Fijne en mooie producten

Heerlijk beddengoed, snelle en zorgvuldige levering.

leuke producten

Leuke producten iets duurder

Prachtige kwaliteit

Het slaapt echt heel lekker op een mens-en mileuvriendelijk geproduceerd laken! Mooie kleuren en fijn materiaal. Ik raad het iedereen aan. Misschien wel duurder dan gangbaar beddengoed, maar je doet er veel langer mee. Zacht!!!!

Fijnste beddengoed & topservice!

Ik ben al jaren fan, helaas had ik een scheur in mijn hoeslaken, en toen kreeg ik zo een nieuwe thuisgestuurd. Topservice!

Kwaliteit en kleur

Wat een mooie kwaliteit en kleur. De verpakking was perfect , zelden zo’ n mooie verpakking gezien

Zeer klantvriendelijk

Na een jaar een gescheurd laken vervangen. Dat is service!

Helemaal prima

Bestelling en levering snel en volgens verwachting. Prachtig verpakt, het voelde als een cadeau.

Afspraken nagekomen.

Geslapen als in een Cocon. De hoes voelt Zijdezacht licht en toch fris.

alles op tijd zoals besteld

Topkwaliteit

Waar voor je geld!

Perfect beddengoed

Zacht, prachtig van kleur en snel geleverd. Niet goedkoop, maar dubbel en dwars waard,

Kwaliteit en snelle levering

Snelle levering.

Mijn vorige hoeslaken was na iets meer dan 1 jaar stuk. Bij het bestellen zag ik dat er 1 jaar garantie was. Voor de zekerheid een mail gestuurd en zonder discussie, kreeg ik gelijk een nieuwe toegestuurd.

Product is zoals we het verwachten

Snelle afwikkeling, goed product

Slapen op een wolk

Het voelt alsof je op een goddelijke wolk slaapt.

Uitstekend!

Al enkele keren heb ik Yumeko gekocht en er is geen betere kwaliteit dan dit. De lakens gaan al jaren mee. Het is heerlijk slapen, elk seizoen. Helemaal top!

Snel, goed en behulpzaam

Zeer snel, behulpzaam en met kennis van zaken geholpen. Erg blij met deze ervaring, zoals ook met eerdere.

prima kapok om m'n Yumeko kussen bij te vullen

Topkwaliteit, goed voor mens en milieu

Doeltreffende en vriendelijke service

Accurate en snelle levering en hele fijne kwaliteit

Ik bestelde lakens van katoensatijn, in goede staat met lavendelgeurtje snel thuis. Matraslevering duurt langer ivm productie en informatie daarover is spot on.

Prachtig mooi gemaakt bedlinnen

Snelle betrouwbare service. Goede kwaliteit, mooie kleuren die lang mooi blijven

Super snelle levering!

Yumeko vind ik een mooi product!

Met Yumeko beddengoed veel minder last van restless legs !

Eindelijk een betere nachtrust dankzij Yumeko beddengoed. Met restless legs altijd problemen met inslapen totdat ik Yumeko beddengoed ontdekte. Sindsdien wil ik niet anders meer.

Mooi verpakt, prachtige kwaliteit.

Heerlijk beddengoed

De lakens zijn van zeer goede kwaliteit.

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ