Zeer vlotte levering

prettig

Heel fijn product (met wol gevuld kussen), goede voorlichting in winkel en makkelijk qua bestellen. Een mooi en duurzaam product.

snel geleverd. mooie materialen

snel geleverd. Mooie materialen

Heerlijk

Ze zijn top! Ik vind alleen wel dat als je de oude donzen terugstuurt er wel een te goed gegeven kan worden,

Slechte ervaring gehad, goed opgelost

Het duurde wel 4 jaar voordat ik een nieuw dekbed toegestuurd kreeg. Ontevreden over de kwaliteit van de vorige. Ben benieuwd hoe lang deze het volhoudt. Knoopjes gingen steeds los van mijn eerst gekochte dekbed, waardoor de 2 delen van elkaar afgingen. Volgensmij ligt het aan het systeem. Na 2 jaar een onklantvriendelijke reactie gehad, na 4 jaar toch maar eens een google review gedaan en nu is het wel fijn opgelost. Klantvriendelijkheid hebben ze dus wel weer bewezen, maar over de kwaliteit van het dekbed kan ik nog niks zeggen, eerst maar proberen.

Goede produkten en service.

Helaas zat er bij iedere zending een katoenen zakje met lavendel. Goed bedoeld maar voor mensen die niet tegen geuren ( MCS) kunnen en longproblemen hebben is dat niet fijn want die hebben er last van bij het openen van de doos. Omdat ik MCS heb bestel ik juist biologische produkten die zonder chemicaliën ( dus ook geuren) zijn gemaakt. Dus ik raad jullie aan dit niet meer te doen ondanks de goede bedoelingen.

Fijne kwaliteit en snelle levering.

Mooie, fijne kimono: perfect om na je douche aan te trekken.

Na een telefoontje over mijn bestelling ( prijs postcodeloterij) geweldig en vriendelijk geholpen en opgelost ,ik bengel blij met mijn nieuwe badjas

Excellent !

Excellent !

geweldig!

Prachtige kwaliteit, mooie kleuren en lavendel fris verpakt.

Keurig en mooi verpakt met aks extra mooi zakje met lavendel

Prachtige en dikke handdoeken, kleur geeft wel af

De handdoek zijn van fantastische kwaliteit, dik en zacht. Echter vind ik het wel een minpunt dat ze de okergele kleur op alles afgeven. Dat had ik niet verwacht voor deze prijs. Ook geven ze in de droger heel erg veel pluis af, waardoor ik bang ben dat ze op lange termijn hun dikte zullen verliezen.

Met aandacht verpakt en verstuurd

Het uitpakken van de bestelde dekbedden was als een cadeautje. Heel fijn om die aandacht voor het product mee te geven.

Prima telefonisch geholpen

Ik wilde mijn 2 postcode loterijbonnen verzilveren. De bestelling via internet liep steeds vast om onduidelijke reden. Daarom telefonisch contact gezocht met Yumeco. Prima en vriendelijk te woord gestaan. De bestelling werd telefonisch verzorgd inclusief het verzilveren van de postcode loterijbonnen. De lakensets zien er prima uit. Leuk dat er ook een zakje lavendel in de doos was gevoegd.

Prachtige producten

Mooie kleuren. Goede kwaliteit Geen chemische stoffen Super snelle levering

Kon moeilijk online bestellen

Ben uiteindelijk via mail heel goed geholpen

Mooie producten

Mooie producten en zorgvuldig verpakt en snel bezorgd.

Zeer behulpzaam en vriendelijk.

Toen wij de codes van de postcodeloterij niet ingetoetst kregen werden wij goed geholpen door de man aan de telefoon. Wij zijn heel goed, behulpzaam en vriendelijk te woord gestaan. De dekens/plaids zijn ook super mooi. We zijn heel tevreden.

Prachtige kwaliteit

Voor het eerst wat besteld. Katoen satijnhoeslaken en gastendoekjes. Allereerst prachtig verpakt met een heerlijk geurzakje lavendel waardoor alles al heerlijk rook. Daarnaast is de kwaliteit van beide producten echt heel goed. Je voelt aan alles dat het goede kwaliteit is. Het is misschien wat prijzig maar dat is het zeker waard!

Snelle levering en goede service

Het dekbedovertrek wat wij kochten werd snel geleverd. Yumeko mailde nog onderhoudtips wat erg handig is

Fijn badgoed

Goede service en snelle levering. Fijn badgoed. Na een paar keer wassen drogen ze je nog wat beter af.

Mooi dekbedovertrek, geweldig verpakt mét een lavendel zakje. Snelle zending.

Uitstekende levering en kwaliteit.

Bestelling was zeer snel in huis en alles was goed gecommuniceerd.

Sterk aan te bevelen

418 Herengracht SOUS