een betrokken organisatie met mooie duurzame producten

het 'verhaal' van de droom heeft Yemeko weten te vertalen in prachtige mooie vormgegeven en afgewerkte producten en dat voelt 'gewoon' goed !

Prachtige kleuren en snelle levering

Snelle levering, goede producten en geen overbodig verpakkingsmateriaal.

Prachtig beddengoed , goede mailing

Prachtige kwaliteit van het product en duidelijke mailing

Heerlijke handdoeken!

Ik ben dol op de handdoeken van Yumeko. Zacht en duurzaam gemaakt. En heel snel geleverd.

Geweldige kwaliteit

Zowel de handdoeken als de dekbedovertrekken zijn van geweldige kwaliteit. Nooit meer wat anders. Leuk, dat zakje lavendel dat in de verpakking zit.

Top geregeld.

Snelle levering en vriendelijke klantenservice. Ik had de verkeerde maat handdoeken besteld en de retour was snel geregeld. Nieuwe (juiste maat) handdoeken waren er ook binnen 1 dag. Top.

Zeer snelle levering

Eenvoudig bestelproces en levering binnen 24 uur

Erg mooi beddegoed van eerlijke materialen en vlot bezorgd

Mooie kwaliteit en lekker om tussen of op te liggen. Heel blij met mijn aankopen!

Hele fijne slaapspullen.

We hadden een molton, kinderkussen en beschermhoes voor het kussen gekocht bij Yumeko. De levering was top. M'n dochter slaap er als een roos op en voelt zich helemaal fit de volgende ochtend.

Fijn dat Yumeko er is

Hele mooie producten, geweldige kwaliteit die makkelijk kan concurreren met regulier geproduceerde textiel.

grote keus en kwaliteit

snelle bezorging, handige website die voorkeuren vasthield, goede kwaliteit

heerlijk zacht!

Al eerder een dekbed overtrek gekocht en dit ontbrak nog. Maar elke cent waard, wat heerlijk zacht!

mooi product

afkomst en productie spreken mij aan en daarnaast mooie materialen

Zeer prettig bedrijf

Goede producten en goed contact met consument

Super slapen met yumeco !

Elke nacht heelijk zijdezacht slapen.

Helemaal naar wens

Super mooie kwaliteitsproducten en geweldig team.

Bestelling goed aangekomen

Heb de spullen nog maar net, dus kan nog niet weten hoe het bevalt. Ziet er goed uit. Wat ik minder leuk vind is dat de bijbehorende folder in het Engels gesteld is.

Good product. Easy service.

Good product. Easy service.

Ik spreek niet goet NL maar Fr, De en En. Svp envoyez moi le questionnaire dans une de ces langues.

Topproduct en -service

De lakens en dekbedovertrekken zijn ongelooflijk. Wat een droom. En de service na verkoop is zo mogelijk nog beter.

Het product werd op de afgesproken datum geleverd en in een degelijke doos. Ben er tevreden over.

Fantastisch beddengoed!

Nu de 2e set beddengoed binnen gekregen van het merk Yumeko! Wederom heel blij mee! Prachtige kleuren en geweldige kwaliteit! Je kunt wat van de prijs vinden maar ik vind het het absoluut waard!

Wederom mijn beddengoed besteld en de kwaliteit is uitstekend. Ook een snelle levering.

Mooi ingepakt, snel verstuurd

De bestelde artikelen waren prachtig ingepakt en snel bezorgd. Mooie en zorgzame service!

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ