Prima levering, netjes verpakt. Heerlijk voorzien van builtje lavendel. Mooi van kwaliteit.

Geweldig bedlinnen!

Prachtige set, goede kwaliteit, koninklijke glans en zachtheid. Mooi verpakt en snelle levering. Ben zeer tevreden en blij.

Heerlijk zacht dekbed

Fijn dekbed, lekker fluffy en warm, niet zweterig en snelle goede service

Prachtige dekbedovertrek en handdoeken

Snel ontvangen na bestellen.

Prima klantenservice!

Ik had een medium hardheid gekozen en deze beviel echt niet. Zonder moeite kunnen ruilen, top!

Fijne kruikzak en erg klantvriendelijk bedrijf

Blij met de kruikzak! Hij is heel warm en fijn materiaal. Na een foutje van mij in mijn bestelling dachten ze goed mee om het op te lossen en dit ging super snel

Prachtig product

Alles is even mooi aan dit product, t/m het zakje lavendel bij de verpakking, wat jullie al jaren volhouden, geweldig De lakens blijven mooi en voelen weldadig aan!

Tijdloos qua kleur en vorm, luxe gevoel en uitstraling

Snelle levering. Niks op aan te merken.

Bestelling gedaan en de volgende dag al geleverd

Zeer positief

Goed bereikbaar, vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon. Snel geleverd en goed verpakt.

Peferct, zoals altijd!

Snel verwerkt en geleverd, liefdevol en zorgvuldig verpakt, persoonlijke service en hulp bij vragen of bestelcombinaties van NL en D bijvoorbeeld, prachtige producten. Wat wij al jaren aan beddengoed in gebruik hebben en heerlijk in slapen blijft bij correct wassen (en buiten drogen) erg mooi, zacht, pluist niet, slijt (nog) niet - kortom IK vind het de duurzame investering zeker waard (en spaar stiekem al voor vervanging ooit).

Geweldig bedrijf, duurzaam en heerlijke kwaliteit beddegoed!

Helemaal blij met Yumeko!

Prachtige kwaliteit!!

Prachtige kwaliteit badjas

Super product

Goede kwaliteit en snelle levering service. Zal zeker vaker hier bestellen

zeer snelle levering en een mooi product

De dag na mijn bestelling had ik het dekbedovertrek al binnen

Product kreukt vreselijk

Dekbed overtrek kreukt heel erg

Verkeerde maat besteld

Verkeerde maat besteld. Heel vriendelijk te woord gestaan.

Duurzaam

Mooie missie

Duidelijke site en snel keurig besteld !

Heerlijk zacht beddengoed, prima levering & service. We willen niets anders meer dan Yumeko beddengoed.

Supersnelle verzending

De bestelling wordt snel verwerkt en verzonden. Zelfs rond de feestdagen had ik het de volgende dag in huis. Mooi product, netjes verpakt en precies zoals je mag verwachten. Erg blij mee!!!

Goeie kwaliteit.

Ik heb twee strandlaken gekocht, kwaliteit is super goed en ga zeker lang mee.

Internet informatie was erg slecht

Informatie van telnr op email was niet in gebruik. Mocht voor 1 € dan opgezocht worden vond dat te gek voor woorden

Eindelijk een hoeslaken dat past!!!

Past Perfekt, lekker zacht en warm

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ