Milieu vriendelijk ingepakt

Goede service!

Heel goed advies gehad via mail over een hoofdkussen. Top!!! Dezelfde dag heb ik het kussen besteld en dag erna al in huis.

Snel en goed

Goede klantenservice en zeer goede kwaliteitsproducten

Wanneer je mail met een vraag wordt er snel op gereageerd. Levering is redelijk snel. Kwaliteit van producten is erg goed.

Heel prettig

Ik kan niet anders zeggen dan dat Yumeko me erg positief heeft verrast in haar reactie en super keurige afhandeling van mijn issue. Complimenten!

Mooi product en fijne service!

Heel blij met mijn nieuwe hoeslaken. Mooie kwaliteit, natuurlijk materiaal, goed verzorgde verpakking. De post deed gek bij verzending, klantenservice heeft me uitstekend geholpen. Goeie ervaring dus!

Volgens verwachting

Alles volgens verwachting en een heerlijk dekbed

Mooie producten, behulpzaam personeel en ook nog eens duurzaam!

Als meubel- en interieurontwerper werk ik het liefste met natuurlijke en duurzame materialen. Daarnaast is het voor mij erg belangrijk dat ik snel en goed geholpen kan worden, als ik (of mijn klanten) vragen hebben. Uiteraard is het ook van belang dat het mooie en kwalitatieve producten en materialen zijn! Mijn ervaring met Yumeko is erg goed en ik hoop dat we onze samenwerking nog lang voor kunnen zetten!

fantastisch

Fantastisch!

Prachtig en heel delicaat verzorgd

Fijn "Groen"beddengoed

nieuwe overtrek en hoeslakens besteld van hun duurzaam beddengoed. Ben er erg tevreden over

Duidelijke website met mooie producten en een snelle levering

Weer een geweldige aanwinst!

Dit is nu mijn 13 de bestelling bij Yumeko en wat ben ik weer blij met de prachtige Percal duo dekbedovertrek en bijpassende hoeslaken en extra kussensloop En weer …..een heerlijk zakje lavendel bij de bestelling! Heel veel dank ook weer aan de geweldige klantenservice in aanloop van mijn order.

Ik ben erg tevreden met mijn aankoop

Ik vind duurzaamheid erg belangrijk, en probeer dan ook altijd duurzame winkels te zoeken. De spullen lijken van goede kwaliteit en waren erg netjes verpakt. Ik zou hier zeker vaker bestellen

Goede klantenservice

Yumeko staat altijd klaar voor vragen of problemen met producten. Super klantenservice en mooie duurzame producten.

Correcte levering zoals altijd

Prima overtrek

Prettig

Yumeko is een betrouwbaar en uitstekend bedrijf.

Duidelijke website, ruime keuze, betrouwbaar, snelle en correcte verzending!

Uitstekende service en goede kwaliteit artikelen

Ik heb vrij snel na dat ik mijn bestelling had gedaan mijn pakket ontvangen op een post nl punt Ik heb geen enkele ervaring met retourneren Ga ervan uit dat dat ook geen probleem zal zijn De artikelen die ik heb besteld bevallen me prima

Uitstekend linnen dekbedovertrekken

Uitstekend linnen dekbedovertrekken

mooi product

prima, mooi milieuvriendelijk verpakt ook, als dat strikje ook van biologisch katoen is.

heel fijn

Prima, voldoet aan de verwachtingen

Voldoet aan verwachtingen

Fijne stoffen, prachtige kleuren

Vlotte levering en kwalitatief goede producten.

De badmatten zijn zeer snel geleverd en waren keurig verpakt in karton.

Xx

418 Herengracht SOUS