Mooi!

Prachtige kwaliteit en warm. Snelle levering!

Snelle service, goede communicatie

Nooit meer anders

Ik ben super blij dat ik Yumeko heb ontdekt via een vriendin! Ik ga nooit meer terug.

Kwaliteit en snelle levering

Ik heb 2 badlakens besteld. Heel snel geleverd, leuk ingepakt met een zakje lavendel erbij. Wat een mooie kwaliteit, lekker dik en zacht zijn de handdoeken (badlakens, lekker groot).

Snel bezorgd. Netjes verpakt, met een verrassing. Hoeslakens besteld, passen goed, mooie stof en kleur is precies als op de foto. Voor herhaling vatbaar

Heerlijke kwaliteitsproducten.

Onlangs 2 handdoeken en een warmwaterkruik gekocht. Bij de producten is veel informatie beschikbaar op de site. Bestelproces is eenvoudig en de spullen worden netjes verpakt geleverd.

Goede telefonische hulp door Stephanie

Door een eigen fout met bestellen, heeft Stephanie mij goed op weg geholpen door de bestelling op tijd tegen te houden zodat ik meteen opnieuw kon bestellen.

Voor het eerst linnen en daar zijn we blij mee!

Super mooi

De bo van de postcodeloterij verzilverd voor handdoeken voor mijn dochter en ze zijn zo mooi dat ik ze zelf ook ga bestellen

prima prijs/kwaliteit

prima prijs/kwaliteit

Bijzonder klantvriendelijk

Telefonisch contact gehad en op een bijzonder prettige manier geadviseerd. De artikelen die ik heb besteld, de volgende dag al geleverd en zijn echt van mooie kwaliteit, Mijn ervaring met Yumeko is dus uitstekend.

Prachtige kwaliteit, mooi ingepakt, snel geleverd

Investering meer dan waard

mooie producten en zeer goede service na verkoop

mooie producten en zeer goede service na verkoop

Goed probleem met bestellen voor mij opgelost

Hele mooie kwaliteit

Snelle levering Mooie kwaliteit

Super mooie badjas

Makkelijke webshop en snel besteld. Super mooie en goede kwaliteit badjas. Ik ben er super blij mee. Bedankt voor de goede service.

Post NL bezorgt pakket niet

Ik heb het product nog niet ontvangen, 7 dagen geleden besteld en betaald. Ik heb aangegeven het te willen ophalen bij een PostNL pakketpunt, maar krijg nu dagelijks een mail van Post NL dat het morgen bezorgd wordt (en dat gebeurt steeds niet).

Alles ging naar wens

Ook fijn taalgebruik in de mailwisseling.

Snelle levering met mooie degelijke spullen.

Snelle levering. Goed en degelijk materiaal. Netjes verpakt.

Aan de dure kant, maar wel alles helemaal top geregeld!

Mooie kwaliteit overtrekset, erg blij mee!

Fijne website

Op de duidelijke website met goede informatie vond ik meteen wat ik zocht. Snelle service!

Prachtige spullen en werkelijk heerlijk (geurbuiltje) en mooi ingepakt.

Prachtige kwaliteit, snelle levering, met zorg ingepakt

avond besteld ochtend bezorgd, zakje lavendel in de verpakking. Prachtige kwaliteit van het product. Kleur exact volgens site.

Nooit meer anders!

Eenmaal satijn-katoenen beddengoed op je bed en je wilt nooit meer anders. Het voelt zo heerlijk zacht aan je huid! Na het wassen weer kreukvrij op bed. Ik gebruik mijn andere beddengoed nooit meer.

niets op aan te merken

Mooi product! Afspraken mbt bezorging waren uitstekend. Fijn detail : zakje lavendel in de verpakking

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ