwaliteit, goed verpakt en zeer snel geleverd, prima.

Top kwaliteit

De artikelen die ik bij Yumeko heb besteld zijn van uitstekende kwaliteit. Levering is altijd snel. De prijzen zullen niet voor iedereen op te hoesten zijn.

prima en snelle levering. Zelfs in Spanje.

In Nederland bestelde we al ons beddengoed bij Yumeko. Vorige week ook eerste bestelling in Spanje mogen ontvangen. Goed en snel verlopen.

correcte, vlotte levering. Goede kwaliteit

Vlotte levering. uitstekende kwaliteit.

Snelle levering van heel fijn product

Goed zoals wij het kennen van Yumeko

Goede en snelle levering.

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ